Κυβέρνηση για γέλια και για κλάματα.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου  *  

Εκφράστηκε από πολλούς η απορία, αν οι συγκεντρωμένοι αλλοδαποί – Πακιστανοί είχαν κάποια πληροφορία, μια μαζική πρόσκληση για την κατάληψη της πλατείας Συντάγματος. Αν πήραν εντολή από τον Πακιστανικό Σύλλογο Ελλάδας!

Μα το γεγονός από μόνο του, πως το κανάλι URDU Greece του Πακιστάν, που έχει γραφεία στην Ελλάδα, μετέδιδε ζωντανά την κατάληψη της Αθήνας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές!

Γι΄ αυτό τρομοκρατημένος ο Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας, ασθμαίνοντας χαρακτήρισε “αυθόρμητη και όχι οργανωμένη” τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα!

Όπως τρομοκρατημένη πιάστηκε και η ελληνική κυβέρνηση υπό το τεράστιο βάρος των ευθυνών τους!

Έτσι ενεργοποίησαν – εν μέρει – την ΕΛΑΣ και για τα μάτια του κόσμου έκοψαν πρόστιμο για 60 παραβάσεις, σε βάρος συγκεντρωμένων επειδή δεν φορούσαν μάσκες (;;;)!

Δηλαδή αυτή η κυβέρνηση είναι για γέλια και για κλάματα!

Αφού συνεχίζει το παραμύθι, φέρνοντας στη δημοσιότητα επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο πρόεδρος του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας Syed Mohammad Jamil και όπου αναφέρεται:

«Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά. Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους»!

Για να έλθει στη συνέχεια η αρνητική απάντηση του κ. Θεοδωρικάκου, όπου απορρίπτει το αίτημα του προέδρου του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας, λέγοντας πως δεν θα ακυρωθούν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν!

Πιο συγκεκριμένα:

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη κι αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη»!

Αντιλαμβάνεστε πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η κυβέρνηση, που απενοχοποιεί την μεθοδευμένη κάθοδο των Πακιστανών στο Σύνταγμα, θεωρώντας ο κ. Θεοδωρικάκος πως αυτή η μάζωξη έγινε αυθορμήτως!

Ωστόσο, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο:

Πώς θα γίνει η παρακράτηση του προστίμου; Έχει ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις διαμονής σε όσους επιβεβαιώθηκαν πρόστιμα (έστω και αυτών των ελάχιστων);

Έχουν ΑΦΜ οι Ελληνικές Αρχές; Και αν ναι, προκαλούμε τον κ. Υπουργό να φωνάξει την ώρα καταβολής – είσπραξης του προστίμου τις τηλεοπτικές κάμερες, για να κάνουν καταγραφή αυτού του κοσμοϊστορικού γεγονότος!

Διαφορετικά μας δουλεύει ο κ. Θεοδωρικάκος! Θα επιβεβαιώσει πως ο κατήφορος αυτής της κυβέρνησης δεν έχει τέλος!

Αλλά δυστυχώς για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η γενικευμένη οργή του λαού συνεχώς αυξάνει! Μάλιστα όταν ακούει σε Συστημικό τηλεοπτικό σταθμό τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρο Μπαλάσκα να αποκαλεί τους Πακιστανούς, ως συμπολίτες μας!

Πιο συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων:

«Όταν άρχισαν να συγκεντρώνονται πάρα πολλοί συμπολίτες μας από το Πακιστάν…»!

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Μπαλάσκα, από πού κι ως πού είναι συμπολίτες μας οι παράνομα διαβιούντες στην Αθήνα Πακιστανοί;

Έχουν ΑΦΜ; Πληρώνουν φόρους; Πληρώνουν ΕΝΦΙΑ; Εμβολιάζονται;

Αλλά καθώς φαίνεται ο κ. Μπαλάσκας έμαθε καλά το μάθημά του από τον Πρωθυπουργό!

Μήπως θυμόσαστε, πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλα τα διαγγέλματά του στην τηλεόραση έχει αντικαταστήσει το “Ελληνίδες, Έλληνες” με το “Συμπολίτες μου”;

Και το οποίο εξ αρχής καυτηρίασα και ανέφερα σε κείμενά μου ότι μεταχειρίζεται το “Συμπολίτες μου” γιατί η επιδίωξη του Πρωθυπουργού είναι να αποδεχτεί όλους τους παράνομους μετανάστες ως “Συμπολίτες” η ελληνική κοινωνία!

Άλλωστε ο Πρωθυπουργός, όπως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν προπαγανδίζουν πως το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα θα λυθεί από το “μεταναστευτικό κύμα”!

Τα παραπάνω έγραφα στο Κυριακάτικο άρθρο μου στην Ελεύθερη ‘Ώρα!

Το οποίο προξένησε πλήθος σχολίων στο προσωπικό μου e-mail. Αλλά και σχόλια εξέχουσας πηγής μου, ειδικής πηγής μου, που μου ζήτησε να αναρωτηθώ, αν η επιστολή του προέδρου του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας, αλλά και η αρνητική απάντηση του πρώην Κνίτη Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, είναι – ενδεχομένως – προϊόν προσυνεννόησης, προκειμένου να περάσουν στην Ελληνική Κοινωνία το μήνυμα, ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα, είναι συμπολίτες μας, άρα πρέπει να συμβιούμε, να συνεργαζόμαστε με την ενσωματωμένη κοινότητά τους στην ελληνική κοινωνία!

Ο δε συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, τους βάφτισε “συμπολίτες” μας, προκειμένου να ενισχύσει το αφήγημα του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του!

Αυτά τα εξόχως αποκαλυπτικά ισχυρίζεται η πηγή μου, η οποία συνεχίζει:

«Η λέξη URDU- ΟRDU (ονομασία του Πακιστανικού καναλιού), σημαίνει στρατιά (URDU – ΟΡΔΗ). Επομένως το URDU TV είναι ο τηλεοπτικός δίαυλος σαν την δική μας παλαιά ΥΕΝΕΔ (δηλαδή, κανάλι του Στρατού)!

Ο τρόπος της αστραπιαίας μάζωξης των παράνομων μεταναστών στην πλατεία Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, φίλων της Τουρκίας και εχθρών της Ελλάδος, παραπέμπει στην αντίληψη μιας πολύ καλά προετοιμασμένης οργάνωσης!

Παρόμοια τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος! Ποιος λοιπόν μπορεί να μας εξασφαλίσει, ότι σε όλη την Ελλάδα δεν έχουν δημιουργηθεί τέτοιοι θύλακες που αν καταστεί αναγκαίο θα εξυπηρετήσουν τα τουρκικά συμφέροντα στην Πατρίδα μας;»!

Ανησυχητικές σκέψεις της εξέχουσας ειδικού σκοπού πηγής μου, που θέλω να πιστεύω πως οι Ελληνικές Αρχές γνωρίζουν όλα τα παραπάνω και θα συνεχίσουν να εξασφαλίζουν την ειρήνη και την ασφάλεια στον ελληνικό λαό!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...