ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ! Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ του CNN: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ πλέον οι πολίτες για τον COVID

 Ανησυχία και στην Ελλάδα! Οι διεθνιστές δημοσιογράφοι χάνουν την επαφή με τους πολίτες…

Οι δημοσιογράφοι του CNN, Μπράιαν Στέλτερ, και Όλιβερ Ντάρσι, εξέφρασαν τον ΦΟΒΟ τους πάνω στο γεγονός ότι περισσότεροι πολίτες αρχίζουν να ζουν ξανά κανονικά τη ζωή τους μετά από δύο χρόνια πανδημικού πανικού, αγνοώντας την, κατά πολλούς, προπαγάνδα, των μεγάλων μέσων ενημέρωσης. Τα ίδιο ισχύει μάλλον και για την Ελλάδα, όπου οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν ως πρότυπο τον τρόπο ενημέρωσης του διεθνιστικού αμερικανικού δικτύου, έχουν αρχίζει και χάνουν την ψυχραιμία τους.

Συγκεκριμένα ο  Stelter έθεσε την εξής ερώτηση:

«Τα ΜΜΕ δεν έχουν επαφή με το κοινό σχετικά με τον COVID;;;».

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως ο κόσμος αγνοεί πλέον την πληροφόρηση που δίνεται (εκφοβισμός και τρομοκρατία, όπως πλέον χαρακτηρίζεται) και ΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID.

«Τα μέσα ενημέρωσης είναι μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, αλλά πολλά μέσα ενημέρωσης, τα οποία παρατηρώ καθώς ταξιδεύω σε όλη την χώρα, δείχνουν να έχουν χάσει σε μέγιστο βαθμό την επαφή με τον κόσμο.

Αν ταξιδεύετε σε όλη την χώρα, θα δείτε πως οι άνθρωποι δεν ζουν στην ίδια φούσκα, στην οποία πληροφορούν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης.

Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα θέμα, γιατί αν ο κόσμος αγνοεί τις ειδήσεις που δίνουμε στον γενικό πληθυσμό, τότε αγνοούν τα πάντα και ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ και δεν περνάμε σε αυτούς την πληροφορία που πρέπει!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του CNN!

Δείτε το βίντεο:

loading...