ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;






Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης   *     

Ο άνθρωπος γεννιέται από μια τυχαία σύμπτωση των πιθανοτήτων, ή η γέννησή του είναι ήδη εξαρχής καθορισμένη, όπως λένε “είναι γραφτό” το πεπρωμένο της μοίρας του;

Αυτό είναι ένα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα νοητικό πείραμα και ρωτήστε κάποιους ανθρώπους τι πιστεύουν, ακόμα επιστήμονες και πνευματικούς.

Διαπιστώνεται, ότι όλοι τους θα έχουν απαντήσει, άσχετα αν ο καθένας θα έχει και μια διαφορετική άποψη. Όμως το πείραμα στηρίζεται στο πόσοι θα βρεθούν για να απαντήσουν δεν γνωρίζω. Το παράξενο είναι ότι όλοι αυτοί που δεν γνωρίζουν, θα δώσουν μια απάντηση η οποία απλά θα στηρίζεται κατά βάση στην πίστη, δηλαδή στο τι πιστεύει ο καθένας. Όμως η πίστη είναι μια υποθετική έννοια όπου στηρίζεται στο πλαίσιο των πιθανοτήτων.

Ένα άλλο αναπάντητο ερώτημα είναι πως εκδηλώθηκε η ζωή.

Ένα πράγμα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι εμείς οι άνθρωποι προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και να ερμηνεύσουμε αυτό το μυστήριο της αιώνιας υπαρξιακής ζωής. Αυτό φυσικά το μυστήριο δεν είμαστε εμείς σε θέσει και δεν πρόκειται να το ανακαλύψουμε παρόλο που η επιστήμη και η θρησκεία έχουν δώσει κάποιες περιορισμένες ή υποθετικές απαντήσεις. Θα υπάρχουν πάντα αναπάντητα ερωτήματα.

Κατασκευασμένος άνθρωπος.

Είναι διαφορετική η ουσία του κατασκευαστή από την ουσία του κατασκευασμένου ανθρώπου, μιλάμε εντελώς για δυο διαφορετικά πράγματα που δεν ταυτίζονται, όπου εμείς από τον υπέρ εγωισμό μας δεν θέλουμε αυτό να το αποδεχτούμε. Αντίθετα θα πρέπει μόνο να σεβαστούμε και να εκτιμήσουμε αυτήν την μοναδική στιγμή της ζωής με την περιορισμένη ύπαρξή της, παρά να καθόμαστε και να σκεπτόμαστε παράλογα. Το λέω με την πιο απλή λαϊκή έκφραση για να το καταλάβουν. Κάποιοι συνεχίζουν να έχουν μια νοητική αταξία του εγκεφάλου, όπου αυτό οφείλεται στην λειτουργική “ανωμαλία” των αισθήσεων και της αντίληψής τους.

Αντί να καθίσει πρώτα ο άνθρωπος με όποιες γνώσεις έχει, να ασχοληθεί για να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, “γνώθι σαυτόν” είπαν οι αρχαίοι πνευματικοί μύστες. Ερεύνησε και γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου, όπου αν κάποιος πραγματικά το καταφέρει και τον γνωρίσει δεν θα έχει επιπλέον την τάση για να ψάξει για τον κατασκευαστή του. Ο κατασκευαστής εμπνεύστηκε την φύση με μια απλότητα λογικής συνείδησης, όπου η λειτουργία αυτής της φύσης περιλαμβάνει την ζωή και τον θάνατο, ένας δίκαιος και τέλειος συνδυασμός.

Άλλα δυστυχώς ο άνθρωπος σε αυτό τον τέλειο συνδυασμό ζωής και θανάτου για τον εαυτό του δεν θέλει να το αποδεχτεί οριστικά, φαντάζεται επειδή τον “βολεύει” να πιστεύει σε μια αιώνια και αθάνατη ζωή, μετά θάνατον. Ας κοιτάξουμε όλοι μας στον καθρέφτη για να βεβαιωθούμε αν αξίζουμε μια αιώνια ζωή. Ήδη ζούμε στον παράδεισο και τον κάναμε κόλαση, τι περιμένεις άλλο!

Το μόνο προκλητικό και φαντασιόπληκτο ον των πάντων είναι ο άνθρωπος επειδή έχει το χάρισμα να σκέπτεται. Δεν θέλω να γίνομαι τόσο ακραίος, όμως άλλο πράγμα είναι να θέλεις να μοιάσεις τον κατασκευαστή και άλλο είναι να λες ότι τον μοιάζεις. Εκτός αν όντως μοιάζαμε τον κατασκευαστή, τότε για κάποιο λόγο προφανώς από κάποιους υψηλούς τεχνολογικά πολιτισμούς στο παρελθόν να μας έχουν μεταλλάξει, όπου και τώρα πάλι η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον σημερινό τεχνολογικό πολιτισμό μας να συνεχίζουν και επιδιώκουν την νέα μετάλλαξή μας. Το ερώτημα είναι γιατί και ποιος είναι ο στόχος αυτών των ήδη μεταλλαγμένων ανθρωποειδών της εξουσίας, για να γίνουμε και εμείς όμοιοί τους;

Πράγματι αναρωτιέμαι, υπάρχουν σήμερα άνθρωποι στο σύμπαν;

Είναι ένα ερώτημα που σε βάζει σε διάφορες σκέψεις. Η μόνη υποθετική άλλα και λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι θέλουν με τον τρόπο τους να “σβήσουν” και το τελευταίο πραγματικό ανθρώπινο χαρακτήρα. Γνωρίζουν ότι υπάρχουν ακόμα έστω και ελάχιστη άνθρωποι ανάμεσά μας. Μη σας φαίνεται καθόλου παράξενο με μια απλή σκέψη διαπιστώνεται ότι για να ελέγξει κάποιος νοητικά έναν άνθρωπο θα πρέπει να “αλλοιώσει” τον χαρακτήρα του. Ο καθένας μας αν καθίσει και μελετήσει προσεκτικά σε βάθος των γραπτών κειμένων από τους αρχαίους πνευματικούς φιλοσόφους θα ανακαλύψει ότι στα κείμενα κρύβονται πολλές πληροφορίες και γνώσεις για τους ανθρώπους. Όπως για παράδειγμα η πληροφορία για την ύπαρξη μεταλλαγμένων ανθρώπων μας το επιβεβαίωσε και ο αρχαίος φιλόσοφος Διογένης 2,500 χρόνια πριν, έψαχνε απελπισμένα να βρει έναν άνθρωπο ανάμεσα στους μεταλλαγμένους μέρα μεσημέρι με το γνωστό τρόπο. Πάντως εγώ είμαι τυχερός, με την έρευνά μου μέσα στην κοινωνία ανακάλυψα έναν άνθρωπο, τον Α.Β.Γ. Ο στόχος τους είναι με οποιοδήποτε τρόπο τεχνητό η ιατρικό να αλλάξουν και το τελευταίο ανθρώπινο D.N.A.

Προσέξτε μην αλλοιωθεί το D.N.A σας, υπάρχει ακόμα η ελπίδα για την ανθρωπότητα.

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης

loading...