Κ.Αρβανίτης: «Η Αυστραλία του στρατιωτικού lockdown πρωταθλήτρια σε κρούσματα-Πότε θα τους πνίξει ο κόσμος στις ροχάλες»
Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, έκανε ανάρτηση στα social media με την οποία αναφέρεται στην Αυστραλία, τη χώρα που έχει επιβάλει ακραίες απαγορεύσεις στους ανεμβολίαστους και έχει εμβολιάσει το 80% του πληθυσμού της.
Η Αυστραλία, που τις τελευταίες ημέρες έχει σχολιαστεί για τα όσα συμβαίνουν με τον Νόβακ Τζόκοβιτς είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια σε νέα κρούσματα, έχοντας το 25% των κρουσμάτων όλου του πλανήτη!
Ο γιατρός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα σκληρά lockdown που θα αναχαιτίσουν την πανδημία, αλλά και τα περί κτισίματος τείχους ανοσίας, είναι «μπαρμπούτσαλα».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αρβανίτη

«"ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΜΠΑΖΩ, ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ;"

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΟΚ-ΝΤΑΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ "ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ"!

- Η Αυστραλία έχει εμβολιάσει το 80% του πληθυσμού της.
- Από αυτούς, το 77% είναι διπλο-εμβολιασμένο.
- Ενα 10% είναι και τρίπλο-εμβολιασμένο!
Επί πλέον έχει επιβάλει και ένα πολύ σκληρό λοκ-ντάουν, στρατιωτικού τύπου, στα όρια της παραφροσύνης, σαν να δέχονται εισβολή ξένης χώρας, με βιολογικά όπλα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΚ-ΝΤΑΟΥΝ;

Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια σε νέα "κρούσματα" έχοντας από μόνη της το 25% των "κρουσμάτων" όλου του πλανήτη!
Μία χώρα των 25 εκατομμυρίων (κάπου 2,5 Ελλάδες) έχει από μόνη της το 1/4 των νέων μολύνσεων όλου του πλανήτη!

ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ;

1) Μπαρμπούτσαλα τα "τείχη ανοσίας" και είναι επαγγελματίες ψεύτες οι κυβερνητικοί επιστήμονες της... χορδής, που βγαίνουν στα συστημικά κανάλια, έχοντας πουλήσει την ψυχή τους (σκασίλα μας, αυτό) αλλά και την ίδια την επιστήμη τους (αυτό ΔΕΝ είναι σκασίλα μας όμως).

2) Μπαρμούτσαλα τα σκληρά λοκ-ντάουν. Δεν αναχαιτίζουν ΤΙΠΟΤΑ. Πότε επιτέλους θα το εμπεδώσει αυτό ο κόσμος και θα τους πνίξει με ροχάλες και φλέματα;

3) Πόσα κορόιδα έχουν ακόμη απομείνει, που λένε "ναι, αλλά αν δεν κάναμε και έτσι, τώρα ΘΑ είχαμε ετούτο, ΘΑ είχαμε εκείνο .... μπλα... μπλα...";
Καμμένοι εγκέφαλοι, από τον πολύ τρόμο που εισέπραξαν 2 χρόνια τώρα και που τους έκαψε το τσιπάκι της Λογικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :