Πλανήτης σε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ! Εβγαλε το φόρεμά της για να το κάνει μάσκα και έμεινε με τα… εσώρουχα! – ΒΙΝΤΕΟ

 Έμειναν όλοι άναυδοι!

Τι γίνεται όταν θέλεις να μπεις σε ένα κατάστημα για να δώσεις μία παραγγελία αλλά ξεχνάς να φορέσεις μάσκα για τον κορωνοϊό; Βγάζεις το φόρεμά σου και το κάνεις μάσκα, όπως έπραξε μια γυναίκα στην Αργεντινή.

Η περίεργη σκηνή γυρίστηκε στην πόλη Γκοντόι Κρουζ στην Μεντόζα της Αργεντινής το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου. Στα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος του παγωτατζίδικου, διακρίνονται ένας πατέρας με τις τρεις κόρες του να πλησιάζουν τον πάγκο για να δώσουν την παραγγελία τους καθώς μια γυναίκα μπαίνει στο εσωτερικό του καταστήματος με τα εσώρουχά της.

Η γυναίκα δεν φορά μάσκα και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το μαύρο φόρεμά της ως μάσκα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος να της κάνουν παρατήρηση και εκείνη να αντιδρά. Ο άνδρας από την άλλη, δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Τελικά δεν κατάφερε να παραγγείλει παγωτό

Βλέποντας ότι δεν τα καταφέρνει να δέσει το φόρεμά της γύρω από το πρόσωπό της, η γυναίκα φεύγει από το κατάστημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Cronica, η γυναίκα έφτασε στο παγωτατζίδικο με άλλα 10 άτομα, τα οποία δεν είχαν μαζί τους μάσκα. Η συγκεκριμένη φέρεται να είπε στους καταστηματάρχες: «Μη φωνάζετε για μάκα, τώρα τη βάζω (εννοώντας το φόρεμα)».

loading...