COVID: ΓΙΑΤΙ ΟΙ MΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ AΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ;

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ…


Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τα τελευταία 38 χρόνια που εργάζομαι ως δημοσιογράφος, έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους της ιατρικής. Γιατρούς, ερευνητές,

γραφειοκράτες της δημόσιας υγείας, στελέχη επιχειρήσεων των οποίων οι εταιρείες προμηθεύουν προϊόντα στην ιατρική βιομηχανία, καθηγητές κ.λπ.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι αυτοί υποστηρίζουν πλήρως και απόλυτα τη συμβατική ιατρική πραγματικότητα. Είναι ακλόνητοι. Ένας άνθρωπος σαν τον Fauci λέει να πηδήξει και αυτοί πηδούν. Το αντίθετο θα ήταν αδιανόητο.

Καθώς διαβάζετε παρακάτω, θα δείτε γιατί αυτό είναι σημαντικό…

Αερογραμμές, ξενοδοχειακές αλυσίδες – ό,τι θέλετε, όλες κατέρρευσαν όταν επιβλήθηκαν τα λουκέτα. Έκλεισαν τα μαγαζιά τους, γονάτισαν, προτίμησαν τη κρατική χρηματοδότηση. Γιατί;

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι αυτών των εταιρειών υποτίθεται ότι είναι σκληροί και αδίστακτοι επιχειρηματίες. Γιατί δεν επαναστάτησαν;

Θα μπορούσα να αναφέρω διάφορους λόγους. Εδώ θέλω να επικεντρωθώ σε μια ελάχιστα γνωστή και συγκλονιστική ιστορία.

Φανταστείτε ότι ένας υπάλληλος μιας εταιρείας παρακινείται να μιλήσει ενάντια στα λουκέτα και να βγει στη δημοσιότητα. Τότε σκέφτεται τον ιδιοκτήτη της εταιρείας. Αυτός ο ιδιοκτήτης τυχαίνει να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο ενός μεγάλου νοσοκομείου.

Ωχ. Αυτός ο ιδιοκτήτης είναι σταθερά καλωδιωμένος στην επίσημη ιατρική πραγματικότητα. Δεν πρόκειται να εκτιμήσει έναν αρνητή που λέει ότι τα λουκέτα είναι μια γελοία και καταστροφική υπερβολή. Καλύτερα να παραμείνει σιωπηλός. Καλύτερα να προσαρμοστεί και να συμμορφωθεί.

Λοιπόν, τυχαίνει ότι τρία από τα πιο ισχυρά αφεντικά εταιρειών στην Αμερική έχουν βαθιές διασυνδέσεις με μεγάλα νοσοκομεία, και αυτοί οι τρεις άνδρες διοικούν εταιρείες που τους ανήκει η εταιρική Αμερική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...