Ο διορατικός Krzysztof Jaczkowski υπόσχεται πολύ τρομακτικά πράγματα.

 Για περισσότερο από δύο εβδομάδες, δηλαδή από την αρχή περίπου των Καθολικών Χριστουγέννων, ο κ. Krzysztof Jackowski, ο αγαπημένος Πολωνός μάντης, δεν βγήκε πολύ στον αέρα και μαζί με όλους τους Πολωνούς ξεκουράστηκε, επειδή η Πολωνία είναι Καθολική χώρα. Τώρα, στις 8 Ιανουαρίου 2022, όταν οι γιορτές των Χριστουγέννων μεταφέρθηκαν στην Ανατολή, ο κ. Krzysztof βγήκε στον κόσμο με ένα νέο διαφημιστικό σποτ, το οποίο ανακοίνωνε τα εξής:

Το 2022 θα είναι μια χρονιά επανάστασης, θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο, αλλά η επανάσταση θα είναι προς μια κακή κατεύθυνση. Θα υπάρξουν πολλές ανησυχητικές καταστάσεις στον κόσμο – η συνέχιση της πανούκλας, η κρίση των πόρων, η άνοδος των τιμών και ούτω καθεξής. Τα Ηνωμένα Έθνη θα αρχίσουν να εργάζονται με τρομερή δύναμη, αλλά ο αντίκτυπός τους στην κατάσταση θα είναι μηδενικός.

Οι ελευθερίες που είχαμε πριν από το 2020 μπορούν να μπουν στο ράφι μαζί με τα βιβλία της ιστορίας. Φέτος αντιμετωπίζουμε επίσης περιορισμούς στην πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η αρχή θα γίνει με συγκλονιστικό τρόπο, όταν το διαδίκτυο θα εξαφανιστεί ξαφνικά από παντού ταυτόχρονα, αλλά για σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Τότε το διαδίκτυο θα επιστρέψει κατά κάποιον τρόπο, αλλά θα είναι διαφορετικό – κάτι ιδιαίτερο, ευπρόσδεκτο, αλλά όχι πάντα δεδομένο.

Στα προηγούμενα οράματά μου έχω μιλήσει για δύο χώρες όπου θα μπορούσε να ξεσπάσει είτε κάποια σύγκρουση είτε κάποια επανάσταση. Και παρόλο που όλοι θα νομίζουν ότι όλα είναι τοπικά και όχι πολύ σημαντικά, ξαφνικά θα αποδειχθεί ότι είναι πολύ σοβαρό. Και θα γίνει αιτία τεράστιας οργής στον κόσμο.

Δεν είπα ότι θα είναι το Καζακστάν και δεν μιλάω γι’ αυτό τώρα. Επιτρέψτε μου απλώς να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και άλλες χώρες στην περιοχή – το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν. Υπάρχει επίσης κοντά το Ιράν και το Αφγανιστάν, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ που άφησαν βουνά από όπλα για τους Ταλιμπάν. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ασχολούνται τώρα με το Καζακστάν, αλλά στο μεταξύ, ή σύντομα, μπορεί να υπάρξει ένα πραγματικό χτύπημα σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου – και τότε τα πράγματα μπορεί να εκραγούν.

Τώρα η Ρωσία στέλνει στρατεύματα στο Καζακστάν μετά από αίτημα του τοπικού ηγέτη, το οποίο όλοι ερμηνεύουν ως μια επική νίκη. Αλλά η εντύπωσή μου είναι ότι η Μόσχα κάνει προφανώς λάθος κινήσεις, επειδή φοβάται πολύ κάτι και θέλει να κερδίσει κάτι για τον εαυτό της πριν αρχίσουν να συμβαίνουν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα στον κόσμο.

Όσον αφορά τις στρατιωτικές απειλές, έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα σχέδιο που δεν προέρχεται από την Ασία. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ασία θεωρώ ότι είναι μια αντιπαράθεση για να προκαλέσει τη διατάραξη κάποιου είδους παγκόσμιου σχεδίου. Παρόλα αυτά, το συνολικό αυτό σχέδιο συνεχίζει να εφαρμόζεται. Δεν το παρατηρούμε επειδή δεν μας το δείχνουν.

Δεν θα υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις στον κόσμο για τους επόμενους δύο μήνες, αν και βλέπω μια ομάδα αεροπλανοφόρων και πολλά άλλα πλοία κάθε είδους. Η αίσθησή μου είναι ότι θα πρόκειται περισσότερο για επίδειξη δύναμης παρά για δράση. Ναι, ακριβώς, θα γίνει μια Μεγάλη Επίδειξη Δύναμης εκεί έξω στη θάλασσα, αλλά τίποτα δεν θα συμβεί. Αλλά λίγο αργότερα, κάτι πολύ, πολύ σοβαρό θα συμβεί ξαφνικά σε μια άλλη γωνιά του κόσμου.

Εκεί θα υπάρχει κάποιο νησί από το οποίο θα γεννηθεί κάτι εξαιρετικό – κάτι που θα φοβάται όλος ο κόσμος. Οι άνθρωποι μου γράφουν στα σχόλια τώρα ότι μάλλον θα είναι η Ταϊβάν. Όχι, θα είναι ένα μικρό νησί και σίγουρα όχι η Ταϊβάν.

Η Πολωνία θα έχει σοβαρά προβλήματα. Το κυβερνών κόμμα θα εγκαταλείψει τη διακυβέρνηση και θα υπάρξει ένα είδος αδυναμίας στη χώρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Για κάποιο λόγο, η Πολωνία θα κληθεί ξαφνικά να πληρώσει τεράστια χρηματικά ποσά που δεν έχουμε. Ίσως αυτό να έχει να κάνει με τη σύγκρουση στο εσωτερικό της ΕΕ. Βλέπω φοιτητικές διαδηλώσεις, κάποιες τεράστιες διαμαρτυρίες γύρω από ένα από τα πανεπιστήμια που θα γίνει το προπύργιό τους.

Και επιμένω ότι στο τέλος η Πολωνία θα χωριστεί με κάποιο τρόπο σε τρεις ζώνες. Έχω την εντύπωση ότι η χώρα μας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια ανυπεράσπιστη θέση όπως η Ουκρανία το 2014. Θα υπάρξει κάποια διαίρεση της χώρας, αλλά χωρίς στρατιωτικά αντίποινα.

Τώρα σχετικά με την πανούκλα. Αυτή τη στιγμή, στην Πολωνία τουλάχιστον, έχουμε μια σταθερή πτωτική τάση και δεν συμβαίνει τίποτα ανησυχητικό. Όμως μας περιμένει ένα τεράστιο νέο κύμα. Το κύμα θα είναι παγκόσμιο και θα συζητηθεί παντού. Θα αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που θα μας κάνουν να τρέμουμε από φόβο.

Κάποια στιγμή τον Απρίλιο, θα γίνουν πολύ σοβαρές προετοιμασίες στη χώρα μας σχετικά με πράγματα που επηρεάζουν την υγεία μας. Θα αναγκάσουν τους πάντες να επανεξετάσουν τη θέση τους στην κοινωνική και δημόσια ζωή. Ναι, αυτό θα συμβεί τον Απρίλιο. Και τότε θα έρθει αυτό το κύμα της πανούκλας, το οποίο θα αποτελείται από τρία κύματα: μια ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων, κάποια μείωση, αύξηση και πάλι και ούτω καθεξής.

Και θα υπάρξει μια κατάσταση όπου κάποια στιγμή η κυβέρνηση δεν θα ετοιμάζει χρήματα, επιδόματα, οικονομικές αποζημιώσεις για τις βιομηχανίες και τους πόρους. Η εντύπωσή μου είναι ότι δεν θα έχει να κάνει τόσο με τα οικονομικά όσο με τα εξαρτήματα και τις πρώτες ύλες, τα περισσότερα από τα οποία θα καταστούν ξαφνικά μη διαθέσιμα. Και από εκεί θα ξεκινήσει η κρίση.

loading...