Τέλος χρόνου για τους εμβολιολάγνους! Στη φόρα αυτό που δεν τολμούν να παραδεχθούν για την Όμικρον – ΒΙΝΤΕΟ


 Σε δεινή θέση οι οπαδοί της υποχρεωτικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Με το ζόρι τα εμβόλια φτάνουν τη φυσική ανοσία


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι η νέα μετάλλαξη του covid-19 που ταχύτατα εξαπλώνεται στον πλανήτη είναι πολύ ήπια και εξαιρετικά μεταδοτική, σε σημείο που να ανοσοποιεί «αναίμακτα» εκατομμύρια πολιτών.


Ο καλύτερος «μάρτυρας» εξάλλου είναι οι δείκτες θνησιμότητας και νοσηλειών που αφορούν την μετάλλαξη Όμικρον και οι οποίοι βρίσκονται στο ναδίρ στις χώρες που επικρατεί.


Αυτό οδηγεί σταδιακά ακόμα και ολόκληρες κυβερνήσεις στο να αλλάξουν την πολιτική τους σχετικά με την ανοσοποίηση του πληθυσμού.


Η ανοσία της αγέλης βρίσκεται ξανά σε πρώτο πλάνο, αυτή τη φορά ως…αναγκαστική λύση, καθώς τα υπάρχοντα εμβόλια, σε αντίθεση με τα λεγόμενα ΔΗΘΕΝ «ειδικών», δεν παρέχουν ικανή σε ποσότητα και διάρκεια προστασία.


Για την ακρίβεια η προστασία τους, ακόμα και των ενισχυτικών δόσεων, δεν ξεπερνά τις 10 εβδομάδες, όπως ομολογεί ο Dr. Philippe Emmanuelly.


Μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση, ο γιατρός που δραστηριοποιείται στη Βαρκελώνη αποκάλυψε πως η πολιτική της ισπανικής κυβέρνησης έχει αρχίσει και μεταστρέφεται σε ό,τι αφορά το εμβολιαστικό πρόγραμμα.


«Η Ισπανία επιλέγει θα έλεγα κάνει μια πρωτότυπη πολιτική επιλογή η οποία είναι αντιδιαμετρικά αντίθετη από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές επιλογές. Ο πρωθυπουργός ουσιαστικά θεωρεί πως βάσει των τωρινών επιστημονικών δεδομένων και κυρίως της χαμηλής επίπτωσης των επιπλοκών σχετιζόμενων με την όμικρον, είναι πιο απλό ν’ αφήσουμε να σπάσει αυτό το κύμα (της όμικρον) κι επομένως εδώ δείχνουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις επιστημονικές αναλύσεις που ουσιαστικά ανακοινώνουν μια χαμηλή σοβαρότητα της όμικρον.


Κι έπειτα στην Ισπανία εμμένουμε σε αυτή τη μελέτη που εμφανίστηκε εδώ και κάποιες μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο που λέει ότι ακόμη κι αν κάναμε την 3η δόση την αναμνηστική δεν θα ήταν αποτελεσματική κατά της όμικρον παρά για μια διάρκεια 10 εβδομάδων (σ.σ. μόλις για 2μιση μήνες) Κι επομένως καταλαβαίνουμε σαφώς ότι για ένα πρόβλημα συγχρονισμού δεν είναι προφανές ότι μπορούμε να κερδίσουμε το όμικρον με την 3η δόση».


Η είδηση αυτή έρχεται μετά το «πάγωμα» της διάθεσης της 4ης δόσης στον γενικό πληθυσμό του Ισραήλ, μία απόφαση που ανακοίνωσε ο ίδιος ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας, Nachman Ash.


Δεν υπάρχουν σχόλια :