Η επόμενη συγκέντρωση τους είναι των Θεοφανείων θα πέσουν για τον Σταυρό…κάπως έτσι κάποιοι χτίζουν το μέλλον αυτής της χώρας …και όποιος διαμαρτυρηθεί είναι εχθρός του πολιτεύματος..

 Εκεί λοιπόν που θα περίμενε κανείς τα συγκεκριμένα πλάνα να είναι …”Πρώτο Θέμα” σε όλα τα κανάλια,  η είδηση κυριολεκτικά εξαφανίστηκε!

Αντί να βλέπουμε τους αλαλάζοντες ΠακιστανοΑραβες στην πλατεία Συντάγματος στην μαζικότερη ίσως παραβίαση των νόμων του κράτους που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια, τα κανάλια μας έδειχναν καταιγιστικά τις τουαλέτες ενός μαγαζιού όπου ένας ”Κακομοίρογλου”, έκανε πάρτι και επιβλήθηκε πρόστιμο!

Μας έδειχναν επίσης τις ”τρομερές εικόνες” που ανέβασε κάποιος νεαρός στο Instagram, και αποκάλυψαν πως σε κάποιο μαγαζί καμιά δεκαριά άτομα χόρευαν ”εγκληματικά” υπό τον ρυθμό της απαγορευμένης πλέον στην χώρα, μουσικής! Άκουσον, άκουσον! 

Λόγω αυτού του video μάλιστα, οι αρχές ”κινήθηκαν άμεσα” και συνέλαβαν τον κακομοίρη που ανέβασε το βίντεο καθώς και μια νεαρή κοπέλα που ήταν μπροστινή στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Την ίδια στιγμή όμως τα πακιστανικά κανάλια, δυστυχώς για την κυβέρνηση, είχαν ακόμα και ζωντανές συνδέσεις από την πολυπληθή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ενώ έχουν κυκλοφορήσει ήδη και εκατοντάδες βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τις εικόνες και την πραγματική κατάσταση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

  Όμως, οι αρχές που ”επενέβησαν ακαριαία” για να συλλάβουν την κοπελίτσα και τον ”αρχικόπανο”, δεν πήραν είδηση τα εκατοντάδες βίντεο που έχουν γονατίσει το Τik Tok, το YouTube, το Twitter και το facebook.

Don’t Look Up, λοιπόν…

loading...