Από έναν εκβιασμένο υγειονομικό αλλά ελεύθερο Έλληνα …ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ…ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ Σ’ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Ναι “κύριε” Μητσοτάκη σας πρόδωσε το εμβόλιο που με τόσο πάθος και εμμονή προωθείτε , πλέον όλοι οι εμβολιασμενοι υγειονομικοί νοσούν και μεταδίδουν με ταχύτητες φωτός. Αντιθέτως ,το εμβόλιο σας, δικαίωσε τους υγειονομικούς σ’αναστολή που βρωντοφωναζουν μήνες τώρα για την αναποτελεσματικότητα του. Το εμβόλιο έναντι του covid-19 αποδείχτηκε η βόμβα που γκρέμισε το τοίχος φόβου που προσπαθήσατε να χτίσετε με την κυβέρνηση σας.

“Κύριε” Μητσοτάκη πόσο λυπηρό που την ψήφο εμπιστοσύνης που σας δώσαμε το 2019 την μετατρέψατε σε ψήφο απέχθειας.

“Κύριε” Μητσοτάκη πόσο λυπηρό ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, της χώρας που γέννησε την δημοκρατία, να επιλεγεί εκβιασμούς, απειλές, τρομοκρατικές προειδοποιήσεις και τιμωρητικες συμπεριφορές για να κυβερνήσει.

“Κύριε” Μητσοτάκη πόσο λυπηρό ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να πλανάται πλάνην οικτρά ,

γιατι πιστεύει ότι οι 7000 υγειονομικοί θα πουλήσουν την ατόφια Ελευθερία τους για ν’ αγοράσουν τα κάλπικα προνόμια σας.

“Κύριε” Μητσοτάκη πόσο λυπηρό που ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν μπορεί ν’ αντιμετώπιση επί ίσοις όροις την αλήθεια ,το φως και την δύναμη των 7000 υγειονομικών.

“Κύριε” Μητσοτάκη πόσο λυπηρό ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να μην έχει κατορθώσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αθετώντας τις συνταγματικές και ηθικές του υποχρεώσεις.

“Κύριε” Μητσοτάκη πόσο λυπηρό ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να μην έχει την δύναμη της ελληνικής ψυχής να δώσει χείρα βοηθείας στα ελληνόπουλα,στα παιδιά των 7000 υγειονομικών, και ν’ επιλεγεί να τους εγκαταλείψει την πιο δυσκολη στιγμή γυρνώντας την πλάτη του.

“Κύριε” Μητσοτάκη πόσο λυπηρό ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να νιώθει ότι είναι ανίκητος. Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται οι Έλληνες όμως όχι.

Πάλι εδώ θα είμαστε και μετα το φιάσκο της κυβέρνησης σας.

Εσείς ” κύριε” Μητσοτάκη ξέρετε που θα είστε?

Μην βιαστειτε να απαντήσετε.

Μόνο ο Θεός το ξέρει.

“Κύριε” Μητσοτάκη σας το λέμε δυνατά και καθαρά :

Οι Έλληνες μπορούν

Και το βροντοφωνουν

Το ΟΧΙ στον εκβιαστη

Που προσπαθεί να επιβληθεί

“Κύριε” Μητσοτάκη μια είναι η αλήθεια

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ

ΣΑΣ ΛΥΠΌΜΑΣΤΕ

Υ.Γ Το “κύριε” είναι μέσα στα ” ” γιατί ένας πραγματικός κύριος ποτέ δεν θα προέβαινε σε τέτοιες κατάπτυστες συμπεριφορές και πόσο μάλλον ο πρώτος κύριος της χώρας.

Από έναν εκβιασμένο υγειονομικό αλλά ελεύθερο Έλληνα

loading...