Ένας χιονιάς έφερε την καταστροφή! Σέρνουν φέρετρο με νεκρό στην Αθήνα: «Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι στα νοσοκομεία» – ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

 

Που να γινόταν και πόλεμος!

Ένα βίντεο από την ομάδα «Μένουμε Ζωγράφου» στο Facebook γίνεται viral εδώ και μερικά λεπτά!

Μετά τη γυναίκα στην Ανθούσα, που έμεινε νεκρή στο σπίτι για περισσότερες από 24 ώρες, συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να σύρουν φέρετρο πάνω στο χιόνι στην οδό Πλαστήρα, που παραμένει αποκλεισμένη με πάνω από 30 πόντους χιόνι.

Ένας εκ των τριών ανδρών που συμμετέχει σε αυτή την αδιανότητη προσπάθεια φαίνεται να γλυστράει, ενώ το φέρετρο είναι πάνω σε μια κουβέρτα.

Την ίδια ώρα σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στα νοσοκομεία.

«Αυτό και εαν είναι ασύλληπτο. Λόγω της κακοκαιρίας τα γραφεία τελετών δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς από τα νοσοκομεία. Και είναι πολλοί λόγω κοροναϊού. Δεν χωράνε οι νεκροθάλαμοι των νοσοκομείων.Το ΘΡΙΑΣΙΟ είχε το πρωί 17 νεκρούς, το ΑΤΤΙΚΟ 21 εκ των οποίων οι 6 εκτός των αναμονών, η ΝΙΚΑΙΑ 8 κ.λ.π. Δεν χωράνε».

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, αρκετά νοικοκυριά στην Αττική παραμένουν για 3ο 24ωρο χωρίς ρεύμα, ενώ άλλα είναι αποκλεισμένα από το χιόνι.

Άλλη μία απόδειξη πως ο Έλληνας καθώς και το κράτος δεν είναι ούτε στο ελάχιστο έτοιμοι για ακραίες καταστάσεις.

loading...