ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

 κ. Πρωθυπουργέ!. Είστε κατώτερος των περιστάσεων, ως προς την αντιμετώπιση της Πανδημίας!

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής

 

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ!

Ενώ βλέπετε ότι, από την μια μεριά, η όμικρον στη χώρα μας καλπάζει κατά εκθετικό τρόπο και συνυπάρχει μαζί με τη φονική μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ, (η οποία σκοτώνει καθημερινά δεκάδες συμπατριώτες μας) και από την άλλη μεριά, η μετάλλαξη όμικρον και η μετάλλαξη δέλτα, μολύνουν καθημερινά, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είτε είναι εμβολιασμένοι, είτε είναι ανεμβολίαστοι (με αποτέλεσμα να πιέζετε έτσι το σύστημα υγείας σε μέγιστο βαθμό), εσείς στο πόλεμο αυτό κατά του κορωνοϊού, επιμένετε να χρησιμοποιείτε ένα μόνο όπλο : ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!.

Και δευτερευόντως χρησιμοποιείτε κατά του κορωνοϊού, τα φάρμακα μονοκλωνικών αντισωμάτων!. 

Και αυτά, τα δίνετε με το σταγονόμετρο, σε ορισμένες κατηγορίες ασθενών, οι οποίοι ασθενείς για να τα πάρουν, πρέπει να επισκεφθούν τα εξωτερικά Ιατρεία ενός Νοσοκομείου!. 

Γιατί η χορήγηση των εν λόγω φαρμάκων, γίνεται ενδοφλεβίως!. Οπότε το σύστημα υγείας πιέζεται ακόμη περισσότερο!

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Σε αυτή την επέλαση της όμικρον μαζί με τη δέλτα, που δεκάδες χιλιάδες Έλληνες μολύνονται ημερησίως και απ’ αυτούς, χιλιάδες νοσούν βαριά και εισάγονται στα Νοσοκομεία (που κυριολεκτικά ασφυκτιούν), αποδειχθήκατε, κατώτερος των περιστάσεων!.

Δεν τολμήσατε, κ. Πρωθυπουργέ, να παρακάμψετε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (το έκανε η μικρή (σε έκταση) Κύπρος μας, στην τότε αγορά των εμβολίων) και να είχατε ήδη φέρει στην Ελλάδα, το χάπι της Pfizer κατά του κορωνοΪού ( που είναι μια θεραπεία με 5 χάπια) και να το είχε ήδη εγκρίνει και ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ως κατεπείγουσα έγκριση, για λόγους Δημόσιας υγείας)!

Και αυτά, τα εν λόγω 5 χάπια της Pfizer, που είναι λίαν αποτελεσματικά όχι μόνο κατά της δέλτα αλλά και κατά της όμικρον και δίνονται στους ασθενείς έγκαιρα (της πέντε πρώτες ημέρες της ασθενείας τους, ένα χάπι κάθε μέρα), θα έπρεπε να βρίσκονταν ήδη στα ράφια όλων των φαρμακείων της χώρας μας!. 

Και όποιος Έλληνας πολίτης που είναι πάνω των 60 ετών ή είναι κάτω των 60 ετών και έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, διαπιστώσει ότι είναι θετικός στο κορωνοΪό (με μοριακό τεστ), να σπεύδει (όχι στο Νοσοκομείο), αλλά στο Φαρμακείο της γειτονιάς του και με μια απλή συνταγή, ενός Ιδιώτη Ιατρού (Παθολόγου,, Πνευμονολόγου, Καρδιολόγου κ.λ.π), να παίρνει τα 5 χάπια της Pfizer, εντελώς δωρεάν, να επιστρέφει σπίτι του και εκεί παίρνοντας 1 χάπι την ημέρα, μέσα σε πέντε μέρες, θα έχει ξεμπερδέψει (με πιθανότητα 95%) με τον κορωνοΪό!!!. (κατά δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer κου Μπουρλά!)!!!!.

Έτσι, κ. Πρωθυπουργέ, με τη θεραπεία στο σπίτι, με τα 5 χάπια της Pfizer, το σύστημα Υγείας δεν θα πιεζόταν σχεδόν καθόλου και οι θάνατοι από κορωνοϊό, θα ήταν ελαχιστότατοι!.

Σήμερα, όλοι οι Έλληνες πολίτες που αρρωσταίνουν από κορωνοΪό, μένουν στο σπίτι με μια αγωγή που περιλαμβάνει συνήθως κορτιζόνη και κάποια αντιβίωση και δεν είναι ικανή να σκοτώσει τον ιό, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται η υγεία τους (πνευμονία, κ.λ.π) και έτσι αναγκάζονται να πάνε στο Νοσοκομείο και πολλοί απ’ αυτούς, να χάνουν δυστυχώς και τη ζωή τους!

Ενώ, κ. Πρωθυπουργέ, εάν είχατε δείξει την ανάλογη προνοητικότητα, θα είχατε προμηθευτεί τη θεραπεία της Pfizer (με τα 5 χάπια) και θα λέγατε στους Έλληνες πολίτες :

“Εάν αρρωστήσετε από κορωνοϊό : ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!. Πάρτε αμέσως, τη θεραπεία της Pfizer (που είναι 5 χάπια και σκοτώνουν το κορωνοϊό με επιτυχία 95%). Πάρτε 1 χάπι κάθε μέρα και σε πέντε μέρες έχετε αποχαιρετήσει τον κορωνοϊό!.

Αυτό κάνει σήμερα ο Πρόεδρος της Αμερικής κ. Μπάϊντεν!. 

Έχει αγοράσει από την Pfizer 10 εκατομμύρια θεραπείες κατά του κορωνοϊού!. Και δίνει έτσι ο Πρόεδρος της Αμερικής τη μάχη κατά του ιού, μέσω των εμβολίων, αλλά και μέσω των φαρμάκων!!!.

Το ίδιο κάνει και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ. που έχει αγοράσει από την Pfizer 100.000 θεραπείες!!!! (όπου κάθε θεραπεία έχει 5 χάπια).

Κάντε και εσείς το ίδιο, έστω και τώρα, κ. Πρωθυπουργέ!.

Αγοράστε τώρα και εσείς από την Pfizer 100.000 θεραπείες!.

Σηκώστε τώρα το τηλέφωνο σας και πάρτε το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, το Θεσσαλονικιό κ. Μπουρλά και ζητήστε του να σας στείλει 100.000 θεραπείες που σκοτώνουν το κορωνοΙό!.

Είμαι βέβαιος, ότι ο κ. Μπουρλάς, θα σας τις στείλει αμέσως, γιατί αγαπά την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη (όπου και γεννήθηκε).

Και εάν χρειαστείτε και άλλες θεραπείες κατά του κορωνοΪού, ο κ. Μπουρλάς δεν θα το αρνηθεί και θα σας τις προμηθεύσει!

Δώσε τη μάχη, κ. Πρωθυπουργέ κατά του κορωνοΪού και με τα εμβόλια αλλά και με τα φάρμακα!

Έτσι θα νικήσετε το κορωνοϊό και θα σώσετε χιλιάδες ζωές και έτσι θα νικήσετε στις επόμενες εκλογές!

Εάν όμως μείνετε κολλημένος μόνο στα εμβόλια για να νικήσετε τον κορωνοϊό, δεν θα τα καταφέρετε, θα χαθούν και άλλες χιλιάδες συμπατριώτες μας από τον ιό, θα ηττηθείτε από τον κορωνοϊό και από την ακρίβεια και έτσι θα ηττηθείτε και στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές και θα κάθεστε στα έδρανα της αντιπολίτευσης!!!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...