Νοσούν αλλά κυκλοφορούν ελεύθερα με Covid Pass – Δείτε πως μπορεί κανείς να μεταδίδει νόμιμα τον κορωνοϊό! (βίντεο)

 

Aν και η κυβερνητική προπαγάνδα εξακολουθεί μέσω των καλομπουκωμένων με τα «πακέτα Πέτσα» καναλιών να μιλάει για «πανδημία ανεμβολίαστων» η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Έχει προ πολλού πλέον αποδειχτεί και ομολογηθεί ακόμα και από τους «ειδικούς» των καναλιών πως και οι εμβολιασμένοι δύναται να κολλήσουν κα να μεταδώσουν τον ιό.

Παρόλα αυτά συνεχίζουν να ρίχνουν το βάρος της αύξησης των κρουσμάτων στους ανεμβολίαστους. Οι πάντες όμως στην χώρα γνωρίζουν ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε καμιά κοινωνική δραστηριότητα χωρίς αρνητικό Rapid test. Με αυτό εργάζονται, με αυτό κυκλοφορούν στην αγορά ενώ είναι παντελώς αποκλεισμένοι από δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους.

Την ίδια ώρα όμως οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν παντού με το πράσινο πιστοποιητικό τους το οποίο είναι σε ισχύ ακόμα και αν νοσούν! Δύσκολο να το πιστέψει κανείς κι όμως είναι αλήθεια: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν νόμιμα τον κορωνοϊό. Και αν κανείς επισκεφτεί έναν κλειστό χώρο διασκέδασης σε πληρότητα καταλαβαίνει πως ακριβώς γίνεται η λεγόμενη υπερμετάδοση.

Δείτε το βίντεο με ρεπορτάζ του Αllert για το πως μπορεί κανείς να κυκλοφορεί και να μεταδίδει νόμιμα με πιστοποιητικό:

loading...