Οι γιατροί προειδοποιούν για τις βλάβες των ασθενών από τα εμβόλια: «Ο κόσμος εξαπατάται»

Είχαν περισσότερους θανάτους από αυτή τη μία ένεση από τότε που κυκλοφόρησε από ό, τι είχαν τα τελευταία τριάντα χρόνια στην αναφορά VAERS.

Οι Καναδοί γιατροί Stephen Malthouse και Charles Hoffe βρίσκονται σε ένα οδοιπορικό σε όλη τη χώρα για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους από τη λήψη του εμβολίου. “Η εξάπλωση του εμβολίου έχει καταστροφικές επιπτώσεις στον πληθυσμό. Πρόκειται για το πιο επικίνδυνο εμβόλιο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ”, δήλωσε ο Hoffe. “Και τώρα έρχονται για τα παιδιά μας”.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τραυματίζονται καθημερινά από τη λήψη των “εμβολίων”, αναφέρουν οι γιατροί. Ωστόσο, παρά τους συγκλονιστικούς αριθμούς, οι περισσότεροι γιατροί δεν αναφέρουν τις επιπλοκές ή ακόμη και δεν αμφισβητούν την ασφάλεια των “εμβολίων”. Οι λίγοι επαγγελματίες ιατροί που θέτουν ερωτήματα και εκφράζουν ανησυχία εξοστρακίζονται και χαρακτηρίζονται ως προωθούντες “αρνητές”.

Επιπλοκές από τα εμβόλια

Έχω πλέον δέκα ασθενείς στο μικρό μου ιατρείο που είναι κυριολεκτικά ανάπηροι μετά το πρώτο τους εμβόλιο, αποκάλυψε ο Δρ Χοφ.

Η Hoffe αποφάσισε να διερευνήσει την αιτία των τραυματισμών τους από τα εμβόλια και διαπίστωσε ότι οι μικροσκοπικοί θρόμβοι αίματος ήταν ο ένοχος. Ο γιατρός είπε ότι αυτοί οι θρόμβοι αίματος εμφανίζονται στο 50% των ανθρώπων που κάνουν εμβόλιο covid.

Σύμφωνα με τον γιατρό, οι θρόμβοι αίματος εξηγούν επίσης τις νευρολογικές διαταραχές και τα πνευμονικά προβλήματα των ασθενών του. “Αυτά τα τσιμπήματα προκαλούν μόνιμες βλάβες. Και η βλάβη γίνεται μεγαλύτερη μετά από κάθε ένεση”.

Τραυματισμοί Μη αναφερόμενοι

Το σύστημα αναφοράς παρενεργειών εμβολίων των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών, VAERS, μετρά σχεδόν ένα εκατομμύριο επιβεβαιωμένες παρενέργειες για τα νέα εμβόλια Covid.

Ο γιατρός Malthouse εξηγεί ότι ο αριθμός των περιπτώσεων που καταγράφονται στο VAERS “έχει αποδειχθεί ότι αντιπροσωπεύει μόνο το 1% αυτού που συμβαίνει στην πραγματική ζωή”. Για παράδειγμα, έχουν σημειωθεί 20.000 θάνατοι (σχεδόν το 50% από αυτούς αναφέρθηκαν μέσα στις πρώτες 24 ώρες από το εμβόλιο), 100.000 νοσηλείες και πάνω από 30.000 άτομα με σοβαρή αναπηρία που είναι μόνιμα ανίκανα να εργαστούν. Ως αποτέλεσμα, ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που επηρεάστηκαν αρνητικά από τα εμβόλια είναι πιο πιθανό να είναι πιο κοντά σε 100 φορές αυτούς τους πραγματικούς αναφερόμενους αριθμούς.

Παρά τους συγκλονιστικούς αριθμούς θανάτων και τραυματισμών, ο Δρ Malthouse διερωτάται γιατί τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αγνόησαν όλες αυτές τις κόκκινες σημαίες. Ο ιατρός δηλώνει: “Ο κ,

Είχαν περισσότερους θανάτους από αυτή τη μία ένεση από τότε που κυκλοφόρησε από ό,τι είχαν τα τελευταία τριάντα χρόνια στις αναφορές VAERS. Και αυτό είναι μόνο το 1%. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό θανάτων από το εμβόλιο. Είναι αστρονομικό- στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν μια κάθετη γραμμή από τότε που κυκλοφόρησε αυτή η ένεση.

Ολική αποτυχία

Οι γιατροί ελπίζουν ότι οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν παραπλανηθεί και παραπληροφορηθεί. “Είναι σαφές ότι αυτά τα εμβόλια δεν λειτουργούν. Στη Βρετανική Κολομβία, το 90 τοις εκατό του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και μάλιστα αυστηροποιούνται. Ως εκ τούτου, η εξάπλωση του εμβολίου αποδείχθηκε πλήρης αποτυχία”.

Πηγή: rairfoundation.com

loading...