ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΤΑΞΗΣ (ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ)





 Γράφει ο συγγραφέας Γιώργος Ταρασλιάς *    

(«Δεν υπάρχουν πια άλλες θεωρίες συνωμοσίας. Όλες έχουν βγει αληθινές και δεν είναι πια θεωρίες» – Δικηγόρος Dr. Reiner Fuellmich, ιδρυτικό μέλος της Γερμανικής Επιτροπής Διερεύνησης της Covid19 και βασικός πρωταγωνιστής στον αγώνα και σε νομικές προσφυγές κατά των εμπλεκομένων στο «σκάνδαλο κόβιντ19» όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος ο Reiner Fuellmich).

Γνωρίζουμε την «θεωρία του βραστού βατράχου» που αποδίδεται στον Ελβετό συγγραφέα Olivier Clerc. Εάν πετάξεις έναν βάτραχο σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό τότε αυτός θα τιναχτεί αμέσως έξω καθώς το απότομο κάψιμο θα ενεργοποιήσει αυτόματα το ένστικτο της επιβίωσης. Εάν όμως τον βάλεις σε κρύο νερό και δυναμώσεις τη φωτιά πολύ αργά και σταδιακά ο βάτραχος θα χαλαρώσει και θα απολαύσει το μπάνιο του μέχρι να πεθάνει καθώς όταν καταλάβει τον κίνδυνο θα είναι πολύ αργά γιατί θα έχει εξαντλήσει όλη του την ενέργεια για να προσαρμοστεί στην αύξηση της θερμοκρασίας.

Αυτά που συμβαίνουν εδώ και 22 μήνες σε παγκόσμια κλίμακα με το σχέδιο «κόβιντ-19» και όλα όσα θα ακολουθήσουν με τα υπόλοιπα σχέδια της παγκόσμιας ολιγαρχίας υπακούουν σε αυτή την στρατηγική προσαρμογής της ανθρωπότητας σε μια δικτατορία που επιβάλλεται με δόσεις ώστε το πειραματόζωο «ανθρωπότητα» να μην αντιδράσει δυναμικά σε μια ακαριαία και μαζική επιχείρηση υποδούλωσης και εξόντωσής του.

Ήδη, μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια, χωρίς αιματοχυσίες αλλά με μια αδιάκοπη πολιτική τρόμου και ανελέητης προπαγάνδας, ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει υποστεί τρομερές βλάβες όχι από την «ασθένεια» αλλά από τις συνέπειες μιας δόλιας διαχείρισης που προκαλεί βαθιά και ανεπανόρθωτη οικονομική, κοινωνική και βιολογική αποσταθεροποίηση σε πληθυσμούς που είναι σοκαρισμένοι και ανοργάνωτοι απέναντι σε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο ορατής αλλά και αθέατης εξουσίας με ιεραρχία, σχέδιο, πόρους και στόχους.

Υπό συνθήκες μονιμοποίησης της υγειονομικής δικτατορίας και ανάδυσης της κλιματικής τυραννίας ίσως είναι χρήσιμο να συνοψίσουμε αυτούς τους βασικούς στόχους της παγκόσμιας οικονομικής-εταιρικής υπερτάξης για τις επόμενες δεκαετίες με βασικά ορόσημα το 2030 (Agenda 2030) και το 2050. Εκτιμήσεις και απόψεις έντιμων ερευνητών – που τα συστημικά ΜΜΕ και οι «ελεγκτές γεγονότων» χαρακτήριζαν ως «θεωρίες συνωμοσίας» – τώρα πια έχουν επιβεβαιωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο από δημόσιες παρεμβάσεις των ίδιων των εκπροσώπων της διεθνούς πλουτοκρατίας.

Κλασικό παράδειγμα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ή Φόρουμ του Νταβός): γνωρίζουμε πια χωρίς αμφιβολία ότι είναι το βασικό ιδεολογικό, συντονιστικό και εκτελεστικό όργανο της εγκαθίδρυσης της Νέας Απάνθρωπης Τάξης. Πρόκειται για το κορυφαίο φόρουμ που συντονίζει κυβερνήσεις, πολυεθνικές εταιρίες και πλουτοκράτες και του οποίου ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος Κλάους Σβαμπ (από οικογένεια φιλοναζιστών βιομηχάνων), στο βιβλίο «Κόβιντ19: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» και σε δημόσιες ομιλίες του, εκθέτει τους στόχους και τους μηχανισμούς μετάβασης σε έναν κόσμο όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα κατέχει τίποτα απολύτως, όλοι θα παρακολουθούνται διαρκώς και όλοι θα είναι «ευτυχισμένοι» υπό καθεστώς απόλυτης φτώχειας και σκλαβιάς! (όταν λέμε «όλοι» εννοούμε όσοι καταφέρουν να επιζήσουν μετά τις αθόρυβες εκκαθαρίσεις που είναι σε εξέλιξη μέσω τεχνητών οικονομικών και υγειονομικών κρίσεων). Ενδεικτικό της επιρροής που ασκεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στις διεθνείς εξελίξεις είναι το γεγονός ότι από τα εκπαιδευτικά του ιδρύματα έχουν περάσει εκατοντάδες πολιτικές μαριονέτες που έγιναν πρωθυπουργοί, υπουργοί και κρατικοί λειτουργοί σε θέσεις κλειδιά πολλών κρατών του κόσμου.

Σε σχέση με το φαινόμενο «κόβιντ19» η εμπλοκή του φόρουμ είναι γνωστή με δύο τουλάχιστον παρεμβάσεις του. Πρώτον: το φόρουμ, μαζί με το ίδρυμα Gates, ήταν χορηγός της άσκησης προσομοίωσης πανδημίας κορονοϊού με το όνομα «Event 201» που έγινε στην Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 (144 μέρες αργότερα, στις 11/03/2020, ο Π.Ο.Υ. ανακοίνωσε την έναρξη της «πανδημίας»). Και δεύτερον: το φόρουμ είναι κορυφαίος υποστηρικτής των συστημάτων ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τη συμμαχία ID2020 η οποία χρηματοδοτείται από τα ιδρύματα Gates και Rockefeller και η οποία στοχεύει στη δημιουργία «ψηφιακής ταυτότητας με εμβόλια».

Επιπλέον γνωρίζουμε – με βάση μελέτες και γνώμες αξιόπιστων στοχαστών, συγγραφέων, ερευνητών, επιστημόνων και κοινωνικών ακτιβιστών (Michael Chossudovsky, Giorgio Agamben, Ernst Wolff, Reiner Fuellmich, Michael Yeadon, Sucharit Bhakdi, Martin Davis, Catherine Austin Fitts, Κλεάνθης Γρίβας, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Χρυσούλα Μπουκουβάλα, Εύα Δουβάρα κ.α.) – ότι το φαινόμενο Covid19 είναι φαινομενικά υγειονομικό και ότι πίσω από τον υγειονομικό του μανδύα αποτελεί το πρώτο στάδιο σε ένα σκοτεινό σχέδιο της διεθνούς κυρίαρχης οικονομικής και πολιτικής εξουσίας με βασικό στόχο την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και την ριζική μετάλλαξη του παγκόσμιου οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού συστήματος καθώς και του τρόπου ζωής της ανθρωπότητας. Επί της ουσίας θέλουν να κατέχουν και να ελέγχουν απόλυτα όλους τους ανθρώπους, όλους τους πόρους και όλες τις μορφές ζωής. Το αν θα πετύχουν το σχέδιό τους ή όχι θα εξαρτηθεί από την ατομική αντίσταση του κάθε πολίτη και από την ικανότητα των λαών να οργανώσουν την αλληλεγγύη τους με κάθε τρόπο και σε όλα τα επίπεδα. (Νομικά υπάρχουν ήδη δυο εξαιρετικά σοβαρές ομαδικές προσφυγές στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κατά της «Συμμορίας του Νταβός» με τις κατηγορίες της γενοκτονίας και άλλων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας» – βλ. την εκτενή και πλήρη ανάλυση από τον καθηγητή Ψυχιατρικής Κλεάνθη Γρίβα στο https://www.zougla.gr/apopseis/article/niremvergi-2-prosfiges-sto-die8nes-piniko-dikastirio)

Ακολουθώντας την «θεωρία του βραστού βατράχου», το σχέδιο της παγκόσμιας ολιγαρχικής συμμορίας έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται σε δόσεις καθώς οι στοχεύσεις του είναι πολλαπλές και εκτείνονται σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Συνοπτικά, οι βασικοί στόχοι είναι οι εξής:

1. Σταδιακή εφαρμογή συστημάτων βιοπολιτικής – θανατοπολιτικής εντός των οποίων η κυρίαρχη εξουσία (σύμπλεγμα κρατικής εξουσίας και παγκόσμιας εταιρικής υπερτάξης) θα διαχειρίζεται με τρόπο απόλυτο και ολοκληρωτικό όλο το φάσμα της ζωής των πολιτών από την γέννηση μέχρι τον θάνατό τους.

2. Σταδιακή μετάβαση σε κοινωνίες ολοκληρωτικής ηλεκτρονικής επιτήρησης και σε αστυνομικού τύπου κράτη. Κυριαρχία κράτους ασφαλείας και αποδόμηση κράτους δικαίου με σταδιακή κατάργηση της νομικής υπόστασης των πολιτών και των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της ελευθερίας και της σωματικής αυτοκτησίας τους.

3. Σταδιακή επιβολή συνεχών καταναγκαστικών εμβολιασμών και άλλων υγειονομικών πρακτικών σε μόνιμη βάση δήθεν για την σωτηρία του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά με πραγματικό στόχο τον πειραματισμό, την γενετική τροποποίηση και την σταδιακή εξόντωσή του.

4. Συμπλήρωση της υγειονομικής δικτατορίας με την κλιματική δικτατορία. Με το πρόσχημα της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής» θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν: 1) κλιματικά λοκντάουν , 2) συνθετικές (εργαστηριακές) σκουπιδοτροφές για το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού (οι ποιοτικές βιολογικές θα είναι μόνο για λίγους) και 3) δρακόντειους περιορισμούς σε παραγωγή, κατανάλωση, μετακινήσεις, ταξίδια και γενικά σε ολόκληρο τον τρόπο ζωής μας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα δικτατορικά υγειονομικά διαβατήρια ονομάζονται «green pass» (πράσινα διαβατήρια), υπονοώντας ξεκάθαρα όσα θα ακολουθήσουν με την «πράσινη τυραννία».

5. Σταδιακή κατάργηση δημοκρατικών συστημάτων και εκλογών και επιβολή μονοκομματικών κυβερνήσεων/διοικήσεων σε όλες τις χώρες του κόσμου στα πρότυπα του κινέζικου ολοκληρωτισμού.

6. Ενεργοποίηση ενεργειακών και ηλεκτρικών μπλάκ άουτ μεγάλης διάρκειας με στόχο την ραγδαία καταστροφή μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού. Επειδή ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύπλοκο και θα επηρεάσει και τις ανώτερες κοινωνικές τάξεις καθώς και μεγάλες ομάδες κρατικών υπαλλήλων, η εφαρμογή του είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά όχι απίθανη. Ακραία σχέδια πρόκλησης χάους και καταστροφής πάντα υπάρχουν στα συρτάρια των αδίστακτων πλουτοκρατών και δεν είναι απίθανο να επιχειρήσουν την ενεργοποίησή τους αν τα εν εξελίξει υγειονομικά και κλιματικά σχέδιά τους δεν πετύχουν.

7. Σταδιακή κατάργηση του χρήματος σε φυσική μορφή, εισαγωγή ψηφιακών νομισμάτων και επιβολή ψηφιακών συναλλαγών παντού, τώρα με κάρτες και κινητά τηλέφωνα, ύστερα με σκανάρισμα προσώπου ή παλάμης και τελικά με κάθε λογής εμφυτεύματα που ανάμεσα στα άλλα θα μετατρέψουν το ανθρώπινο σώμα και σε ηλεκτρονικό οικονομικό αρχείο. Η επιβολή ψηφιακών νομισμάτων θα αποτελέσει το οριστικό πλήγμα στην ανθρώπινη ελευθερία καθώς το χρήμα σε φυσική μορφή μας επιτρέπει να έχουμε απόθεμα χρημάτων εκτός τραπεζών, να διατηρούμε την ιδιωτικότητα των συναλλαγών μας καθώς και ελευθερία κινήσεων χωρίς να μας ελέγχει κάποιο κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα. Ας φανταστούμε ένα σύστημα στο οποίο μια σύμπραξη κυβέρνησης-τραπεζών θα ελέγχει απόλυτα το χρηματικό μας απόθεμα, θα το μπλοκάρει όποτε θέλει και θα γνωρίζει τι ξοδεύουμε, πότε το ξοδεύουμε, πού το ξοδεύουμε και σε τι το ξοδεύουμε – σχεδόν τρομακτικό. Επιπλέον, τα ψηφιακά νομίσματα θα ελέγχονται απόλυτα από τις κεντρικές τράπεζες οι οποίες θα μπορούν να μπλοκάρουν συναλλαγές που θα θεωρούνται κοινωνικά, πολιτικά και ιδεολογικά ανεπιθύμητες. (Σε αρκετές χώρες το σχέδιο εισαγωγής ψηφιακών νομισμάτων είναι ήδη σε εξέλιξη, π.χ. Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία κ.α.).

8. Κατάργηση του σύγχρονου φιλελεύθερου καπιταλιστικού μοντέλου μέσω πρόκλησης τεράστιας οικονομικής καταστροφής (με τεχνητές οικονομικές, ενεργειακές και επισιτιστικές κρίσεις) σε όλο το φάσμα της μεσαίας και μικρομεσαίας παγκόσμιας τάξης με στόχο τον αφανισμό όχι μόνο της ανεξάρτητης απασχόλησης αλλά και της ατομικής ιδιοκτησίας καθώς οι κλασσικές οικονομικές κρίσεις δεν επαρκούν πλέον για την υλοποίηση του στόχου των κυρίαρχων ελίτ που είναι η επιβολή μαζικής φτώχειας, η καθιέρωση ενός παγκόσμιου επιδόματος φτώχειας (global basic income) και ενός καινούριου τρόπου οικονομικής και κοινωνικής οργάνωσης με βασικό πρότυπο τον κινέζικο ολοκληρωτισμό και το κινέζικο σύστημα κοινωνικής πίστωσης το οποίο συνδέει την συμπεριφορά του ατόμου με το εισόδημα και τα προνόμια του(!). Σοβαροί και αξιόπιστοι ερευνητές και στοχαστές υποστηρίζουν ότι στόχος της παγκόσμιας πλουτοκρατίας είναι η αναβίωση ενός συστήματος «νεοφεουδαρχίας» όπου θα υπάρχουν οι νέοι φεουδάρχες και οι δουλοπάροικοι, οι άρχοντες και οι σκλάβοι χωρίς ενδιάμεσες κοινωνικές τάξεις.

9. Σταδιακή προετοιμασία της ανθρωπότητας για ένα εντελώς καινούριο πλαίσιο παγκόσμιας διακυβέρνησης με την μορφή ενός παγκόσμιου, τεχνοκρατικού, ολοκληρωτικού Κράτους-Εταιρίας στη βάση ποικίλων ψευδοσωτήριων καταναγκασμών, κυρίως υγειονομικών και περιβαλλοντικών (η οικολογική και η υγειονομική ατζέντα θα αποτελέσουν τα δυο βασικά ψεύδη του νέου ολοκληρωτισμού). Σε μια παρόμοια εκδοχή επιδιώκουν την μετατροπή του ΟΗΕ σε παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

10. Τελική μετάβαση στην εποχή του λεγόμενου μετανθρωπισμού με την κατάργηση του παραδοσιακού βιολογικού ανθρώπου και τη δημιουργία ψηφιακού, υβριδικού και απόλυτα ελεγχόμενου ανθρωποειδούς με την χρήση όλων των εν εξελίξει προηγμένων προϊόντων και μεθόδων της βιοτεχνολογίας, της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής στο πλαίσιο της αποκαλούμενης «τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης» που έχει ως βασικό στόχο την σύγκλιση τεχνολογιών του φυσικού, ψηφιακού και βιολογικού κόσμου ή αλλιώς την αδιανόητη σύνδεση πραγμάτων, συσκευών και ανθρώπων σε ένα τερατώδες παγκόσμιο δίκτυο, το λεγόμενο «Ίντερνετ Πραγμάτων και Σωμάτων».

11. Πιθανή τελική κατάληξη αυτής της τεχνοκρατικής απληστίας θα είναι η παράδοση της ανθρωπότητας στην «τάξη» των ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης. Ήδη, από ορισμένους γνωστούς και ισχυρούς τεχνολάτρες (Ray Kurzweil, Βέρνορ Βιντζ κ.α.) το έτος 2045 έχει οριστεί ως «έτος της Τεχνολογικής Μοναδικότητας»: εκείνη την χρονιά εκτιμούν ότι η πρώτη τεχνητή υπερευφυϊα, κατά πολύ ανώτερη του ανθρώπινου νου, θα είναι πραγματικότητα.

Ενδεικτικό της τεχνολογικής ψύχωσης και της υπαρξιακής αγωνίας των πλουτοκρατών είναι το σχέδιο «2045 Initiative», πρωτοβουλία του Ρώσου μεγιστάνα των ΜΜΕ Ντμίτρι Ίτσκοφ, ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιτύχει την μεταφορά της ανθρώπινης συνείδησης από το φυσικό σώμα σε ένα ολόγραμμα- «άβαταρ» μέχρι το έτος 2045. Βασικό κίνητρο όλων των μελών της παγκόσμιας οικονομικής υπερτάξης είναι η επίτευξη της προσωπικής τους αθανασίας (είτε ως διαιώνιση της ατομικής τους συνείδησης είτε ως υπερεξελιγμένα μετα-βιολογικά σώματα) και η δυνατότητα της ατομικής σωτηρίας τους σε περίπτωση μιας πιθανής πλανητικής καταστροφής από εσωτερικά ή διαστημικά αίτια.

Σε κάθε περίπτωση, στον βαθμό που υλοποιηθούν οι παραπάνω κοσμοϊστορικές σχεδιαζόμενες αλλαγές, η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε αχαρτογράφητες περιοχές με ολέθριες συνέπειες για τον ελεύθερο, βιολογικό άνθρωπο. Αυτό που είναι επείγον στην παρούσα φάση είναι η αφύπνιση και η δημιουργία αντιστάσεων. Ίσως φανεί υπερβολικό αλλά θα επιχειρήσω μια σύγκριση. Ο ναζισμός, όπως και ο σταλινισμός, ήταν ακραία παραδείγματα θανατοπολιτικής όπου οι μηχανές παραγωγής θανάτου ήταν προσδιορισμένες χωροταξικά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα γκουλάγκ: δεκάδες εκατομμύρια δολοφονημένα σώματα στοιβαγμένα σε λόφους, θαμμένα σε ομαδικούς τάφους ή εξαϋλωμένα στους φούρνους της κολάσεως. Οι σύγχρονες μορφές θανατοπολιτικής είναι πιο εκλεπτυσμένες και δεν απαιτούν ομαδικές σφαγές σε οριοθετημένα εργαστήρια θανάτου: εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν μόνοι και αβοήθητοι από φαρμακευτικά δηλητήρια, αθόρυβα και σε πλήρη απόγνωση, σε σπίτια, δρόμους, χώρους δουλειάς, αυτοκίνητα, γήπεδα, μόνοι τους, κοντά σε αγαπημένους ή μέσα σε ξένα χέρια. Χτυπημένοι από ένα σατανικό ψέμα, άνθρωποι κάθε ηλικίας σφαγιάζονται από δήμιους που φορούν την μάσκα του σωτήρα. Δεν χρειάζονται πια βόμβες, σφαίρες και θάλαμοι αερίων για μια πετυχημένη εκκαθάριση – αρκεί μια βελόνα που εισχωρεί σε ένα άδολο ή φοβισμένο χέρι.

Η παγκόσμια χύτρα σιγοβράζει. Τα βατράχια σιγοψήνονται μέσα στην ταραγμένη ευδαιμονία της παγκόσμιας παραφροσύνης. Για να μην φτάσουμε στο σημείο βρασμού και πεθάνουμε άδοξα και πρόωρα, ας ξυπνήσουμε όσο είναι καιρός και ας κάνουμε το γενναίο άλμα έξω από την κατσαρόλα. (Η ηθική και πνευματική ανύψωση είναι η μόνη σωτήρια λύση – όπως ήταν πάντα).

Ο Γιώργος Ταρασλιάς γεννήθηκε στη Ρόδο τον Μάιο του 1969. Είναι πτυχιούχος της Οικονομικής Επιστήμης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Ζει με την οικογένεια του στη Ρόδο.

Τα βιβλία έγιναν καταφύγιο από νωρίς στη ζωή του. Σε δύσκολες εποχές είχε την τύχη να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με το έργο σπουδαίων λογοτεχνών και στοχαστών: Αλμπέρ Καμύ, Νίκο Καρούζο, Ντοστογιέφσκι, Εμίλ Σιοράν, Κωστή Παπαγιώργη κ.α.

Άρχισε να γράφει από τα δεκαπέντε του. Γράφει κυρίως για λόγους αυτοθεραπείας. Θεωρεί την λογοτεχνία ως μια απόπειρα εξήγησης της ανθρώπινης ύπαρξης και ως μία μέθοδο προσωπικής σωτηρίας.

Δημοσιεύσεις

1. 2016. Άρχισε να δημοσιεύει το 2016, διηγήματα στους συλλογικούς τόμους «Ιστορίες από τα Δωδεκάνησα» 2016, 2017, 2018 – Εκδόσεις Βερέττα

2. 2018. Συμμετοχή με ένα διήγημα στο συλλογικό έργο «Ρόδος, μια συλλογή διηγημάτων με φόντο το νησί των Ιωαννιτών Ιπποτών», 2018 – Εκδόσεις iwrite.gr.

3. 2019. Δημοσίευσε την ατομική συλλογή διηγημάτων «Βραδινές Υποσχέσεις και άλλες ιστορίες» – Εκδόσεις Βερέττα.

4. 2020. Δημοσίευση στο λογοτεχνικό περιοδικό «Νησίδες» 21ο τεύχος: «Πέντε μικρές προσωπογραφίες».

5. 2021. Δημοσίευσε την συλλογή δοκιμίων και αφηγήσεων «Μανιφέστο αγωνίας» – το χαρακτηρίζει ως έργο «έργο εκτάκτου ανάγκης», μια συλλογή από δοκίμια και αφηγήσεις με βασικό θέμα το φαινόμενο «κόβιντ19» ως ένα σχέδιο ριζικής και πολυεπίπεδης μετάλλαξης της ανθρωπότητας (ιδιωτική έκδοση, 100 αντίτυπα).

loading...