Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ





Δρ Ευριπίδης Μπίλλης  *   

 Κύριε Πρωθυπουργέ,

 Επιτρέψτε μου να σας εισηγηθώ όχι ως ξερόλας αλλά  με απλή λογική  και να θέσω στην κρίση και λογική  σας τα κατωτέρω. Με πλήρη σεβασμό στους ειδικούς. Που όμως οι ειδικοί στηρίζονται στα υπάρχοντα σήμερα μέσα. Που οδηγούν σε μέτρα διάλυσης της κοινωνίας και της οικονομίας. Και διάλυσης  του κράτους.

·      Τα μέτρα αυτά συνιστανται ως γνωστόν σήμερα  σε καραντίνα πολυήμερη των ασυμπτωματικών και των νοσούντων, εμβολιασμένων ή μη. Που πολλοί απο τους νοσούντες καταλήγουν στα νοσοκομεία …

·      Προφανώς η ανωτέρω καραντίνα ασυμπτωματικών που συνεχώς θα αυξάνει αριθμητικά είναι εξ ίσου επικίνδυνη στην κοινωνία με τη συμφόριση των νοσοκομείων μας.

·      Όσον επίσης και αν διαβεβαιώνουν πολλοί ότι η πανδημία τελειώνει, άλλοι (νομίζω και ο ΠΟΕ) προειδοποιούν για το ανίθετο. Ότι ο ιός μπορεί να συνεχίσει να μεταλλάσεται, να μολύνει και να σκοτώνει

·      Όλα τα ανωτέρω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μία μόνον είναι η λύση. Το να θεραπεύονται σίγουρα οι ασθενούντες μολυσμένοι και να επιτρέπεται η εργασία και η κυκλοφορία των ασυμπτωματικών.

·      Με την κοινωνία να επανέρχεται τότε στους παλιούς της ρυθμούς

·      Αυτά που δε είναι δυνατά  με τα εμβόλια (που μπορεί να συνεχίσουν ή όχι να χρησιμοποιούνται)

·      Ειναι δυνατόν  να  υπάρξουν μόνον αν παραγγείλετε ΑΜΕΣΑ  τη θεραπεία των τριών χαπιών . Που θα χρησιμοποιούνται για τους με συμπτώματα μολυσμένους.

·      Και προφανώς, εφ όσον θα υπάρχει θεραπεία,  θα μπορούν οι ασυμπτωματικοί να συνεχίσουν με μέτρα (μάσκα ή άλλα) να εργάζονται και να κυκλοφορούν.

·      Παραγγείλετε αμέσως  κύριε πρωθυπουργέ τα θεραπευτικά χάπια. Είναι λογικά η μόνη σωτηρία. Και ίσως πολύ οικονομικότερη από κάθε άλλο πρόγραμμα.

·      Και προ παντός σώζουν την κοινωνική και οικονομική ζωή της πατρίδας μας. Με τους γονείς να μποροιύν νααγκαλιάζουν τα παιδία τους, τους παππούδες τα εγγόνια τους και οι νέοι να φέρονται μεταξύ τους ως νέοι …

·      Διαφορετικά ήδη φαίνεται που οδηγούμαστε.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...