Η χρονιά του Φασισμού Εφυγε με βάδισμα χήνας. – Η χρονιά του νέου κανονικού φασίστα

Zero Hedge,- 

Authored by CJ Hopkina via ConsentFactory.org,

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού *   

Και έτσι, καθώς το 2021 προχωρεί με το βήμα της χήνας προς το φανατικό τέλος του, ήρθε η ώρα για το παραδοσιακό μου απολογισμό “Έτος του Βοδιού” στο κινέζικο ζωδιακό κύκλο, αλλά εγώ θα το πω Η χρονιά του νέου κανονικού φασίστα

Και τι Κατάφωρα φασιστική ήταν αυτή η χρονιά!

Δεν μιλάω για ερασιτεχνικό φασισμό. Μιλάω για επαγγελματικό φασισμό κλάσης-Α. Κυβέρνησης και εξαγιασμένος από εταιρικές επιχειρήσεις φασισμός. Bλοσυρός, αιμοδιψής, φορτισμένος από μίσος φασισμός. Μιλάω για όχλους της «Νέας Κανονικότητας» που εκτοξεύουν μίσος και απειλές στους ανεμβολίαστους, τους σύρουν έξω από κέντρα «Μόνο Εμβολιασμένοι», για κυβερνήτες και υπουργούς που υποδαυλίζουν μαζικό μίσος, για σχολιαστές της τηλεόρασης που παρουσιάζουν και επικαλούνται γιατρούς σαδιστές μιμητές των γιατρών ναζιστών SS, αριστερούς που αποκαλύπτονται φασίστες στο Facebook, Γκεμπελική προπαγάνδα, στρατόπεδα απομόνωσης, φ’ιμωση της διαφωνίας…Ολόκληρο το πακέτο.

Εδώ στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα φασιστικά. Μία προς μία, οι χώρες της Νέας Κανονικότητας ξεδιπλώνουν συστήματα κοινωνικού διαχωρισμού, διατάσσουν «lockdowns των «ανεμβολίαστων» και διώκουν με άλλο τρόπο εκείνους που αρνούνται να συμμορφωθούν με την επίσημη ιδεολογία της Νέας Κανονικότητας.

Η Αυστρία έχει καταστήσει υποχρεωτικούς τους “εμβολιασμούς”.. Η Γερμανία πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμά της.. Τα “διαβατήρια κόβιντ» έχουν καθιερωθεί στην Βρετανία. Η Ελλάδα τιμωρεί τους “ανεμβολίαστους” συνταξιούχους μειώνοντας το ποσό των πληρωμών τους για κρατική σύνταξη. Οι Σουηδοί «σφραγίζονται» οι ίδιοι με «τσιπάκια» QR. Και ούτω καθεξής…

Στη Νέα Κανονική Γερμανία, οι “Ανεμβολίαστοι” βρίσκονται σε de facto κατ’ οίκον περιορισμό. Είμαστε αποκλεισμένοι από την κοινωνία. Μας απαγορεύεται να ταξιδεύουμε. Μας απαγορεύεται να διαμαρτυρόμαστε. Τα γραπτά μας λογοκρίνονται. Δαιμονοποιούμαστε και απανθρωπιζόμαστε από τη Νέα Φυσιολογική κυβέρνηση, τα κρατικά και εταιρικά μέσα ενημέρωσης, και τις νέες «φυσιολογικές» μάζες σε καθημερινή βάση.

Νέες «κανονικές» ομάδες μπράβων περιφέρονται στους δρόμους, κακοποιούν συνταξιούχους,, επιτίθενται σε κουρεία,, ελέγχουν “χαρτιά”, μετρούν τις κοινωνικές αποστάσεις, κυριολεκτικά, όπως και με τα ραβδιά μέτρησης.. Η Γκεστάπο συνέλαβε ακόμη και τον Άγιο Βασίλη επειδή δεν φορούσε μάσκα σε χριστουγεννιάτικη αγορά.

Στα σχολεία, οι φασίστες δάσκαλοι της Νέας Κανονικότητας ταπεινώνουν τελετουργικά τα «ανεμβολίαστα»παιδιά, αναγκάζοντάς τα να σταθούν όρια μπροστά στην τάξη και να δικαιολογήσουν το «ανεμβολίαστο» καθεστώς τους, ενώ τα «εμβολιασμένα» παιδιά και οι γονείς τους χειροκροτούνται,όπως κάποια νέα κανονική εκδοχή της Χιτλερικής Νεολαίας.

Όταν ο νέος Καγκελάριος της Νέας Κανονικής Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, ανακοίνωσε ότι, «για την κυβέρνησή μου δεν υπάρχουν πλέον κόκκινες γραμμές όσον αφορά το τι πρέπει να γίνει», προφανώς δεν αστειευόταν. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να διατάξει τον νέο υπουργό Κανονικής Προπαγάνδας Karl Lauterbach να κάνει τη μεγάλη ομιλία του στο Sportpalast, όπου θα ρωτήσει τους Νέους Κανονικούς εάν θέλουν «ολοκληρωτικό πόλεμο»… και νομίζω ότι ξέρετε την υπόλοιπη ιστορία.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο μια ιστορία για τη Νέα Κανονική Γερμανία, ή τη Νέα Κανονική Ευρώπη, ή τη Νέα Κανονική Αυστραλία. Και δεν είναι απλά μια ιστορία για μαζική υστερία, ή μια “υπερβολική αντίδραση” σε έναν ιό Κοροναϊού. Το “New Normal” είναι μια παγκόσμια συμπαραγωγή Παγκοσμιοποίησης, μια συμπαραγωγή πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, και φέτος έχει πάει ακριβώς όπως προβλέπει το σενάριο.

Λαμβάνοντας υπόψη όλο το δράμα των τελευταίων 12 μηνών, είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι η χρονιά ξεκίνησε με την κατάληψη της Ουάσιγκτον από χιλιάδες στρατιωτών, δηλαδή συνολική κατοχή, σαν συνέπεια της “Τρομοκρατικής Επίθεσης στο Καπιτώλιο” ( ή«Εξέγερσης της 6ης Ιανουαρίου», ή «Απόπειρας Πραξικοπήματος», ή άλλες τέτοιες επινοήσεις), που πραγματοποιήθηκε από μερικές εκατοντάδες εντελώς άοπλους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι φέρονται να είχαν σκοπό να “ανατρέψουν την κυβέρνηση” και να “καταστρέψουν τη Δημοκρατία” με … τα γυμνά τους χέρια.

Αυτό ήταν το πολυαναμενόμενο θέαμα “Επιστροφή στην Κανονικότητα” που βρισκόταν στα σκαριά τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, η δημόσια ταπείνωση του Μη Εξουσιοδοτημένου Προέδρου (και των “λαϊκιστών” που τον έβαλαν στην εξουσία) και η επίδειξη δύναμης παγκόσμια που ακολούθησε. Δείτε πώς το περιέγραψα τον Ιανουάριο:

“Με άλλα λόγια, το GloboCap μας διδάσκει ένα μάθημα. Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα θα τα κατάφερναν. Μόλις εγκατέστησαν έναν νέο πρόεδρο μαριονέτας, ο οποίος δεν μπορεί καν να υποκριθεί την πνευματική διαύγεια, σε μια κλειδωμένη, στρατιωτική τελετή στην οποία δεν επιτρεπόταν να παρευρεθεί κανείς, εκτός από μερικά μέλη των αρχουσών τάξεων.

Μιμήθηκαν και τον «Ναό του Φωτός»,το ναζιστικό Lichtdom των Χιτλερικών Εορτασμών για να μετατρέψουν το Εμπορικό Κέντρο (όπου συνήθως συγκεντρώνεται το κοινό) σε ένα«πεδίο σημαιών»,σε συμβολισμό της «ενότητας». Για να σφυρηλατήσουν το οικόσημο έβαλαν και τη Lady Gaga να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο. Μετέδωσαν αυτό το θέαμα σε όλο τον κόσμο.”

Όπως υποθέτω ότι είναι προφανές σε όλους μέχρι τώρα, η “Επιστροφή στο Φυσιολογικό” ήταν μια “Επιστροφή στη Νέα Κανονικότητα”, την οποία το παγκόσμιο-καπιταλιστικό κυβερνών κατεστημένο είχε ήδη επιβάλει σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο. Όπως το έθεσε συνοπτικά ο Άρνολντ Σβατσενέγκερ, το μήνυμα είναι, “screw your freedom.” .Το μήνυμα είναι, σκάσε και κάνε ότι σου λένε. Το μήνυμα είναι, δείξε μου τα χαρτιά σου. Χρησιμοποίησε τις πρέπουσες λέξεις. Φάε τα μικρόβια που σου δίνουν. Κάνε τα εμβόλια που σου λένε. Μη μας ρωτάς «πόσα», η ελευθερία σου φτάνει ως την απάντηση: «όσα σου λέμε».

Το μήνυμα είναι ότι δεν θα υπάρξουν πλέον μη εξουσιοδοτημένοι πρόεδροι, δεν θα αποχωρήσεις πλέον από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι άλλες «λαϊκιστικές» εξεγέρσεις κατά της παγκόσμιας ηγεμονίας του παγκόσμιου καπιταλισμού και της συντριπτικής, άχρηστης ιδεολογίας του ατομικισμού

Οι παγκοσμιοποιοί σταμάτησαν να παίζουνε κρυφτό.Το ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 2020. Μας ενημέρωσαν με αδιαμφισβήτητους όρους ότι οι ζωές μας επρόκειτο να αλλάξουν, για πάντα. Χαρακτήρισαν και διαφήμισαν αυτή την αλλαγή ως την«Νέα Κανονικότητα», σε περίπτωση που ήμασταν … ξέρεις, διανοητικά υστερημένοι. Δεν το έκρυψαν. Ήθελαν να καταλάβουμε ακριβώς τι ερχόταν, μια παγκόσμια-καπιταλιστική εκδοχή του ολοκληρωτισμού, στην οποία όλοι θα είμαστε χαρούμενοι μικροί φασίστες “καταναλωτές” που θα δείχνουν ο ένας στον άλλο τα “πιστοποιητικά συμμόρφωσης” μας για να μας επιτραπεί να ζήσουμε τη ζωή μας.

Δεν χρειάζεται να εξετάσω όλο το χρόνο λεπτομερώς. Θυμάστε τα σημαντικότερα σημεία… την ανάπτυξη των «ασφαλών και αποτελεσματικών» θαυματουργών «εμβολίων» που δεν σας εμποδίζουν να κολλήσετε ή να μεταδώσετε τον ιό και τα οποία έχουν σκοτώσει και τραυματίσει χιλιάδες ανθρώπους, αλλά τα οποία πρέπει τώρα να παίρνετε κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες για να σας επιτραπεί να εργαστείτε ή να πάτε σε ένα εστιατόριο.

Αυτό δεν έχει απολύτως κανένα ιατρικό νόημα, αλλά αυτά τα εμβόλια κατασκευάστηκαν για να μας μπάσουν με τη βία: Στην ποινικοποίηση της διαφωνίας, στην κατασκευή της «πραγματικότητας», στον πόλεμο της προπαγάνδας, στην αίρεση του Κορωνοϊσμού, στην έναρξη της Μεγάλης Νέας Κανονικής Εκκαθάρισης, σε ολόκληρο το πακέτο του Παθολογοποιημένου Ολοκληρωτισμού.

Θα ήθελα να τελειώσω με μια αισιόδοξη νότα, γιατί, Χριστέ μου, αυτή η επιχείρηση φασισμού είναι καταθλιπτική.

Έτσι, θα αναφέρω μόνο ότι, όπως πιθανώς έχετε παρατηρήσει, όλο και περισσότεροι άνθρωποι “ξυπνούν” τώρα, ή αποκαθίσταται το εντερικό τους σθένος, και τελικά μιλούν ενάντια στις εντολές “εμβολίου”, και ενάντια στα ” διαβατήρια εμβολιασμού”, και στον κοινωνικό διαχωρισμό, και σε όλο το υπόλοιπο φασιστικό πρόγραμμα Nέας Κανονικότητας.

Σκοπεύω να ενθαρρύνω αυτή την «αφύπνιση» φωναχτά. Ελπίζω ότι εκείνοι — και ξέρετε ποιος είστε — που έχουν καταγγείλει τα γεγονότα και αντιτίθενται στη Νέα Κανονικότητα, και έχουν γελοιοποιηθεί, δαιμονοποιηθεί, δακτυλοδειχτεί, λογοκριθεί, , απειληθεί και άλλως κακοποιηθεί, σε καθημερινή βάση για 21 μήνες, ενώ οι πιο “προεξέχοντες” συνάδελφοί μας (δημοσιολόγοι)-και σεις ξέρετε σε ποιους ανήκετε- έμειναν σιωπηλοί ή συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Μίσους, αλλά θα είναι μαζί μου χειροκροτώντας και καλωσορίζοντας αυτούς τους “προεξέχοντες” συναδέλφους στον αγώνα … τελικά.

Και, αν είστε ένας από αυτούς τους “προεξέχοντες” συναδέλφους και αρχίσετε να χτυπάτε το στήθος σας και να ακούγεστε σαν να έχετε μόλις ανακαλύψει εκ νέου την ερευνητική δημοσιογραφία και γίνατε πρωταγωνιστής κατά της «Νέας Κανονικότητας» για τους θεατές σας στο YouTube ή τους αναγνώστες σας, παρακαλώ κατανόηση αν είμαστε λίγο ιδιότροποι. Μιλώντας για τον εαυτό μου, ναι, ήταν λίγο αγχωτικό, να κάνω τη δουλειά σου και να δέχομαι τις βρομισιές για σένα εδώ στα χαρακώματα τους τελευταίους 21 μήνες

Αλλά να ‘μαστε, να θυμώνω ξανά… Ας είναι. Όπως είπε ο γιατρός, « αγόρασε το τεστ, πάρε τη βόλτα»

Τώρα βέβαια είναι η εποχή της χαράς, της αγάπης και της συγχώρεσης –και της δημόσιας σταύρωσης αντιφρονούντων και της παράνοιας και της μαζικής υστερίας και της καταγγελίας ανεμβολίαστων συγγενών…

Καλές διακοπές λοιπόν σε όλους, εκτός, φυσικά, από τους φασίστες της Νέας Κανονικότητας, ειδικά αυτούς που βασανίζουν τα παιδιά. Θεέ μου, συγχώρα με, αλλά ελπίζω να πνιγούν.

loading...