Επικίνδυνοι ιθαγενείς απειλούν τη χώρα…

 




Του Θοδωρή Γιάνναρου Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής *  

Η “εισβολή” χιλιάδων μεταναστών στην Ελλάδα, σίγουρα δεν λύνει ούτε το δικό μας δημογραφικό πρόβλημα ούτε το δικό τους πρόβλημα που είναι κυρίως οικονομικό και βιοποριστικό. Αντίθετα γίνονται χειρότερες οι συνθήκες και οι καταστάσεις και για τα δυο μέρη. Η μεγάλη τα τελευταία χρόνια αύξηση των μεταναστών στη χώρα μας, με την ανεργία να βρίσκεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα, είχε και έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται συνεχώς και εκθετικά η εγκληματικότητα και να μετατρέπονται διάφορες περιοχές  -ειδικά στην Αθήνα, σε γκέτο, ή σε περιοχές ελεγχόμενες από βίαιες και απάνθρωπες αλλοδαπές μαφίες, για τις οποίες, οι ζωές -ειδικά των αλλόθρησκων γηγενών, δεν έχουν απολύτως καμία αξία.

Κάποιοι τραγελαφικοί όμως Ιάσωνες, μέλη δύσοσμων ΜΚΟ, βολεμένοι, καλοταϊσμένοι και αδρά πληρωμένοι, θα ήθελαν σίγουρα να μην ξέρουμε, και για τον λόγο αυτό, με κροκοδείλια δάκρυα προσπαθούν να παραπλανήσουν, με δικές τους αυθαίρετες εκδοχές made in Turkey, περί του “Δικαίου της Θάλασσας”, φθάνοντας στο σημείο να λένε, πως…  η υποχρέωση διάσωσης ανθρώπων, που με το έτσι θέλω και χωρίς άδεια εισόδου στη χώρα μας, είναι υπέρτερη… της φύλαξης των συνόρων μας. Η μόνη ενέργεια που απαιτείται, κατά την άποψη αυτού του τύπου και των ατόμων της περίεργης συνομοταξίας στην οποία ανήκει, είναι η διάσωση και εν συνεχεία η παραμονή τους στη χώρα μας… με όλο το κόστος που αναγκαστικά προκύπτει… δικό μας! Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς και ξέρουμε και αρνούμαστε να δεχθούμε αυτές τις θέσεις, ειδικά όπως οι Ιάσωνες τις θέτουν!

Προφανώς όλες οι Συνθήκες στις οποίες αναφέρονται οι τύποι αυτοί, ποτέ  δεν ψηφίστηκαν για περιπτώσεις οργανωμένης χρήσης μεταναστών ως εργαλείο πολιτικής, δια της μαζικής “εισβολής” τους σε μια χώρα που δεν τους ζήτησε να την επισκεφθούν και που σίγουρα ούτε μπορεί, αλλά ούτε είναι υποχρεωμένη να τους δεχθεί, ειδικά αν έχουν ως αφετηρία μια “ασφαλή” χώρα, όπως είναι η Τουρκία που τους δέχτηκε! Ας ζητήσουν εκεί βοήθεια, άσυλο και ό,τι άλλο επιθυμούν! Η Τουρκία που τους δέχτηκε, είναι υποχρεωμένη να τους κρατήσει ή να τους επαναπροωθήσει στις πατρίδες τους… εκτός και αν τους δέχεται για να τους στείλει αλλού  -στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας -προσφάτως και μέσω Λευκορωσίας, με τις υβριδικές επιθέσεις που σχεδιάζει και διενεργεί! 

Σάμπως ξεχάσαμε πως η Turkish Airlines φέρεται να φορτώνει Αφρικανούς και να τους φέρνει στην Τουρκία με ναύλο 50 μόλις δολάρια, απ’ όπου οι δουλέμποροι τους στοιβάζουν σε σάπιες βάρκες και τους στέλνουν στα νησιά, όπου οι ειδοποιημένοι Ιάσωνες τους παραλαμβάνουν… με το αζημίωτο βέβαια και στη συνέχεια με μέθοδο διασποράς… τύπου πανδημίας, τους διασπείρουν απ’ άκρου εις άκρον στη χώρα μας, αφού πρώτα… λιαστούνε στο Σύνταγμα;

Οι Έλληνες είναι φιλόξενος λαός που γνωρίζει στο πετσί του τι σημαίνει προσφυγιά, όταν βρεθούν μπροστά σε ανθρώπους -ειδικά σε πρόσφυγες πολέμου, δεν διστάζουν να τους προσφέρουν ακόμα και από το υστέρημά τους! Όμως υπάρχουν και όρια! Δεν μπορεί η Ελλάδα να αντέξει την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, το 90% των οποίων θέλουν Ευρώπη γιατί στις χώρες τους είτε υπάρχει ανεργία, είτε τα μεροκάματα δεν τους φθάνουν… Αν πάρουμε για παράδειγμα τα νησιά μας στο Ανατολικό Αιγαίο, όπου οι μετανάστες αριθμούν σε πληθυσμό αυτόν των ντόπιων-Ελλήνων αναδεικνύει έντονα και σε κάθε περίπτωση και άλλους πολύ πιο σοβαρούς κινδύνους! Ειδικά σε περίπτωση σύρραξης, οι Τούρκοι δεν θα χρειαστεί να μεταφέρουν στο μέτωπο μισθοφόρους-τζιχαντιστές, μιας και τους έχουν ήδη μεταφέρει στα νησιά μας… με την ανοχή μας, όπου απλά περιμένουν να έρθει η ώρα. Η μεγάλη πλειονότητα των συμπολιτών μας συμπάσχει με τους απελπισμένους μετανάστες που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον και το απέδειξαν αυτό, τουλάχιστον στην αρχή. Στην πορεία, όμως, έβαλαν ως προτεραιότητα, τη δική τους επιβίωση, την οποία, με τα ατέλειωτα καραβάνια μεταναστών και κάποιων λίγων αναλογικά προσφύγων, βλέπουν να κινδυνεύει άμεσα.

Αυτοί όλοι οι γραφικοί σαλταδόροι που σιγοντάρουν την… εισβολή, δεν γνωρίζουν πως και στην Ελλάδα υπάρχει υψηλή ανεργία και τα μεροκάματα για πολλούς δεν φθάνουν ούτε για να χρηματοδοτήσουν έστω και υποτυπωδώς την καθημερινή τους διαβίωση; Γιατί λοιπόν και οι Έλληνες δεν δημιουργούν καραβάνια, για να εισβάλουν στην Αυστραλία, την Αγγλία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία κλπ;

Η απάντηση είναι απλή: διότι διαθέτουν αξιοπρέπεια, ευγένεια,  ενσυναίσθηση και γνωρίζουν τι σημαίνει Διεθνές Δίκαιο, όπως γνωρίζουν τόσο τα όρια τους, όσο και τις κόκκινες γραμμές των άλλων.

Από την άλλη, από πότε μια χώρα είναι υποχρεωμένη να “μαζεύει” βαρκάρηδες που προέρχονται από ασφαλείς χώρες και συνοδεύονται από πολεμικά πλοία της ασφαλούς χώρας, προκειμένου να καταστεί ευκολότερη η “εισβολή”; Είστε καλά αγαπητοί Ιάσωνες, που ακόμα κυκλοφορείτε ελεύθεροι, αντί να έχετε κατηγορηθεί΄για “human trafficking”, απόπειρα δολοφονίας δια του πνιγμού απεγνωσμένων ανθρώπων, κατασκοπεία και συνεργασία  -επ’ αμοιβή, με εχθρική χώρα -με εχθρούς δηλαδή της Ελλάδος;

Την ηθική ευθύνη για το έγκλημα αυτό, όπως και για πληθώρα άλλων εγκλημάτων, φέρουν όλοι εκείνοι οι δήθεν ανθρωπιστές επί πληρωμή, Ιάσωνες και οι πολιτικάντηδες που τους σιγοντάρουν για δικούς τους λόγους και που έχουν επιτρέψει να υπάρχει στην Ελλάδα ένα καθεστώς ασυδοσίας αναφορικά με την παράνομη είσοδο και παραμονή αλλοδαπών από χώρες του τρίτου κόσμου.

Η Ελλάδα μας κινδύνευε ούτως ή άλλως διαχρονικά από την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας η οποία από καιρό βλέπει τους ομόθρησκους μετανάστες σαν εργαλείο άλωσης της Ελλάδας και εκ των έσω, ειδικά σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού πολέμου, αλλά και της ίδιας της  Ευρώπης, όπως ο Τούρκος δικτάτορας Ερντογάν διακηρύττει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται… και δυστυχώς συνεχίζει να κινδυνεύει. Οι τελευταίες ναζιστικού τύπου συμπεριφορές της Τουρκίας, δεν πρέπει να αφήνουν σε κανέναν από εμάς αμφιβολίες, ως προς τις πραγματικές προθέσεις που έχουν οι κυβερνώντες της γείτονος. Από την άλλη, ένα καλό που προσέφεραν οι “καραβιές” των παράνομων μεταναστών, είναι πως μάλλον αρχίσαμε να ξυπνάμε από τον βαθύ λήθαργο και τη ραστώνη του “δε βαριέσαι”… Κι αυτό το ανέδειξε η αλλαγή πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης όπως το βιώσαμε στον Έβρο πέρυσι και όπως το βιώνουμε καθημερινά στις θάλασσές μας, όπου το Πολεμικό μας Ναυτικό μαζί με την Ελληνική Ακτοφυλακή, διώχνουν τα δουλεμπορικά πίσω στην Τουρκία.

Η κυβέρνηση με πατριωτικό και εθνικό προσανατολισμό πρέπει με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο -όσο σκληρό και αν ακούγεται, να διαλύσει τα κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων ένθεν και ένθεν να κλείσει ερμητικά όλες τις διόδους λαθρομετανάστευσης, να απελάσει με συνοπτικές διαδικασίες όσους δεν δικαιούνται άσυλο και να αποκαταστήσει επιτέλους την έννομη τάξη στη χώρα.

Έχουν και οι Έλληνες δικαιώματα κύριοι και κυρίες  -όχι μόνον υποχρεώσεις!

Αρκετά ανεχθήκαμε τους απανταχού Ιάσωνες και τους λερωμένους συνεργούς τους…

Ως εδώ!!!

* Ο κ. Θοδωρής Γιάνναρος είναι Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής

loading...