Catherine Austin Fitts: «Πώς να αμυνθείτε από την Μεγάλη Οικονομική Επαναφορά και τον πλήρη κεντρικό έλεγχο ανθρώπων και περιουσιών που έρχονται» – (Great Financial Reset) – (Video)

Ο «πόλεμος κατά των μετρητών» και το «αναγκαστικό καθολικό βασικό εισόδημα» που επιδιώκει η Κεντρική Τράπεζα Ψηφιακού Νομίσματος (CBDC) είναι θρασύτατες προσπάθειες για τον πλήρη κεντρικό έλεγχο όλων των ανθρώπων και των περιουσιακών τους στοιχείων.

Οι προσπάθειες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και της CBDC αποσκοπούν στην επίτευξη, μέσω της συνεχιζόμενης «Μεγάλης Χρηματοοικονομικής Επανεκκίνηση», του απόλυτου ελέγχου των μαζών.


Πηγές: Uk Column , Extremely American

Γράφει – Υποτιτλίζει ο NIOLAND

Επιμέλεια: Ελλήνων Αφύπνιση

Η Catherine Austin Fitts, πρόεδρος της Solari Inc., στην εναρκτήρια ομιλία της στο συνέδριο της 11ης Σεπτεμβρίου 2021 στην Ολλανδία, παρέχει έναν λαμπρό στρατηγικό «φως» για την ερμηνεία των απειλών και την πλοήγηση μέσα από τις συστημικές αλλαγές που θέτει η Μεγάλη Χρηματοοικονομική Επαναφορά [Great Financial Reset].

“Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή στην ιστορία μας για μια αποτυχία της φαντασίας”. (Catherine Austin Fitts)

Απομαγνητοφώνηση της ομιλίας – Ακολουθεί το video

“Οι κεντρικοί τραπεζίτες της G7 συναντήθηκαν στις 22 Αυγούστου 2019 στη συνάντησή τους στο Jackson Hole, στο Wyoming, όπου συναντώνται μία φορά το χρόνο, και ψήφισαν ένα σχέδιο που ονομάζεται Going Direct Reset. Θα το χαρακτήριζα ως την “πραγματική επαναφορά” πίσω από αυτό που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ περιγράφει ως Μεγάλη Επαναφορά. Θεωρώ τη Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ως ένα είδος σχεδίου μάρκετινγκ για την Άμεση Επαναφορά.

Ποιο είναι το οικονομικό πραξικόπημα;

Μεταξύ του οικονομικού έτους 1998 και του 2015, γνωρίζουμε ότι 21 τρισεκατομμύρια δολάρια εξαφανίστηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Την αρχή μου την περιέγραψε ο πρόεδρος του μεγαλύτερου συνταξιοδοτικού ταμείου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 1997 δήλωσε ότι “έχουν παραιτηθεί από τη χώρα – μεταφέρουν όλα τα χρήματα, ξεκινώντας από το φθινόπωρο”. Πρόκειται για την ιδιωτικοποίηση “απλά κάνε το”, όπου αποσύρεις τα περιουσιακά στοιχεία, δανείζεις τις κυβερνήσεις με χρέος και τις χρεοκοπείς, γεγονός που σου δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα να πάρεις τον έλεγχο και να τερματίσεις την κυριαρχία.

Τα τελευταία εκατό περίπου χρόνια, στις χώρες της G7, είχαμε μια ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των τραπεζιτών που έλεγχαν τη νομισματική πολιτική και στη συνέχεια των ψηφοφόρων που ψήφιζαν για ένα κοινοβούλιο ή ένα κογκρέσο και επέβλεπαν τη δημοσιονομική πολιτική.

Αυτό που κάνει το “Going Direct”, μεταξύ άλλων, είναι ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες εισέρχονται και αναλαμβάνουν τον έλεγχο αυτού που οι ψηφοφόροι συνήθιζαν να διαχειρίζονται, δηλαδή της δημοσιονομικής πολιτικής και των φορολογικών χρημάτων.

Θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη όταν πρόκειται για το φορολογικό σύστημα, διότι αν συνεχίσουμε να πληρώνουμε φόρους για να χρηματοδοτούμε μια εγκληματική επιχείρηση, αυτό δεν μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα.

Σε όλο τον κόσμο αρχίζετε να βλέπετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναλαμβάνουν κυβερνήσεις που έχουν ένα υπόβαθρο στην κεντρική τραπεζική. Πρόκειται ουσιαστικά για την εδραίωση του πραξικοπήματος. Τώρα, πού πηγαίνει αυτό; ….

Πηγαίνει προς τον πλήρη κεντρικό έλεγχο με τα διαβατήρια ταυτότητας εμβολίου, το CBDC (το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας), το οποίο είναι ένα σύστημα ελέγχου, και το καθολικό βασικό εισόδημα, το οποίο καταστρέφει την ικανότητα των ανθρώπων να παράγουν το δικό τους εισόδημα.

Για να τα γίνουν όλα αυτά χρειάζευαι ένα έξυπνο δίκτυο. Ο γενικός διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας, Agustín Carstens, μιλώντας σε συνέδριο για τις διασυνοριακές πληρωμές τον Οκτώβριο του 2020, περιέγραψε την ομορφιά του συστήματος ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας ως εξής:

“Δεν ξέρουμε, για παράδειγμα, ποιος χρησιμοποιεί σήμερα ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων, δεν ξέρουμε ποιος χρησιμοποιεί σήμερα ένα χαρτονόμισμα των 1000 πέσος. Μια θεμελιώδης διαφορά με το CBDC είναι ότι οι κεντρικές τράπεζες θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο των κανόνων και των κανονισμών που θα καθορίζουν τη χρήση αυτής της έκφρασης του χρέους της κεντρικής τράπεζας και θα έχουμε επίσης την τεχνολογία για την επιβολή της. Αυτά τα δύο ζητήματα είναι εξαιρετικά σημαντικά και αυτό κάνει τεράστια διαφορά στο τι είναι τα μετρητά.”

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι αν έχετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό και ο νέος κανόνας είναι ότι δεν επιτρέπεται να κάνετε συναλλαγές σε απόσταση μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων από το σπίτι σας, η κάρτα σας δεν θα λειτουργεί σε απόσταση μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων από το σπίτι σας. Αν δεν θέλουν να αγοράζετε πίτσα, δεν μπορείτε να αγοράσετε πίτσα με τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή με την κάρτα σας.

Πρόκειται για πλήρη έλεγχο.

Λύνει το πρόβλημα της φορολόγησης χωρίς εκπροσώπηση, διότι αν θέλουν περισσότερους φόρους, απλά έρχονται και τους αφαιρούν από τον λογαριασμό σας. Έτσι, όταν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είπε

“το 2030, δεν έχετε περιουσιακά στοιχεία και είστε ευτυχισμένοι”,

αυτό που άκουσα ήταν ότι είναι το 2030, θα έχουν πάρει όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία και θα είστε υπό τον έλεγχο του νου.

Τα πέντε βήματα που θέλω να σκεφτείτε είναι:
Επιλέξτε με ποια πλευρά θέλετε να είστε

Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Ο ένας δρόμος οδηγεί στη δουλεία, ο άλλος στην ελευθερία. Πρέπει να αποφασίσετε με ποια πλευρά είστε.

2. Κάντε αναπάντητα ερωτήματα

Κάντε αναπάντητα ερωτήματα για να δημιουργήσετε έναν καλό χάρτη της επίσημης προσομοιωμένης πραγματικότητας που παρουσιάζεται στα “παλιά μέσα ενημέρωσης” και της πραγματικής πραγματικότητας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου υπάρχει είτε μια επίσημη πραγματικότητα είτε μια προσομοιωμένη πραγματικότητα που δημιουργείται σε μεγάλο βαθμό από αυτό που τώρα αποκαλούμε, χάρη στον Brian Gerrish του UK Column news, τα παλιά μέσα ενημέρωσης.

Τα νέα μέσα ενημέρωσης κάνουν εξαιρετική δουλειά προσπαθώντας να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προσανατολιστούν μεταξύ των δύο. Όλοι έχουμε να κάνουμε με συγγενείς και φίλους που θέλουν να παραμείνουν στην επίσημη πραγματικότητα και πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι και πώς λειτουργεί, ώστε να μπορούμε να τους συναντήσουμε εκεί.

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την επίσημη πραγματικότητα για τη διαχείριση του (χρηματοοικονομικού) κινδύνου, διότι με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι χάνουν χρήματα από την οικονομική απάτη και την απάτη στον τομέα της υγείας.

Αν χρησιμοποιήσετε τον χάρτη της πραγματικότητας για να οργανώσετε ένα δείπνο με φίλους που δεν θέλουν να γνωρίζουν την πραγματικότητα, θα χάσετε πολλούς φίλους.

Ζούμε σε έναν κόσμο πολλαπλών διαταραχών προσωπικότητας, οπότε χρειάζεστε αυτούς τους δύο χάρτες για να πλοηγηθείτε με επιτυχία και να είστε αποτελεσματικοί.

Δεν χρειάζεται να πετάτε βόμβες αλήθειας στους ανθρώπους στη μέση ενός δείπνου.

Όταν υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και δεν έχουμε καλή πληροφόρηση, μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις και ο πλούτος αυτής της διαδικασίας των ερωτήσεων μας βοηθά να συμπληρώσουμε έναν χάρτη, όπως όταν κάνουμε ένα παζλ.

Χωριστήκαμε κυριολεκτικά σε ξεχωριστούς πολιτισμούς.

Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είχαμε μια ομάδα ανθρώπων που πήραν τεράστια χρηματικά ποσά, που εκλάπησαν κρυφά ή απομυζούσαν μυστικά και κατασκεύασαν μια πολύ ισχυρή αόρατη τεχνολογία και οι υπόλοιποι δεν το προσέξαμε.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κατανοήσουμε και να εκπαιδευτούμε για την αόρατη τεχνολογία, η οποία θα ήταν πολύ χρήσιμη για να εξηγήσουμε την πραγματικότητα. Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά παραδείγματα:

Η τεχνολογία παρακολούθησης και ο “φάκελος ελέγχου”.

Βλέπουμε πάνω από 190 προέδρους να συμπεριφέρονται με πολύ ασυνεπείς και παράλογους τρόπους, ακριβώς επειδή πολλοί από αυτούς έχουν αρχεία ελέγχου, τα οποία δημιουργήθηκαν από το σύστημα παρακολούθησης. Άνθρωποι όπως ο Snowden ήρθαν και προσπάθησαν να μας το εξηγήσουν αυτό.

Ένα δεύτερο πράγμα με το οποίο ασχολούμαι πολύ και για το οποίο δημοσιεύω πολλά είναι ο έλεγχος του νου.

Το 2001, πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, έδωσα μια σειρά ομιλιών στη Νέα Ζηλανδία, τη Σουηδία, το Λονδίνο και τις περισσότερες από τις 50 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Και σε κάθε συνάντηση έλεγα στο κοινό: “Πόσοι από τους παρευρισκόμενους παρακολουθούν τηλεόραση;”. Και λιγότερο από το 10% των ανθρώπων σήκωσαν τα χέρια τους. Συνειδητοποίησα ότι το κοινό μου αποτελείται από ανθρώπους που δεν έχουν τηλεόραση.

Έχετε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να παραμείνουν στην επικρατούσα τάση.

Πολλές φορές προσλαμβάνουν μια τεράστια ποσότητα παλαιών μέσων ενημέρωσης και το κάνουν με ψηφιακούς μηχανισμούς, και ένα από τα πράγματα που επηρεάζουν αυτό είναι ο έλεγχος του νου. Αν πάτε στο Solari Report και πληκτρολογήσετε στο πλαίσιο αναζήτησης τον έλεγχο του νου, έχουμε συλλογές με όλα τα αγαπημένα μας βιβλία, βίντεο-ντοκιμαντέρ για να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε.

Η χειραγώγηση του καιρού είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, η μηχανική των πολεμικών ενεργειών που μοιάζουν με φυσικές καταστροφές είναι επίσης ένας άλλος τομέας.

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, αλλά αν κοιτάξετε 190 προέδρους ή πρωθυπουργούς και πάλι, όλοι τους μιλούν βασικά με το ίδιο σενάριο, ποια είναι η δύναμη και η ισχύς που θα μπορούσε να το κάνει αυτό; Πρόκειται για πράγματα όπως η χειραγώγηση του καιρού, τα διαστημικά όπλα που αναφέρονται σε αυξημένες στρατιωτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις πληροφοριών στη δορυφορική και υποτροχιακή πλατφόρμα.

3. Εξετάστε τις πρακτικές επιλογές: τροφή, νερό, ενέργεια, στέγη, υγεία και κοινότητα.

Αν θέλουμε να είμαστε πιο ανθεκτικοί και ανεξάρτητοι από τα κεντρικά συστήματα, όλα θα καταλήξουν σε βασικά πράγματα όπως:
η τροφή,
το νερό,
η ενέργεια,
το καταφύγιο,
η υγεία και
η κοινότητα.

Εδώ βλέπω τον Robert Duper, ο οποίος είναι ο σύντροφός μου, και χάρη στον Robert μπορώ να ζήσω στις Κάτω Χώρες. Τον Μάρτιο του 2020, όταν ήρθε το lockdown, κατέβηκα κάτω και με κοίταξε και είπε “τι σημαίνει αυτό;”. Του είπα ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μάθουμε να ψαρεύουμε. Είπε “Δεν θέλω να γίνω ψαράς”. Αλλά πρέπει να επιτύχουμε ανθεκτικότητα μεταξύ μας: τροφή, νερό, ενέργεια, στέγη, υγεία και κοινότητα.

4. Αποκέντρωση του νομισματικού συστήματος

Έχουμε παραχωρήσει το μονοπώλιο του χρήματος, όχι μόνο του νομίσματος, αλλά και της κυκλοφορίας του κεφαλαίου, και αν δείτε πώς λειτουργούν τα περισσότερα πορτοφόλια και χρήματα, χρηματοδοτούμε τον εχθρό.

Χτίζουμε τη δική μας φυλακή,

οπότε πρέπει να βρούμε πώς να ανακτήσουμε τον έλεγχο του νομισματικού συστήματος και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνουμε αυτό, αλλά υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε όταν ασχολείστε με το χρήμα.

Το πρώτο πράγμα είναι ότι η σημασία οποιουδήποτε χρηματικού ή χρηματοπιστωτικού συστήματος εξαρτάται από την ποιότητα της διακυβέρνησης.

Ο λόγος για τον οποίο τα σημερινά χρηματοπιστωτικά συστήματα είναι τόσο ισχυρά είναι ότι η διακυβέρνησή τους υποστηρίζεται από εντυπωσιακή δύναμη. Χρειαζόμαστε αριστεία στη διακυβέρνηση, χρειαζόμαστε δέσμευση στο κράτος δικαίου και χρειαζόμαστε μια κουλτούρα.

Ένας από τους αγαπημένους μου συμμάχους στην Ουάσιγκτον έλεγε ότι “ο πολιτισμός είναι η ενσωμάτωση του θείου στην καθημερινή ζωή” και ότι χρειαζόμαστε αυτού του είδους την κουλτούρα.

Επομένως, θα πρέπει να αποκεντρώσουμε το σύστημα συναλλαγών και αυτό το σύστημα θα πρέπει να είναι τόσο φυσικό όσο και ψηφιακό. Χρειαζόμαστε την ψηφιακή τεχνολογία για αποτελεσματικότητα, αλλά χρειαζόμαστε και τη φυσική για να διατηρήσουμε την ειλικρίνεια και την πραγματικότητα.

Έχουμε μια εκστρατεία που ονομάζεται “Cash Friday” και προσπαθούμε να πείσουμε όλους να επαναφέρουν τα μετρητά στη μόδα. Έχουμε πολλούς θαυμάσιους συνδρομητές που γράφουν και λένε ότι κάνουν τα πάντα με μετρητά τώρα και όλες οι τοπικές επιχειρήσεις τους δίνουν έκπτωση 10%, είναι φανταστικό.

Ένας θαυμάσιος σύμμαχος, ο Bill Benny, είπε ότι πρέπει να ενσωματώσουμε σε όλα τα σχολικά και οικιακά προγράμματα, πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά πώς να δημιουργούν κρυπτογραφικά συστήματα. Ο Μπιλ είπε ότι αν καταφέρουμε να κάνουμε εκατοντάδες ανθρώπους να σχηματίσουν μια κοινότητα που θα δημιουργήσει πολλά κρυπτοσυστήματα, αυτό θα τους ξετρελάνει.

5. Κάντε Συνωμοσία μεταξύ σας

Πιθανότατα το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια φράση στη Αγία Γραφή:

“και τώρα απομένει η πίστη, η ελπίδα και η φιλανθρωπία, αλλά η μεγαλύτερη από αυτές είναι η φιλανθρωπία”.

Όταν βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και κάποιοι θέλουν να σε οδηγήσουν σε αυστηρό κεντρικό έλεγχο, σε δυστοπικό υπερανθρωπισμό, σε πολύ ολοκληρωτικά συστήματα, είναι πολύ εύκολο να απογοητευτείς.

Πρέπει να τα διοχετεύσουμε όλα αυτά με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάσουμε την αγάπη και την ενσυναίσθησή μας, επειδή η δύναμή μας πηγάζει από το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι.

Η δύναμή μας πηγάζει από την ενσυναίσθησή μας και δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου οι άνθρωποι που στερούνται ενσυναίσθησης είναι πολύ καλοί στο να βρίσκουν ο ένας τον άλλον και να συνωμοτούν μεταξύ τους.

Χρειαζόμαστε έναν τρόπο να βρούμε και να συνωμοτήσουμε μεταξύ μας και να αντιμετωπίσουμε το τεράστιο κακό χωρίς να χάσουμε την ενσυναίσθησή μας και χωρίς να χάσουμε την ανθρωπιά μας.

Πρέπει να οικοδομήσουμε έναν ανθρώπινο πολιτισμό με αποκεντρωμένα συστήματα, ξεκινώντας από το νόμισμα και τη δικαιοσύνη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Θυμηθείτε ότι η δύναμή μας προέρχεται από:
την πνευματική μας δύναμη,
τη συναισθηματική μας δύναμη,
την ενεργειακή μας δύναμη,
τη διανοητική μας δύναμη και
πάνω απ’ όλα τη φαντασία μας.

Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή στην ιστορία μας για να αποτύχει η φαντασία μας.

Και έτσι η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη είναι αυτά που χρειαζόμαστε.

Η Αγία Γραφή λέει ότι “η πίστη είναι η ουσία των πραγμάτων που ελπίζουμε και δεν έχουμε δει ακόμα” και δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές πέρασα μάχες με τον κ. Global όπου… ήμουν εντελώς στριμωγμένος. Ήταν απολύτως απελπιστικό. Ο δικηγόρος μου μου είπε: “Πρέπει να συμβιβαστείς, πρέπει να παραδεχτείς, πρέπει να σταματήσεις”… και είπα όχι. Και μόλις είπα όχι, ξαφνικά υπήρχε μια επιλογή που δεν υπήρχε.

Αν δεν συμμετέχεις σε μια συνωμοσία, πρέπει να ξεκινήσεις μια. Και μου φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι για συνωμοσία σε αυτό το δωμάτιο, οπότε ξέρετε τι να κάνετε. Κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές”.


________________________________________

Βιογραφικό:

Η Catherine Austin Fitts είναι πρόεδρος της Solari, Inc, εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC. Η Catherine υπηρέτησε ως διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας Dillon, Read & Co. Inc. της Wall Street, ως βοηθός υπουργός στέγασης και ομοσπονδιακός επίτροπος στέγασης στο Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ στην πρώτη κυβέρνηση Μπους και ήταν πρόεδρος της Hamilton Securities Group, Inc. Η Catherine έχει σχεδιάσει και ολοκληρώσει μέχρι σήμερα συναλλαγές και επενδύσεις ύψους άνω των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έχει ηγηθεί του χαρτοφυλακίου και της επενδυτικής στρατηγικής για χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις ύψους 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Επαγγελματικό

Solari, Inc. Πρόεδρος, 1998 έως σήμερα, εκδότης του Solari Report .

Solari Investment Advisory Services, LLC. Διευθύνον μέλος, από το 2006 έως σήμερα, αυτής της εταιρείας παροχής επενδυτικών συμβουλών .

Hamilton Securities Group, Inc., Ουάσιγκτον, DC, Σαν Φρανσίσκο, CA και Νέα Υόρκη, NY

Πρόεδρος, 1991-1998. Υπεύθυνη για την ίδρυση και τη δημιουργία αυτού του χρηματιστή-διαπραγματευτή/επενδυτικής τράπεζας με έμφαση στην τεχνολογία χρηματοοικονομικού λογισμικού και την προηγμένη επιστήμη λήψης αποφάσεων. Οι συναλλαγές για κυβερνητικούς και ιδιωτικούς πελάτες ανήλθαν σε 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασίες και ιδιωτικές τοποθετήσεις. Η στρατηγική χαρτοφυλακίου για την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Στέγασης περιελάμβανε 400 δισεκατομμύρια δολάρια σε ενυπόθηκα ασφάλειες και συναφείς τίτλους και περιουσιακά στοιχεία και υποχρεώσεις σε ακίνητα. Οι συναλλαγές και η στρατηγική χαρτοφυλακίου στηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην υποδομή τιμολόγησης του λογισμικού, των βάσεων δεδομένων και των εργαλείων τιμολόγησης που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό και την αξιολόγηση των υφιστάμενων γεωγραφικών και pro forma ροών ιδιωτικών και δημόσιων εσόδων και επενδύσεων σε ολοκληρωμένη βάση.

Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον, DC

Βοηθός Γραμματέα Στέγασης – Ομοσπονδιακός Επίτροπος Στέγασης, 1989-1990. Υπεύθυνος για τις λειτουργίες της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Στέγασης, μεταξύ άλλων: ετήσια έκδοση 50-100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ασφάλισης υποθηκών- εξυπηρέτηση 320 δισεκατομμυρίων δολαρίων υποθηκών, ασφάλισης υποθηκών και ακινήτων, ανάλυση χαρτοφυλακίου και τιμολόγηση για 63.000 κοινότητες- παραγωγή και διαχείριση ιδιωτικών υποστηριζόμενων κατοικιών- αναδιοργάνωση της οργάνωσης της 7. 000 υπαλλήλους σε 80 τοποθεσίες σε εθνικό επίπεδο- μετάβαση των συστημάτων σε δικτυακά συστήματα και εργαλεία- και παροχή συμβουλών στον Υπουργό σχετικά με τις ρυθμιστικές αρμοδιότητες των κεφαλαιαγορών, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Εποπτείας της RTC, του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Στεγαστικής Χρηματοδότησης και του Συστήματος του Συμβουλίου της Τράπεζας Δανείων, της Fannie Mae και της Freddie Mac. Η εστίαση περιελάμβανε αλλαγές στο νόμο, τους κανονισμούς και τη διοίκηση για την καθιέρωση πιστώσεων και δημοσιονομικών ελέγχων,

Dillon, Read & Co. Inc., Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, 1986-1989- Ανώτερος Αντιπρόεδρος, 1984-1986- Αντιπρόεδρος, 1982-1984- Συνεργάτης, 1978-1982. Υπηρέτησε στα τμήματα Corporate Finance, Energy Finance, Mergers and Acquisitions και Public Finance.

Εκπαιδευτικό υπόβαθρο

The Wharton School, Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, MBA, 1978 (χρηματοοικονομικά)

Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, BA, 1974 (Ιστορία)

Yale-in-China Language Institute, Χονγκ Κονγκ (μανδαρινικά)

Bennett College, AA, 1970 (Αγγλικά)

Θερινά σχολεία, Χάρβαρντ 1969, Στάνφορντ 1970

Sabbatical, MIT, Φθινόπωρο 1995

Ακαδημαϊκό

Μέλος, Διοικητικό Συμβούλιο, The Friends Select School, 9/99-5/02

Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής μεταπτυχιακών σπουδών, Σχολή Wharton, Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, 4/86-10/94

Μέλος, εποπτικό συμβούλιο, Σχολή Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, 2/87-3/89

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, The Wharton Business School Club of New York, Inc., 12/88-3/89

Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής, The Wharton School Club of Washington, DC, 9/91-12/95

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Bank Street College, 11/88-3/89

Μέλος της ομάδας οικονομικών συμβούλων της ομάδας εργασίας για το κεφάλαιο, Συμβούλιο Εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης, 7/87-3/89

Εταιρικές και κεφαλαιαγορές

Μέλος, Διοικητικό Συμβούλιο, Gold Antitrust Action Committee (GATA), 7/04 – 10/10

Μέλος, Ροταριανός Όμιλος Bolivar, TN, 3/04-5/06

Μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής, Sanders Research Associates, 6/01-8/04

Μέλος, The Economic Club of New York, 1/88-12/01

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μάρκετινγκ Φοιτητικών Δανείων, Sallie Mae, 11/91-3/94

Μέλος, Διοικητικό Συμβούλιο, Dillon, Read & Co. Inc., 1/86-3/89

Μέλος, Διοικητικό Συμβούλιο, Carteret Savings Bank, FA, Morristown, NJ, 6/91-12/92

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της First American Corp. και της First American Bankshares, Inc., 3/94-10/96

Μέλος του Consiglio consultivo, Federal National Mortgage Association, Fannie Mae, 2/92-12/93

Μέλος, Comitato consultivo per i mercati emergenti, Securities & Exchange Commission, 4/90-10/93

Μέλος, The Bond Club di New York, Inc., 2/88-3/89

loading...