Χαμός σε Δ.Αντωνίου σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ντροπή σας – Είστε δολοφόνοι» – «Κλείστε τον» φώναζαν οι δημοσιογράφοι

 Χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Ant1 «Πρωινοί Τύποι», λόγω της παρουσίας του Μοριακού Βιολόγου και Διδάκτωρ Ανοσολογίας, Δημήτρη Αντωνίου. 

Ο Δ.Αντωνίου κλήθηκε να μιλήσει για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να πει ούτε μια λέξη σχετικά με τον Covid-19, λόγω της μάχης που ξέσπασε μεταξύ αυτόν και των δημοσιογράφων. 

«Είμαι Αμερικανός πεζοναύτης σε περιοδεία στη Βαγδάτη, έτσι νιώθω μεταξύ σας με αυτά που ακούω. Θα με ανεχθείτε; Θα αντέξετε; Διότι εδώ μιλάτε για τον θάνατο κύριοι. Και βγάζετε γυμνούς πισινούς. Ντροπή σας. Για εκατόμβες νεκρών και βγάζετε τις γυμνές. Θα φέρνετε μπροστά μου ανθρώπους που έχουν τα αντίστοιχα πτυχία. Να σέβεστε τους νεκρούς! Όλη η εκπομπή σας είναι μία εξόδιος ακολουθία».

Μάλιστα η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμα περισσότερο όταν ο γιατρός αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας (που είχε μιλήσει προηγουμένως στον σταθμό υπέρ των εμβολίων):

«Βγάζετε τον ανεκδιήγητο Μητροπολίτη Φθιώτιδας…Είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας Α.Ε. Στην κονόμα»

«Ντροπή! Δεν θα μιλάτε έτσι για τον σεβασμιώτατο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν θα συνεχίσουμε έτσι, με δική σας υπαιτιότητα», του απάντησαν οι δύο παρουσιαστές εν εξάλλω.

«Βρήκατε δικαιολογία να με κόψετε. Ντροπή σας! Είστε δολοφόνοι», ήταν τα τελευταία λόγια που πρόλαβε να πει στον «αέρα» του Αnt1 ο κ. Αντωνίου πριν τον κόψουν:

«Ντροπή δική σας! Τελειώσαμε. Κλείστε τον», φώναξαν οι δημοσιογράφοι.

loading...