JEAN-CLAUDE BOURRE ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΕ FRANCE-INTER/ FR3 /TF1/ RMC: «ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ…»

ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αρχισυντάκτης σε France-Inter/ FR3 /TF1/ RMC: ”Nα ήρθε ο καιρός της Αποκάλυψης … «To στοιχειοθετεί και μιντιακά: ζούμε στην εποχή της

ομιλούσας εικόνας (TV, cinema) οπότε υπάρχει η τεχνογνωσία για να βγει η προφητεία: ώστε η εικόνα τού θηρίου να μιλήσει!» 

Το υγειονομικό πάσο (QR) είναι κατεξοχήν ο ορισμός  «του χαράγματος του Θηρίου που άνευ αυτού ουδείς δύναται ν΄αγοράσει ή να πουλήσει!»

Η περίοδος της Κοβιντοκρατίας μας φέρνει πιο κοντά στην Αποκάλυψη; Όταν πλέον τις προρρήσεις των Αγίων το διαπιστώνουν ως και κοινοί θνητοί κάτι σημαίνει. Θήτευσε σε μεγάλα ΜΜΕ. Ο Jean-Claude Bourret διετέλεσε αρχισυντάκτης σε France-Inter/ FR3 /TF1 / La Cinq / RMC κλπ Σε μια τελευταία του ανάρτηση παρατηρεί:

 «Nα ήρθε ο καιρός της Αποκάλυψης …»

Για να γίνει πιο επεξηγηματικός στην αμέσως επόμενη ανάρτηση του:

”Αποκάλυψη σημαίνει .. αποκαλύψεις

Αυτό το τελευταίο κείμενο της Βίβλου (εντός της Καινής Διαθήκης) γράφτηκε κάποιες δεκάδες χρόνια μετά το θάνατο του Χριστού (προς το 70 κι έπειτα)

Ακόμη κι αν αυτό το κείμενο μύησης γενικά αποδίδεται στον Ιωάννη, η Αποκάλυψη έχει για συγγραφέα…. έναν άγνωστο..( σσ εδώ διαφωνούμε αλλά ας παρακολουθήσουμε το σκεπτικό του)

Αλλά έναν άγνωστο που στο κεφάλαιο 13 γράφει φράσεις εκ των οποίων ένα μέρος δεν μπορεί να κατανοηθεί παρά εδώ κι έναν αιώνα …κι ένα άλλο μέρος…εδώ και κάποιους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...