ΠΩΣ Ο ΝΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID! (αποκαλύπτει ο ΑΚΥΡΟΣ)

 Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του:

Κάποιος από την ομάδα σκέφτηκε ότι για ξεκάρφωμα πρέπει να βγάλουμε στην εκπομπή όχι μόνο τραγουδιστές αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και κάποιον διαφορετικού επαγγέλματος.

Ένα καινούργιο παιδί με όρεξη για δουλειά μα ακόμα άμαθο από βόθρους πρότεινε να καλέσουμε τον νομπελίστα ιατρικής Λικ Μοντανιέ (τον οποίου όπως κάθε έγκυρος δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του και διαβάζει μόνο όσα του στέλνουν έγκυρες πηγές έτσι κι ο Νίκος αγνοεί ακόμα και την ύπαρξη).

Πραγματικά βάλαμε το παιδί να τον βρει και ο νομπελίστας δήλωσε ότι είναι στη διάθεσή μας.

Μάλιστα για ν’ ανέβει η τηλεθέαση το ίδιο παιδί είχε την ιδέα να τον βάλουμε κατ’ αντιπαράσταση με κάποιον από τον θίασο-μπουλούκι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που περιφέρεται στα κανάλια (ιδανικά τον Θου Βου).

Ο Μοντανιέ ενθουσιάστηκε λέγοντας ότι αυτό επιθυμεί κι ο ίδιος, αλλά κανένα κανάλι στον κόσμο δε του το έχει προτείνει.

Ενώ όμως κανονίζαμε τις λεπτομέρειες για την συνάντηση ξαφνικά έπεσε πάγος.

Ο λόγος ήταν ότι ο Νίκος είναι πολύ ευαίσθητος (στην τσέπη) και δεν θέλει επ’ ουδενί να στεναχωρηθούν οι διαφημιζόμενοι, που μας στέλνουν τα δικά τους βαποράκια, που (έχοντας εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο) το μόνο που λένε είναι ‘πρέπει να μπήξετε τη σύριγγα ακόμα και στα παιδιά’ (αν και μετά από τόσους μήνες που όλο τ’ αλλάζουν είναι σαφές ότι δεν ξέρουν τίποτα)…

Έτσι μας είπε: ‘Θα βάλουμε στο ίδιο κάδρο τον νομπελίστα με το γιατρουδάκι, που περιμένει τα κεράσματα των φαρμακευτικών εταιρειών στα σουβλατζίδικα για να λαδώσει τ’ άντερό του; Θα δείξουμε απογευματιάτικα σκληρό σεξ;’

Το παιδί πού είχε στήσει όλη αυτή την ιστορία απογοητεύτηκε και του είπε ότι αυτά είναι εντελώς αντίθετα με την στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Τότε ο Νίκος του απάντησε ‘Δηλαδή ξέρεις εσύ και δεν ξέρει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης;’ και το σούταρε από την ομάδα στο δρόμο.

Αφού έτσι τελείωσε η ιστορία με τον νομπελίστα ιατρικής μου είπε: ‘Τρέχα βρες κανά παπά να βάλουμε αντί για τραγουδιστή να μας μιλήσει για το εμβόλιο ώστε να δείξουμε ότι έχουμε πολυφωνία’…

https://fantastikanea.blogspot.com/p/2201281700.html

loading...