Γαλλία: Διάσημος παρουσιαστής της τηλεόρασης επιβεβαιώνει στον αέρα τον Ντιντιέ Ραούλ για τα εμβόλια

 Μια στιχομυθία που δεν θα δούμε ποτέ σε ελληνικό κανάλι εκτυλίχθηκε στον «αέρα» εκπομπής στο κανάλι LCI. Εκεί ο επιφανής δημοσιογράφος νο 1 Γάλλος παρουσιαστής David Pujadas επιβεβαίωσε τις διαπιστώσεις του καθηγητή λοιμωξιολόγου Ντιντιέ Ραούλ! Ο Ντιντιέ Ραούλ ως γνωστόν θεωρείται Hoax από την επίσημη καθεστωτική ενημέρωση εξαιτίας των απόψεων που έχει εκφράσει για τα εμβόλια και τούτο παρά το γεγονός ότι επί δυο χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με το ιό θεραπεύοντας ασθενείς βαρέως πάσχοντες με πολύ φτηνά φάρμακα.

Λέει ο Γάλλος παρουσιαστής ξεκινώντας την εκπομπή του: «Να ακούσουμε τον καθηγητή Ραούλ. ήταν προσκεκλημένος αυτές τις τελευταίες ώρες στο sud radio.» 

 Στην συνέχει ο ίδιος ο Ντιντιέ Ραούλ λέει: «Αυτά τα εμβόλια αύξησαν την επιδημία. Αυτές είναι οι χώρες που έχουν τα περισσότερα εμβόλια που έχουν τα περισσότερα κρούσματα σήμερα. Στη Γαλλία το 25% των κρουσμάτων επήλθε τουλάχιστον ένα μήνα μετά και κατά την ίδια περίοδο που κάναμε 15.000.000 εμβόλια. Πως γίνεται μέσα στη χώρα που έχουμε τους περισσότερους εμβολιασμένους να έχουμε τα περισσότερα κρούσματα;»

Και αναφέρει αμέσως μετά ο David Pujadas: «Αυτό που λέει καθαρά ο καθηγητής είναι: oι χώρες οι πιο εμβολιασμένες είναι οι χώρες οι πιο αγγιγμένες από την επιδημία. Σήμερα αυτό ακούσαμε. Αυτό είναι αλήθεια ή λάθος;»

«Bέβαια είναι αλήθεια» απαντάει η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής. Και συνεχίζει: «Έχουμε τέτοιες περιπτώσεις ευρωπαϊκών χωρών, ας αρχίσουμε από τη Γαλλία. Το 90% άνω των 12 ετών είναι πλήρως εμβολιασμένοι.Το 78% επί συνόλου του πληθυσμού. Όταν δούμε τις μολύνσεις η Γαλλία είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο πίσω από την Κύπρο και την Ιρλανδία. Υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα. Επίσης η Δανία με 80% του πληθυσμού της διπλά εμβολιασμένους. Και είναι η 5η ευρωπαϊκή χώρα σε μολύνσεις. Ακόμα πιο χτυπητό π.χ η Πορτογαλία με 90% πλήρως εμβολιασμένους ένα ρεκόρ ευρωπαϊκό. Είναι η 6η χώρα της ηπείρου σε μολύνσεις.Και θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε πολλές άλλες χώρες Ισπανία Ιταλία Βέλγιο ή ακόμη και το Ισραήλ μια από τις χώρες τις πιο εμβολιασμένες στον κόσμο. Η Αυστραλία με 77% εμβολιασμένους κι όμως σήμερα έχει ένα τείχος μόλυνσης. Και το αντίθετο στις αφρικανικές χώρες που έχουν και τους λιγότερους εμβολιασμούς η κατάσταση είναι πολύ καλή.»

«Επομένως φανερά υπάρχει ένας παραλληλισμός. Υπάρχει μια αιτιολόγηση;» ανναρωτιέται  στο τέλος ο επιφανής παρουσιαστής.

loading...