Η πραγματική λευτεριά… πλησιάζει!!!

Μπορεί το μέλλον να μοιάζει δυσοίωνο, καθώς ο άλλοτε… μεγάλος τιμονιέρης έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο του καραβιού.

Με τον κορονοϊό να αντεπιτίθεται ανεμπόδιστος και τον λαό να μετράει τρεμάμενος σωρηδόν τα φέρετρα συμπολιτών του σκιαγμένος, ένεκα της απύθμενης κυβερνητικής αβελτηρίας και ανικανότητας.

Με την ακρίβεια που ο… παραλίγο Μωυσής κοιτάει… ανέμελος -όπως την «Ο»- να επελαύνει, να του έχει ξεσκίσει ολότελα ό, τι απέμεινε από τις σάρκες του και καθημαγμένος να ατενίζει τα νέα μνημόνια που έρχονται να τον αποτελειώσουν.

Με την εθνική περηφάνια του τσακισμένη λόγω της πρωτοφανούς δουλικότητας των ταγών του, οι οποίοι ενώ μεθοδεύουν κρυφά ακόμη μια εθνική ταπείνωση, τάχα κρατάν τη σημαία ψηλά με δόλιες συμφωνίες που δήθεν ισχυροποιούν την πατρίδα.

Με την Ελλάδα απειλούμενη από το διαβόητο μπόλιασμα, κι αυτόν πανικόβλητο εν μέσω ατελείωτων δεινών, να μη μπορεί να αντιληφθεί πώς θα αφομοιωθούν διαφορετικές κουλτούρες σε μια χώρα που παραπαίει.

Με τα άθλια ανθρωποειδή που υποδύονται τους κυβερνήτες του, να επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου πλιάτσικο της χώρας σε όλους τους τομείς για να σιγουρευτούν ότι ούτε τα δισέγγονά τους δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν, την ώρα που αυτός πένεται.

Παρόλο τη μαυρίλα όμως αδέρφια, δεν πρέπει να σκύψετε το κεφάλι.

Διότι η πραγματική (όχι η ψεύτικη που σας υποσχέθηκε ο… παραλίγο Μωυσής) λευτεριά… πλησιάζει!!!

Η λύτρωση δηλαδή από άλλη μια φουρνιά απατεώνων που σας εξαπάτησαν χειρότερα από τους προηγούμενους και λάβωσαν τη δύσμοιρη πατρίδα έτι περισσότερο.

Μην ακούτε πλέον τη βδελυρή προπαγάνδα τους που πασχίζει μάταια να συνεχίζει να σας παραπλανά. Ούτε αυτών, ούτε των… πετσωμένων βρώμικων κονδυλοφόρων τους.

Είναι μονάχα ο αχός του φόβου πριν την πτώση.

Η οποία μέσα στο ’22, έρχεται με κρότο βαρύ…!!!

Τελειώσαν αδέρφια!!!

Φτάνει η στιγμή που θα πάρουμε πάλι τις τύχες στα χέρια μας, μπας και σώσουμε τόσο εμάς όσο και τη μονάκριβη Ελλάδα που βάλθηκαν να εξαφανίσουν.

Καλή Χρονιά με Υγεία, Δύναμη… και Καλή Λευτεριά!!!

Antinews

loading...