Παραλήρημα Μητροπολίτη Κοζάνης: «Εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας;» – Είναι υπέρ των εμβολιασμών

 Άφησε τους πάντες άφωνους με το σεξιστικό παραλήρημά του ο Μητροπολίτης Κοζάνης, Παύλος, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, μετά τον αγιασμό των υδάτων στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων στην πόλη.

Ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, ενοχλημένος πιθανόν από κάποιον θόρυβο μέσα στην εκκλησία, ανέφερε επί λέξει: «Εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» Μετά αναρωτιέστε ‘τι είπε ο δεσπότης;’».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό κατά τη διάρκεια πορείας στους δρόμους της Κοζάνης, περίπου 300-350 ανεμβολίαστοι πολίτες σταμάτησαν και στην οδό Χαρισίου Μεγδάνη, έξω από το ιστορικό επισκοπείο και την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και φώναξαν «παραιτήσου» για τον μητροπολίτη Παύλο, ο οποίος εδώ και μήνες έχει ταχθεί υπέρ των μέτρων και του εμβολιασμού.

Λίγο πριν ακούστηκε και το «Αγάπη, ΥΓΕΙΑ, ελευθερία» και αμέσως μετά «κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», αν και νωρίτερα ο κεντρικός συντονιστής τους είχε ζητήσει να παραμείνουν ενωμένοι και να μην υπάρχει διχασμός των Ελλήνων.

Ακούστε τι είπε στο 2:00 του βίντεο:

loading...