Έφθασε η στιγμή για στρατιωτική συμμαχία Ελλάδας-Ινδίας: Κοινό δόγμα Τουρκίας-Πακιστάν-Τι αποφάσισε ο Ι. Χαν

 Τουρκία & Πακιστάν έρχονται πιο κοντά. Η Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή συναγερμό, καθώς Τουρκία & Πακιστάν με ”όπλο” τους μετανάστες, θα προσπαθήσουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας. Το πρώτο μήνυμα το έστειλαν στο Σύνταγμα!

Το Πακιστάν δημοσίευσε τις αποφάσεις που έλαβε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του – ”Το Πακιστάν έχει αδελφικούς δεσμούς με την Τουρκία που βασίζονται στη πολιτιστική, θρησκευτική και ιστορική εγγύτητα” 

Τι αναφέρει το έγγραφο: 

”Το Πακιστάν είναι αποφασισμένο να αναπτύξει περαιτέρω τους οικονομικούς δεσμούς και την αμυντική συνεργασία ιδιαίτερα με την Τουρκία και τις αδελφές χώρες της Δυτικής Ασίας γενικότερα.”

 

”Στο έγγραφο, υπογραμμίστηκε ότι οι σχέσεις του Πακιστάν με την Κίνα καθοδηγούνται από αμοιβαίο ενδιαφέρον και κατανόηση και ότι ο Οικονομικός Διάδρομος Κίνας-Πακιστάν χαρακτηρίστηκε ως έργο εθνικής σημασίας.”

 

Το έγγραφο 100 σελίδων που αποδέσμευσε σήμερα το Πακιστάν, επικεντρώνεται σε τρία κύρια σημεία: Στην οικονομία, στο στρατό και στην ανθρώπινη ασφάλεια.

 

Οι πηγές ανέφεραν ότι η πολιτική ασφαλείας θα αναθεωρείται σε ετήσια βάση και κάθε νέα κυβέρνηση θα έχει την εξουσία να τη διαμορφώνει ανάλογα με τη μεταβαλλόμενη κατάσταση.

 

Στοχεύουν την Ινδία 

”Ο υβριδικός πόλεμος, η στρατηγική για την αύξηση των εθνικών πόρων και το Κασμίρ έχουν δηλωθεί ως σημαντικά σημεία στη νέα πολιτική. «Η επίλυση του ζητήματος του Κασμίρ είναι μία από τις προτεραιότητες της πολιτικής μας », ανέφερε η πηγή. 

loading...