ΠΛΕΥΡΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Της Λέττας Καλαμαρά *  

Ο πιο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Πλεύρης με τα καταστροφικά μέτρα εγκλεισμού και κατάλυσης του Συντάγματος την περίοδο των Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς συνεχίζει το φασιστικό και αντίθετο στις αποφάσεις του ΟΗΕ και της Ε.Ε. παραλήρημά του για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς Ελλήνων και στοχεύει στα παιδιά μας ώστε να μην πάνε καν σχολείο.

Με δημόσια παραδοχή του σήμερα 2/1/2022 ότι ο COVID-19 υποχωρεί “άτακτα”, με το 70% των κρουσμάτων ήδη να αναφέρονται στην ήπια “O” που δεν απαιτεί ούτε καν PCR σύμφωνα με τους Ανεύθυνους Ειδικούς του Ακαταδίωκτου και συνεχίζοντας να αποκρύβει από τον ελληνικό λαό το ποσοστό των εμβολιασμένων που πεθαίνουν καθημερινώς, απειλεί τους φορολογούμενους πολίτες και τα παιδιά τους με επιπλέον μέτρα.

Ο Αποτυχημένος Πλεύρης αρνείται να δει την πραγματικότητα στα κατάμεστα γήπεδα της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και σε άλλες χώρες και συνεχίζει να πασχίζει για να αυξήσει τα κέρδη και τον έλεγχο των Τούρκων CEO της Biontech στην Ελλάδα αποκλειστικά. Διώκει εστίαση, ποδόσφαιρο, εμπόριο, πολίτες και συνεχίζει το ρατσιστικό διαχωρισμό των Ελλήνων σε πελάτες ή μη των Τούρκων CEO.

Ένοπλες Συνάμεις και ελληνόπουλα, Έλληνες Αξιωματικοί και παιδιά των Ελλήνων, είναι ο στόχος των Τούρκων CEO και ο επαίσχυντος Υπουργός Πλεύρης συνεχίζει να επιδιώκει μαζί με ανθελληνικά δημοσιεύματα την επέκταση της υποχρεωτικότητας στους άνω των 50 ετών με συνεχείς εμβολιασμούς για να πλήξει την ανώτατη στρατιωτική και διοικητική ηγεσία μας και να υποχρεώσει τα παιδιά μας να μην μαθαίνουν γράμματα αν δεν είναι πελάτες των Τούρκων CEO της Biontech.

Αποτυχημένε και επικίνδυνε Υπουργέ Πλεύρη, ο COVID-19 ξεθυμαίνει και δεν αποτελεί απειλή. Δεν μπορεί ένα κρυολόγημα σύμφωνα με τους Ειδικούς να δικαιολογεί τον παράλογο πολιτικό φασισμό σου. Σταματήστε τη Rapid μπίζνα για μία ακίνδυνη “Ο” εχθές.

Απελευθέρωσε την Ελλάδα την οποία κρατάς όμηρο για να απολαμβάνουν το Σύνταγμα οι συνεργάτες των Τούρκων για την εγκαθίδρυση ενός ακραίου Ισλάμ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σταματήστε το σχέδιο του Δ’ Ράιχ, αντικατάστασης των Ελλήνων και λαών της Ευρώπης από τους Ασιάτες και Αφρικανούς κάτω από ένα καθεστώς Νεο-Ναζί.

Πλεύρη, Επιτελείς έργο Ανθελληνικό και καταστροφικό με τις αποφάσεις σου!

ΠΛΕΥΡΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

loading...