Όταν η τυραννία κυβερνά, η ελευθερία επαναστατεί…

Το πέπλο τής υποκρισίας των νεοταξικών αστικών δημοκρατικών κυβερνήσεων και καθεστώτων έχει πέσει οριστικά και οι ολέθριες προθέσεις τους έχουν φανερωθεί στο φως τής αλήθειας.

Οι προπαγανδιστικοί τους μηχανισμοί πασχίζουν να δώσουν την έννοια τής συνωμοσίας που χαρακτηρίζει το νεοταξικό καθεστώς σε όσους αντιδρούν προασπίζοντας Θεό, Πατρίδα και Οικογένεια.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Κι όλα αυτά πάντα στο ζήτημα τού κατασκευασμένου κορωνοϊού που οριοθετεί ξεκάθαρα και προμελετημένα τις κινήσεις των νεοταξιτών για την γενίκευση των ολέθριων εμβολιασμών που οδηγούν στην ψηφιακή ταυτοποίηση με το αντίχριστο χάραγμα τού φακελώματος τού ανθρωπίνου προσώπου.

Στόχος των τυράννων είναι η επιβολή τής παγκόσμιας διακυβέρνησης επάνω από τα ερείπια των εθνών. Οι κυβερνήσεις παντού αναδεικνύονται σύμφωνα με τις εντολές των παγκοσμιοποιητών. Οι εκλογικές διαδικασίες επιβάλλονται μέσα από προκαθορισμένες κομματικές συμμαχίες τού αυτοαποκαλούμενου δημοκρατικού τόξου. Τα αποτελέσματα των διαδικασιών είναι όπως πάντα προκαθορισμένα από τούς δεσμοφύλακες τού λαού ερήμην του. Η εθνική και λαϊκή κυριαρχία έχει καταλυθεί προ πολλού μέσα από διεθνείς συμφωνίες στο δρόμο για ένα ευρωπαϊκό υπερκράτος δίχως πίστη και εθνικό συναίσθημα. Και οι ελεύθεροι πολίτες που σηκώνουν το ανάστημα ενάντια στο πολυπολιτισμικό στρατόπεδο αιχμαλώτων που αποκαλούν οι τύραννοι κράτος υποβάλλονται στη στέρηση τού έσχατου δικαιώματος υπερασπίσεως των δικαίων τους. Ο διχασμός σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μαίνεται. Και η επιχείρηση υποταγής των εθνών βαίνει στο τελικό στάδιο δίχως εξαιρέσεις. Η σύγκρουση ελεύθερων και υποταγμένων πλησιάζει.

Στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες δώσανε ρητή εντολή στους πολιτικούς τους υπαλλήλους να προχωρήσουν σε εκλογές στο τέλος τής άνοιξης έως τις αρχές καλοκαιριού τού 2022. Το επόμενο κυβερνητικό σχήμα έχει ήδη προσδιορισθεί πριν καν πλησιάσει ο καιρός τής κάλπης. Η επόμενη λοιπόν οικουμενική κυβέρνηση προβλέπεται να αποτελείται από την Νέα Δημοκρατία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ που έχουν υποστηρίξει τα δήθεν υγειονομικά και εξόχως περιοριστικά μέτρα τής παρούσης κυβερνήσεως, ζητώντας την επιπλέον αυστηροποίηση αυτών. Τόσο όμοιοι και τόσο νεοταξίτες. Όσοι εκ τού πολιτικού συστήματος μείνουν εκτός τού κυβερνητικού σχήματος, θα το πράξουν καθαρά προσχηματικά προκειμένου να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό ότι τάχα μου αντιστέκονται στο πλευρό του με υποκριτικές δήθεν διαμαρτυρίες και καθαρές ωστόσο διακομματικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Πρωθυπουργός τής νέας κυβέρνησης με τις ίδιες πάντα ψευτοσυμμαχικές εντολές θα είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής καθ’ υπόδειξη των διεθνών εντολέων.

Η απόδειξη τού σχεδιασμού τής εσχάτης οικουμενικής κυβέρνησης που έρχεται μέσα στο νέο έτος δίνεται με την έγκριση όλων των κομμάτων τού λεγόμενου συνταγματικού τόξου στα νέα μέτρα με αφορμή τον κορωνοϊό. Περισσότερες μάσκες, μεγαλύτερος περιορισμός στις μετακινήσεις των πολιτών, κάμψη των οικονομικών συναλλαγών τής αγοράς, διαρκής έλεγχος στα πιστοποιητικά τήρησης των κατοχικών «υγειονομικών» οδηγιών. Την ίδια στιγμή σε διεθνές επίπεδο οι πληροφορίες που σχετίζονται με τις παρενέργειες των εμβολίων από τα κρατικά έγγραφα φθάνοντας στην ενημέρωση τού κοινού συνεχώς φθίνουν. Παράλληλα υπάρχουν ιατροδικαστικές μαρτυρίες ακόμη και στην Πατρίδα μας που μαρτυρούν ότι το μεν γονιδίωμα τού κορωνοϊού τούς είναι άγνωστο, τα δε συμπτώματα συναντώνται και σε άλλες ασθένειες.

Στην Αγγλία και στη Γερμανία έχουν ξεκινήσει αυταρχικοί εμβολιασμοί κατ’ οίκον αλλά και σε ειδικές δομές, ακόμη και χωρίς την έγκριση των γονέων όσον αφορά τα παιδιά τους στην περίπτωση που αυτοί δεν συμφωνούν και δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία προκειμένου να τα προφυλάξουν. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση εναντιώνεται στην πατριωτική πολωνική κυβέρνηση, λέγοντάς της ότι το εθνικό της δίκαιο δεν έχει καμία ισχύ μπροστά στο κοινοτικό λεγόμενο σύστημα νομικών κανόνων. Στις δε διεθνείς συναντήσεις των παραγόντων αντιμετωπίσεως τάχα μου τής κατασκευασμένης πανδημίας αλλά και σε ελληνικά ΜΜΕ γίνονται πλέον ανοικτά συζητήσεις για το βιοτσιπ που θα έχει το σχήμα κόκκου ρυζιού και θα χορηγείται ακόμη και κάτω από το ανθρώπινο δέρμα, ενώ θα επεκταθεί τόσο στα πιστοποιητικά εμβολιασμού ως αναγνώριση τής διενέργειας αυτού όσο και στις συναλλαγές και τις μετακινήσεις.

Η υγεία, η οικονομία, η ταυτοποίηση και ο έλεγχος των προσώπων μπαίνουν σε μια κοινή εφαρμογή που ονομάζεται παγκόσμια σκλαβιά στα δεσμά τού προαιώνιου σιωνιστή εχθρού Θεού και Ανθρώπου. Θέματα φαινομενικά άσχετα εμπλέκονται αναμεταξύ τους προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις τού λαού στις διαθέσεις των διεθνιστών που πλέον συμπτύσσουν τις πολιτικές δυνάμεις τους. Η υπόθεση οδηγείται στη σύγκρουση δύο αντίθετων δυνάμεων. Από την μια πλευρά είναι οι δυνάμεις τού θανάτου των εθνών και τής παγκοσμιοποίησης που σχηματοποιούν οι διεθνιστές φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί. Από την άλλη πλευρά είναι οι δυνάμεις των Πιστών στο Θεό και το Έθνος που μάχονται για την ζωή και την ελευθερία τού λαού και σχηματοποιούνται από το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα. Κι όταν η τυραννία κυβερνά, η ελευθερία επαναστατεί. Η αυτοδιάθεση και η αυτοκυριαρχία, ο σχηματισμός τής ελεύθερης πολιτείας και η εργασία για την ευρωστία και την ανάπτυξη τής εθνικής κοινότητας απαιτούν πίστη, αγάπη και προσήλωση στα ιδανικά, τις αξίες και τούς κοινούς σκοπούς τού Έθνους. Κι αυτός ο κοινός προσανατολισμός απαιτεί με την σειρά του την ενότητα καρδιάς τού λαού.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δώσουμε στην πράξη τα χέρια όλοι όσοι πιστεύουμε στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Άνθρωπο. Αυτή είναι η οδός εθνικής κατεύθυνσης και λαϊκού προσανατολισμού που ακολουθούμε με συνέπεια εμείς οι Εθνικιστές. Όσοι δεν αποδέχονται την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία τού Αποστολικού και Μαχόμενου Ελληνισμού, όσοι μάς θέλουν αποξενωμένους από την ταυτότητα που μάς έδωσε ο ίδιος ο Θεός, αλλοτριωμένους και ηττημένους από τούς σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου, αυτοί είναι ανεπιθύμητοι και ξένοι στην γη των Μαρτύρων και των Ηρώων.

Ο Έλλην έχει Πίστη του την Ορθοδοξία και Βασιλέα του τον Θεό. Ο Έλλην έχει βάση ζωής το Ελληνικό Αίμα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Έλλην έχει ισχυρή θέληση για την επικράτηση των δικαίων και την ενδυνάμωση τής γεωπολιτικής θέσης τής Ελλάδος. Ο Έλλην έχει σταθερή προσήλωση στην κατίσχυση των ιδανικών και των αξιών που εκφράζουν την Ελληνική Φυλή και εργάζεται για την υγεία και την ευημερία τού Ενωμένου Ελληνισμού. Απέναντι στην παγκοσμιοποίηση που εκφράζουν τα κόμματα τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας, υπάρχει η πολιτική φωνή τής Χρυσής Αυγής των Ελλήνων για την αναγέννηση της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Καλή και ευλογημένη Πρωτοχρονιά και ευτυχές το νέο έτος 2022.

loading...