ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ CO2

ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ

ΒΙΝΤΕΟ

Είναι σχετικά εύκολο να μετρηθεί και αισθητικά κατανοητό ότι η αντίσταση στην αναπνοή και ο νεκρός χώρος των μασκών FFP2 αυξάνουν ιδιαίτερα την περιεκτικότητα του διοξειδίου του άνθρακα στον αέρα που αναπνέουμε. 

Οι φανατικοί “οπαδοί της μάσκας” αρέσκονται να το αρνούνται αυτό, χωρίς όμως να παρουσιάζουν στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Οι αποδείξεις πλέον υπάρχουν οτι οι μάσκες έχουν σοβαρές αρνητικές βιολογικές επιδράσεις στον άνθρωπο.

Μια νέα μελέτη από Γερμανούς γιατρούς και επιστήμονες ασχολείται με αυτές τις επιπτώσεις και τις μετρούμενες τιμές. Η εργασία δημοσιεύθηκε στο ResearchSquare, αλλά στη συνέχεια διαγράφηκε επειδή φέρεται να αναρτήθηκε κατά λάθος. 

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει, όπως υποστηρίζουν και οι συγγραφείς, αλλά τα σχετικά σχόλιά τους αφαιρέθηκαν. Το επιστημονικό έργο που έρχεται σε αντίθεση με τη “θρησκεία της Covid” αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκε το έργο του Γαλιλαίου από την Καθολική Εκκλησία την εποχή του σκοταδισμού.

Αλλά τώρα στο περιεχόμενο της μελέτης. Οι συγγραφείς αναζήτησαν τη βιβλιογραφία σχετικά με την έκθεση σε διοξείδιο του άνθρακα και τη χρήση μάσκας προσώπου. 

Τα δεδομένα παρατήρησης και τα πειραματικά δεδομένα είναι χρήσιμα για την αξιολόγηση της σχέσης οφέλους-κινδύνου των μασκών ως μιας δημοφιλούς μη φαρμακευτικής παρέμβασης κατά του SARS-CoV2 στο γενικό πληθυσμό.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...