Ποιός ο ΣΤΟΧΟΣ μετά την Όμικρον;;; Πέταξε «ΒΟΜΒΑ» άθελά του ( ; ) ο Σαρηγιάννης – ΒΙΝΤΕΟ


 Από την Δευτέρα βάζουν πρόστιμο σε όσους είναι άνω των 60και δεν εμβολιάζονται, παρά το γεγονός πως τηλέ-ειδικοί διατυμπανίζουν την ύφεση που έρχεται, η οποία θα σημάνει το τέλος της πανδημίας!


O καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, αφού τόνισε ότι «αφήσαμε πίσω τις προβλέψεις για 50.000 κρούσματα», υπογράμμισε ότι «σε δύο εβδομάδες από τώρα μπορούμε να φτάσουμε κάτω από τις 3.000 κρούσματα». Όπως ανέφερε, η αποκλιμάκωση στα κρούσματα ήρθε κατά 8-10 ημέρες νωρίτερα και «είμαστε σε φάση ύφεσης».


TOTE ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;;


Πρώτον να δώσουν όσα εμβόλια μπορούν στον κόσμο, μέχρι να εξασθενήσει και η ήπια Όμικρον, προκειμένου αυτά να μην ξεμείνουν!


ΔΕΥΤΕΡΟΝ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ;;;


Ναι, είναι η απάντηση! Ο ίδιος ο Δημσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας πριν από λίγο σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό,, όταν ερωτήθηκε αν «θα πάρει ο κόσμος την ζωή του πίσω», κάτι που ακούγεται λογικό, μιας και εξασθενεί η λεγόμενη πανδημία, απάντησε:


«ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΖΩΗ»!!!


Με άλλα λόγια, δεν θα παρθεί καμία ζωή πίσω, αλλά θα δοθεί, σταδιακά, μια νέα καθημερινότητα, στην κατεύθυνση που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, ενώ έπεται σε βάθος χρόνου και συνέχεια!!! Οι άνθρωποι θα μάθουν σιγά-σιγά να ζουν αλλιώς, έτσι όπως θέλει η Μεγάλη Επανεκκίνηση!


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :