Γνωστός Έλληνας ερευνητής : Ιουδαϊκής καταγωγής ο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος βομβαρδίζει την Συρία !!!

Ο νέος παγκόσμιος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν είναι Ιουδαϊκής καταγωγής και βομβαρδίζει επί δέκα συναπτά έτη την Συρία !!! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με αποδείξεις, φωτογραφίες και άλλα ακλόνητα στοιχεία τα οποία κανένας δεν γνώριζε και που για πρώτη φορά βγαίνουν στην δημοσιότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, από Έλληνα ερευνητή !!!

Την ώρα που μαίνεται ο υβριδικός πόλεμος κατά της Ελλάδας γνωστός οπαδός της παναιρέσεως της αναλαμπής ο οποίος σε συνεργασία με γνωστό αιρετικό ιστολόγιο βάζει θανάσιμες τρικλοποδιές στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, ισχυρίζεται με αποδείξεις ότι ο πλανητάρχης Βλαντιμίρ Πούτιν “βομβαρδίζει” και καταστρέφει την μαρτυτρική Συρία !!!

Στο σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε τι αναφέρει σχετικά :

“Στην Συρία έγινε μία πολύ μεγάλη στρατιωτική συνεργασία Ρωσίας Τουρκίας, αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητη, διότι φυσικά τα μέσα που ενημερώνουν τον κόσμο, σκορπάνε ψεύδη και προπαγάνδα, σύμφωνα με την αποστολή τους. Την διάλυση της Συρίας, μετά την αλλαγή των εβραϊκών σχεδίων, την έχει αναλάβει ο Ρωσικός και ο Τουρκικός στρατός, ενώ αρχικά, την είχαν αναλάβει ο Ισλαμικός στρατός των δολοφόνων, με τις ΗΠΑ. Μετά την οριστική αλλαγή των σχεδίων, αποχώρησαν από την περιοχή οι ΗΠΑ και τώρα το έργο της διάλυσης της Συρίας, το έχουν αναλάβει ο Πούτιν με τον Ερντογάν, οι οποίοι στην πράξη ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ενώ στα λόγια…. «τρώγονται».

Σου λένε: «Ακούει για βομβαρδισμούς στην Συρία ο κόσμος, εδώ και 10 χρόνια. Σιγά μην καταλαβαίνουν τώρα, ποιος βομβαρδίζει και που βομβαρδίζει».

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ: Ο Πούτιν «καθάρισε» τον Συριακό στρατό στην Ιντλίμπ με ισχυρούς βομβαρδισμούς επί ένα μήνα και ο Ερντογάν έκανε εύκολη ΕΙΣΒΟΛΗ, χωρίς να αντιμετωπίσει αντίσταση. Πρίν από μία Στρατιωτική εισβολή, ΠΑΝΤΑ προηγείται ένας ισχυρός βομβαρδισμός της περιοχής, για να αποδυναμωθούν οι δυνάμεις αντίστασης του εχθρού. Είναι ο λεγόμενος «καθαρισμός» της περιοχής. Αυτό το ανέλαβαν οι Ρώσοι για λογαριασμό των Τούρκων. Και από 1-1-2020 ξεκίνησαν τον βομβαρδισμό της Ιντλίμπ, μέχρι τον τελευταίο που έγινε 2 Φεβρουαρίου παραμονή της Τουρκικής εισβολής.

Οι βομβαρδισμοί ήταν γενικευμένοι χωρίς διακρίσεις, σε σχολεία νοσοκομεία και με εκατοντάδες άμαχους νεκρούς. Και την πόλη έλεγχε ο Συριακός στρατός, τον οποίο διέλυσε ο Πούτιν. «Μπράβο» στον «ορθόδοξο» Πούτιν. Αν ακούτε όμως τα Εβραϊκά ΜΜΕ θα σας λένε για Τζιχαντιντές, που οι περισσότεροι έχουν φύγει από την Συρία. Ο Συριακός στρατός υπήρχε στην Ιντλίμπ και αυτός ήρθε άμεσα αντιμέτωπος με την Τουρκική εισβολή, αλλά τον είχε εντελώς αποδυναμώσει ένας μήνας ρωσικών βομβαρδισμών. Καθ’όλη την διάρκεια των Ρωσικών βομβαρδισμών, οι «αντιδράσεις» των Τούρκων και του Ερντογάν «έδιναν και έπερναν». Το Θέατρο της κοροϊδίας έπαιζε κανονικά.

Ερντογάν σε Πούτιν: Οι βομβαρδισμοί στπ Ιντλίμπ πλήττουν τη συνεργασία Τουρκίας – Ρωσίας, υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος. Είπε ακόμη στον Πούτιν ότι οι επιθέσεις εναντίον αμάχων, σχολείων και νοσοκομείων στην Ιντλίμπ δεν μπορούν να θεωρηθούν μέρος του αντιτρομοκρατικού αγώνα. Επίσης ο Πούτιν είναι κάτοχος ενός παραλιακού διαμερίσματος στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ που το απέκτησε με «πλάγιο» τρόπο, χωρίς να το αγοράσει στο όνομά του.

Η μητέρα του ως Εβραία, φρόντιζε να έχει και Εβραίους δασκάλους. Στο Λύκειο είχε δασκάλα την Μίνα Γιουδικσκάγια Μπερλίνερ, η οποία μετακόμισε μόνιμα στο Ισραήλ το 1973. Τότε ο Βλαντιμίρ της αγόρασε αυτό το παραλιακό διαμέρισμα στο Τελ Αβίβ. Τον Δεκέμβριο του 2017 πέθανε η Μίνα Μπερλίνερ και άφησε το διαμέρισμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό είναι στον τέταρτο όροφο.

Οι σχέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν με τους Σιωνιστές του Ισραήλ, είναι σε βαθμό «ΑΔΕΛΦΙΚΌ» αφού είναι και ο ίδιος Εβραίος και Σιωνιστής και αγωνίζεται υπέρ της μεγάλης ιδέας του Ισραήλ. Δεν υπάρχει άλλος με τέτοια «αδελφική» σχέση με τους Σιωνιστές. Ούτε έχουν βγάλει οι Σιωνιστές με άλλον ηγέτη, τόσες αδελφικές φωτογραφίες. Ούτε καν με Αμερικανούς.”

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]).

Οι αναφορές του εν λόγω ερευνητή σε καμία περίπτωση δεν ευσταθούν και είναι απαράδεκτες από κάθε άποψη. Προσβάλουν και διασύρουν δύο έθνη την Ρωσία και την Συρία και δύο ηγέτες που αντιστάθηκαν στην νέα τάξη πραγμάτων.

Αρχικά η Ρωσία δεν εμπλέκεται στον πόλεμο της Συρίας από το 2011. Η εμπλοκή της Ρωσικής ομοσπονδίας ξεκίνησε το 2015 κατόπιν αιτήματος της νόμιμης Συριακής κυβερνήσεως. Η Ρωσική στρατιωτική επέμβαση υπήρξε καταλυτική και επέτρεψε στο καθεστώς της Δαμασκού να ανακάμψει και να περάσει στην επίθεση. Χωρίς την Ρωσική υποστήριξη θα είχε ήδη κατακτηθεί η Συρία.

Η Συρία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ανελέητου ανταγωνισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο των μεγάλων δυνάμεων. Οι ισχυροί του πλανήτη ανταγωνίζονται σε ουδέτερο έδαφος, στα πεδία των μαχών τα οποία είναι δομημένα γύρω από την εξυπηρέτηση των τεραστίων συμφερόντων τους σε γεωστρατηγικό-ενεργειακό επίπεδο. Είναι γεγονός πως η τωρινή εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπεράσπιση του Συριακού έθνους.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν και πότε θα σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία. Ούτε και πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση σχετικά με την μεταπολεμική εποχή και τον συσχετισμό των δυνάμεων, στην Μέση Ανατολή. Ο Πούτιν είναι σε θέση να σταματήσει τον πόλεμο στην Συρία. Εν τούτοις δεν το κάνει για οικονομικές και στρατιωτικές αιτίες. Δοκιμάζει τα νέα Ρωσικά όπλα σε πραγματικές συνθήκες και με την αγορά αμυντικού εξοπλισμού από Συρία και Τουρκία μειώνει τις οικονομικές απώλειες από Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές κυρώσεις.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι και τυπικά από το το 2018 ο νέος πλανητάρχης και τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν.

Ο Πούτιν έχει καλές σχέσεις με όλους τους ηγέτες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνα μας. Είναι φιλικά προσκείμενος στους Χριστιανούς και παράλληλα έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Μωαμεθανούς. Στις 23 Νοεμβρίου 2015 ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενει.

Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενει ένα απo τα πέντε αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου του Κορανίου, του Μωαμεθανικού ιερού κειμένου που χρονολογείται από τον 7ο αιώνα. Μην ξεχνάτε ότι το Ιράν όχι μόνον είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες των Ρώσων στον εξοπλιστικό τομέα (άμυνας), και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο κράτος στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο. Ο Ρώσος πρόεδρος θέλει το Ιράν και την Συρία στην νέα ένωση που δημιουργεί μαζί με την Κίνα, την Βραζιλία κλπ. Στα πλαίσια αυτών των γεωπολιτικών-γεωστρατηγικών στόχων έχουμε και την συμμαχία-φιλία, με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει την παγιωμένη άποψη-τακτική ότι η συμμαχία με την Τουρκία, θα τον βοηθήσει να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Για αυτό η φιλία των Τούρκων είναι πιο σημαντική από το να βοηθήσει την αιματοβαμμένη Συρία. Για αυτούς τους λόγους είχαμε την συναίνεση της Ρωσίας, και με την σύμφωνη γνώμη του “Τσάρου”, η Τουρκία ενεπλάκη στον πόλεμο του Αζερμπαϊτζάν, στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ,

Από την πλευρά του ο δαιμόνιος Ερντογάν στοχεύει να οδηγήσει την Ρωσία σε πολεμική σύγκρουση με το Νάτο, ευελπιστώντας σε ήττα και διάλυση της Ρωσίας ώστε να πάρει η Άγκυρα την θέση της Μόσχας !!!

Με βάση αυτά τα γεωστρατηγικά σχέδια κινείται Ερντογάν, και το επιτελείο του στην Ανατολική Μεσόγειο, και τον Καύκασο.

Ο Ερντογάν μεγαλώνει την Τουρκία και δεν κρύβει τα επεκτατικά σχέδια του. Οι νεότουρκοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα ομοσπονδιακό κράτος σύμφωνα με το μοντέλο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Με παράδειγμα την Ρωσία ο Τούρκος πρόεδρος δημιουργεί ένα ομοσπονδιακό κράτος το οποίο θα περιλαμβάνει την Βόρεια Συρία, την Βόρεια Κύπρο και τμήματα εδαφών από το Ιρακινό Κουρδιστάν, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η Τουρκία του Ερντογάν επέτυχε να αλλάξει τις δημογραφικές στατιστικές και την οικονομική επιρροή στις συσκεκριμένες περιοχές. Η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έχει ήδη αρχίσει. Βόρεια Συρία, Βόρεια Κύπρος, Αρμενία, Αζερμπαιτζάν, Δυτική Θράκη, Κρήτη, Δωδεκάνησα, και όλα τα ελληνικά νησιά μέχρι την μέση του Αιγαίου θα προσαρτηθούν στην νέα αυτοκρατορία του Ερντογάν.

Αυτή είναι η πρώτη φάση επέκτασης των Τούρκων. Η σύγχρονη Τουρκία είναι ο διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία κυβέρνησε τεράστιες περιοχές της Μέσης Ανατολής για αιώνες. Τώρα ξανά η Άγκυρα με την βοήθεια του στρατού, θέλει να ελέγξει εδάφη και θαλάσσιες περιοχές με πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα σε Α. Μεσόγειο.
Η Β. Συρία, το Αζερμπαϊτζάν, η Κύπρος, ακόμη και η Ελλάδα παραχωρήθηκαν με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής και της Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν.

Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο.

Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό.

Ο Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία. Η Τουρκία θα είναι αρχικά μέσα στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη και σύντομα θα γίνει η τέταρτη παγκόσμια υπερδύναμη, μετά την Ρωσία, την Κίνα και την Αμερική.

Ο Πούτιν έχει καλές σχέσεις με όλους τους ηγέτες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνα μας. Είναι φιλικά προσκείμενος στους Χριστιανούς και παράλληλα έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Μωαμεθανούς. Στις 23 Νοεμβρίου 2015 ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενει.

Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενει ένα απo τα πέντε αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου του Κορανίου, του Μωαμεθανικού ιερού κειμένου που χρονολογείται από τον 7ο αιώνα. Μην ξεχνάτε ότι το Ιράν όχι μόνον είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες των Ρώσων στον εξοπλιστικό τομέα (άμυνας), και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο κράτος στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο. Ο Πούτιν θέλει το Ιράν και την Συρία στην νέα ένωση που δημιουργεί μαζί με την Κίνα, την Βραζιλία κλπ.

ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

loading...