ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ….

O ΠΟΥ αχρηστεύει την 4η δόση… Θεωρεί ακατάλληλη τη στρατηγική συνεχών εμβολιασμών με αναμνηστικές! Ο Μπουρλά δεν τα παρατάει προαναγγέλει επικαιροποιημένο εμβόλιο για ”αθώα” Όμικρον όταν δεν το έκανε για θανατηφόρα Δέλτα. Κενά, αντιφάσεις, παλινωδίες!! Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων:”Η Omicron θα βγάλει τον Covid από τη φάση της πανδημίας για να γίνει μια ενδημική ασθένεια όπως η γρίπη”.

«Μια στρατηγική εμβολιασμού που βασίζεται σε επαναλαμβανόμενες αναμνηστικές» των πρώτων εμβολίων «δεν είναι πιθανό να είναι κατάλληλη ή βιώσιμη» κατά της πανδημίας του Covid-19, προειδοποιεί, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού (ΠΟΥ) που είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη του εμβολίου Sars – CoV-2.Οπότε θέτει τέλος στην προοπτική της 4ης δόσης τουλάχιστον για το γενικό πληθυσμό.

«μπορεί να χρειαστεί να ενημερωθεί η σύνθεση των τρεχόντων εμβολίων κατά του Covid, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα εμβόλια θα συνεχίσουν να παρέχουν τα συνιστώμενα από ΠΟΥ επίπεδα προστασίας από λοιμώξεις και ασθένειες που προκαλούνται από παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του Omicron”, λένε αυτοί οι ειδικοί.francetvinfo. Ο ΠΟΥ θεωρεί τα τρέχοντα εμβόλια ανεπαρκή κι αναποτελεσματικά για την Όμικρον.

Την ίδια ώρα και παράλληλα με αυτή την εξέλιξη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer κτηνίατρος Albert Bourla ανακοινώνει ότι ένα εμβόλιο κατά της νέας παραλλαγής Omicron θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Μαρτίου, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer. Δηλ. Μπουρλά και ΠΟΥ όλως συμπτωματικά συμπίπτουν ως προς αυτό ότι χρήζει επικαιροποίηση το εμβόλιο για την καταπολέμηση της Όμικρον. Που σημαίνει δεν επικαιροποίησαν το εμβόλιο για τη Δέλτα που ήταν η θανατηφόρα και τους έπιασε ο πόνος για την Όμικρον που κατά γενική ομολογία είναι ευλογία καθώς δεν προκαλεί σοβαρές συνέπειες κι από την άλλη ευνοεί έτσι μια φυσική ανοσία αφού είναι και υπερμεταδοτική.

Τα εμβόλια που κυκλοφορούν τώρα είναι μονοκλωνικά απηχούν μόνο στο αρχικό στέλεχος και όχι στις μεταλλάξεις τους επιβλήθηκαν δια ροπάλου έναντι θεραπειών ή άλλων θεραπευτικών οδών μέσων μονοπωλιακά με τα γνωστά αποτελέσματα.

«Αυτό το εμβόλιο θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο. Δεν ξέρω αν θα το χρειαστούμε. Δεν ξέρω αν και πώς θα χρησιμοποιηθεί», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer. Αφήνει κι ο ίδιος ο Μπουρλά ενδεχόμενο το εμβόλιο του για Όμικρον να είναι αχρείαστο καθώς μπορεί να υλοποιηθεί η εκτίμηση κορυφαίων επιστημόνων ότι η πανδημία ακριβώς λόγω όμικρον βαίνει στο τέλος της.

Ο ΠΟΥ αποσύρει εμπιστοσύνη του σε 4η δόση αλλά την επαναφέρει από το παράθυρο με την προοπτική ενός ενισχυμένου εμβολίου για Όμικρον. Βαπτίζουν για μια ακόμη φορά το αυγό ψάρι…Δεν θα τις λέμε αναμνηστικές ή ενισχυτικές αλλά νέα εμβόλια. Ουσιαστικά εγκαταλείπει απλά την παλιά ορολογία ανανεώνει την φρασεολογία του παραμένοντας σταθερά προσανατολισμένος σε μια εμβολιακή πολιτική που αποφασίστηκε και ψηφίστηκε στα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων όπως ΕΕ πριν την εμφάνιση covid19. Προχωράει απλά σε μετονομασία του προϊόντος.

Εδώ και ο ίδιος ο Μπουρλά προφανώς με βάση την εξέλιξη των πραγμάτων εκφράζει αμφιβολίες για το αν θα χρειαστεί ένα νέο εμβόλιο παρ΄ότι το παρασκευάζει η εταιρία του..

Τώρα επειδή υπάρχει και μια απροθυμία για την 3η δόση και επειδή ο κόσμος κουράστηκε και βλέπει αδιέξοδο κι εγκλωβισμό υπόσχονται ένα διάλειμμα και δοθείσης ευκαιρίας επανέρχονται με ”υπερεμβόλια” …

Τελικά η απάντηση είναι εδώ και μοιάζει τελεσίδικη με βάση τα στοιχεία από το πεδίο εκτός δραματικού απροόπτου.

‘‘Η Omicron θα βγάλει τον Covid από τη φάση της πανδημίας για να γίνει μια ενδημική ασθένεια όπως η γρίπη με την οποία η ανθρωπότητα μπορεί να ζήσει” σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

H απάντηση είναι κι εδώ…

Ανώτεροι αξιωματούχοι του Υπ. Υγείας Ισραήλ: σημαντικά λιγότεροι στις ΜΕΘ με Omicron σε σύγκριση με ασθενείς της Delta. Εβραϊκό Πανεπιστήμιο: λιγότερες ημέρες νοσηλείας γι ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση!

dimpenews.com

loading...