Είχε ρίξει ΥΠΕΡΤΟΡΠΙΛΗ ο Έλον Μασκ για τον COVID: Αυτό κάνουν τα νοσοκομεία για να παίρνουν χρήματα – Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ

 Όλα βγαίνουν στην φόρα και τρομάζουν…

Ο διεθνιστής Έλον Μασκ, με τον οποίο συνάπτουν κυβερνήσεις συμφωνία –μεταξύ αυτών και η Ελλάδα- μαρτυράει συνεχώς, καθώς ισχυρίζεται πως ξέρει πολλά.

Το 2020 λοιπόν είχε αναφέρει, αυτό που πλέον έχουν παραδεχτεί επίσημα, πως δηλαδή όσοι πεθαίνουν με ή από COVID καταγράφονται σαν να πέθαναν από COVID.

Ωστόσο, είχε προχωρήσει ένα επίπεδο παραπάνω, ισχυριζόμενος, γελώντας, πως νοσοκομεία το κάνουν αυτό παίρνοντας χρήματα.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Άνθρωποι σίγουρα έχουν διαγνωστεί με Covid ή με συμπτώματα που μοιάζουν με κόβιντ; Συγχέουμε αυτά τα δύο, έτσι ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι.

Στην συνέχεια εάν κάποιος πεθάνει, είναι ο COVID η κύρια αιτία του θανάτου ή όχι;

Εννοώ, εάν κάποιος έχει κόβιντ, τρώγεται από έναν καρχαρία, βρίσκουμε το χέρι του, και το χέρι του έχει COVID. Πρόκειται να καταγραφεί ως θάνατος από COVID.

Οι καρδιακές προσβολές, τα εγκεφαλικά επεισόδια, σε χτυπάει ένα λεωφορείο, καρκίνος (σ.σ. στην Ελλάδα έκαναν λόγο για πρώτο θάνατο από την Όμικρον σε γυναίκα που πέθανε από καρκίνο – ΕΔΩ και ΕΔΩ)… Αν σας χτυπήσει λεωφορείο, σας πάνε στο νοσοκομείο, πεθαίνετε, και μετά βρίσκουν ότι έχετε COVID, θα καταγραφείτε ως θάνατος από COVID».

«Γιατί να  το κάνουν αυτό ωστόσο», ρωτήθηκε ο Έλον Μασκ.

«Το νομοσχέδιο οικονομικής τόνωσης που προοριζόταν να βοηθήσει τα νοσοκομεία, τα οποία κατακλύζονταν από ασθενείς με COVID δημιούργησε ένα κίνητρο να καταγράφονται ως (ασθενείς) κόβιντ. Είναι δύσκολο να πεις όχι, ειδικά αν το νοσοκομείο σας χρεοκοπεί λόγω έλλειψης άλλων ασθενών.  Άρα τα νοσοκομεία, είναι σε αδιέξοδο αυτή την στιγμή», απάντησε.

Άραγε το ίδιο συμβαίνει πάνω κάτω και σε νοσοκομεία στην Ελλάδα, στα οποία η οικονομική κατάσταση είναι άθλια;;; Άλλωστε υπήρχε παραδοχή από τον ίδιο τον Σωτήρη Τσιόδρα για το γεγονός πως καταγράφονται όλα τα περαστικά με COVID ως περιστατικά από COVID.

Δείτε το βίντεο:

loading...