ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά  *   

Την τυπική δράση του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος για την εξουδετέρωση όσων αντιστέκονται στην κατάλυση των Κρατών και τον πλήρη έλεγχό τους αναδεικνύει το ρεπορτάζ του thedayaftergr. Ανεξέλεγκτη δράση υπό την ανικανότητα ή/και ακόμη χειρότερα τη συνεργασία με διαβρωμένους κρατικούς υπαλλήλους και Υπηρεσίες Κρατών που περιορίζονται στο ρόλο του παρατηρητή ή σπόνσορα ανάλογα των συμφερόντων τους.

Η οργάνωση και η εκτέλεση των επιχειρήσεων περιλαμβάνει ένα μεσιτικό γραφείο υπεράνω υποψίας σε περίοπτη θέση για να εγκαθιστά την επιχειρησιακή ομάδα, μία εκτελεστική ομάδα υπό το μανδύα μίας τυπικής και φιλήσυχης οικογένειας και τη νομική υποστήριξη από ένα δικηγορικό γραφείο για τη νομική εμπλοκή της επιχείρησης εναντίον του στόχου. Η δράση όλων τους στοχεύει συντονισμένα στην είσοδο σε οικίες κρατικών αξιωματούχων ή/και επώνυμων επαγγελματιών και στη συνέχεια ο εκβιασμός τους μέχρι της ηθικής, οικονομικής και κοινωνικής εξόντωσής τους με την επίκληση συνεχών απαιτήσεων με τους ιδιοκτήτες σε ρόλο ομήρου.

Δυστυχώς η αντίδρασή τους όταν αποκαλύπτονται πιστοποιεί την κάλυψή τους από Κρατικές Αρχές και ενώ θα έπρεπε να προβούν σε ματαίωση της αποστολής τους ανασυντάσσονται με βάση την πληροφόρηση που λαμβάνουν μέσα από τις Αρχές! Συνεχίζουν τη δράση τους και τις παράνομες ενέργειές τους κατά κύριο λόγο τις μεταμεσονύκτιες ώρες και παράλληλα εργάζονται για δημιουργία φθορών εντός των οικιών τεχνηέντως για να καταστήσουν όλους τους πολίτες θύματα εκβιασμών και δοσοληψιών μέχρι την εξόντωση ή /και την υποταγή τους.

Η σπείρα εκβιαστών του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος δείχνει προτίμηση σε οικίες δικαστών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων, υψηλόβαθμων κρατικών υπαλλήλων και οποιονδήποτε γενικά κατέχει και ασκεί εξουσία προστασίας του εθνικού συμφέροντος της Ελλάδας προς ζημίαν του συμφέροντος του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος και της νέας παγκόσμιας τάξης που προσπαθεί να επιβληθεί ολοκληρωτικά μέσω των παραισθήσεων ηδονών και εξαρτήσεων φόβου.

Καλό θα είναι οι κάτοικοι των δυτικών προαστίων να είναι ενήμεροι για τη δράση της σπείρας εκβιαστών που μεταπηδά από οικία σε οικία και όσοι λίγοι ακόμα έχουν μείνει στις κρατικές αρχές της Ελλάδας που αγαπάνε τον τόπο των προγόνων τους να ξεριζώσουν το κύκλωμα που έχει ριζώσει στην Ελλάδα εάν θέλουν να αναπνεύσουν τα παιδιά μας το 2022 επιτέλους.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

loading...