ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΤΥΠΑ Η “Ο”

Της Λέττας Καλαμαρά  *   

Με πρόσχημα έναν COVID-19 σε αποδρομή, ο Υπουργός Εσωτερικών Θεοδωρικάκος αναβάλλει τις ετήσιες κρίσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για τα τέλη Μαρτίου αδικαιολογήτως.

Η “Ο” ως είναι ένα απλό κρυολόγημα γρίπης όπου όλοι οι Έλληνες θα κολλήσουν μετατρέπεται σε πολιτικό εργαλείο για άλλη μία φορά και επηρεάζει την εθνική ασφάλεια στον ύψιστο βαθμό της.

Αν ο κ.Θεοδωρικάκος αναβάλλει τις κρίσεις εξαιτίας της “Ο” γιατί δεν τις ανέβαλλε τα προηγούμενα χρόνια που ο COVID-19 εμφανιζόταν πιο απειλητικός για ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα ή/και άνω των 75 ετών;

Δυστυχώς, στους Τούρκους CEO της Biontech βρίσκουν πολλοί πολιτικό καταφύγιο για να περάσουν αποφάσεις απέναντι στη λογική και τη δημοκρατία μας.

Μετά την Ελληνική Αστυνομία δεν μένει να δούμε και την επίδραση στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που κάποιοι ανθέλληνες οραματίζονται την υπεράσπιση του Έθνους μας μόνο από πελάτες των Τούρκων CEO.

Αν ο κ.Θεοδωρικάκος για πολιτικούς λόγους θέλει όμηρο την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για λίγες εβδομάδες ακόμα για να περάσει τα αυταρχικά και ρατσιστικά μέτρα Πλεύρη όφειλε να βρει μία καλύτερη δικαιολογία.

Κύριοι ραγιάδες των Τούρκων, σας βλέπουμε. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Ελλήνων.

Οι ραγιάδες θα σηκώσουν κεφάλι μία ημέρα μετά από 200 χρόνια συνέχισης της ύπαρξης μας ως Οθωμανικής επαρχίας και αλίμονο στους συνεργάτες των εχθρών του Ελληνισμού στον 21ο αιώνα.

loading...