Στην εκκλησία δεν αφήνουμε ποτέ τα έφηβα παιδιά μας να πηγαίνουν μόνα τους .Τα σώζουμε..

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Master of Education

Κλινική ψυχολόγος εξαρτήσεων, παιδιού και εφήβου. Ε.Κ.Π.Α *  

Η σημερινή εκκλησία είναι Αντιχριστιανική, όπως οι κεφαλές της. Τα αξιώματα και την καλοπέραση τους επιδιώκουν, εις βάρος των νέων παιδιών.

Προσπαθούν να ξεκληρίσουν οικογένειες, να κάνουν κοριτσάκια και αγόρια δούλους τους και να τους παίρνουν περιουσίες .

Δεν έχουν σχέση με τη Χριστιανική Διδασκαλία όλα αυτά. Την ώρα της χειροτονίας τους μόνο οι δικοί τους συμφωνούν, δηλαδή η <άρρωστη φατρία>. Μετά ο κόσμος μαθαίνει ότι ο τάδε που χειροτονήθηκε είναι ομοφυλόφιλος η νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Οι άνθρωποι αυτοί έπρεπε να δείχνουν ψυχιατρική γνωμάτευση πριν χειροτονηθούν.

Πολλοί απ αυτούς είναι νάρκισσοι, ψυχοπαθείς . Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν, αλλά εδώ μιλάμε για λειτούργημα το οποίο εκμεταλλεύονται. Πολλή ψυχοπαθολογία

Αν δουν αυτοί οι <λειτουργοί> κάποιο παιδί στην εφηβεία, το οποίο είναι ευαίσθητο, ευάλωτο, πληγωμένο από συνθήκες, αμέσως ως άθεοι που είναι μέσα τους, επιδιώκουν να το κάνουν του χεριού τους . Παρουσιάζονται μπροστά τους ως θεοί με μαγικές δυνάμεις και πάντα να τα έχουν μέσα στον τρόμο. Τους αραδιάζουν για το προπατορικό αμάρτημα, τους σπείρουν ενοχές για την ύπαρξη τους, και ότι μόνο αυτοί οι νάρκισσοι θα τα σώσουν .Πάντα ως άθεοι τους απομακρύνουν από τους γονείς τους (αυτό το κάνουν και μερικοί ψυχολογογοι για το κέρδος τους)

Μόνο βλάπτονται τα εφηβα παιδιά μέσα στην εκκλησία, αν πάνε μόνα τους, όπως βέβαια και σε κάθε αίρεση και οργανωμένη τελετουργία με σκοπό το κέρδος .

Όποιος γονέας θέλει να πάει να ανάψει ένα κερί με το παιδί του, να του μιλήσει ο γονέας για τη Χριστιανική Διδασκαλία, μπορεί να το κάνει αφού να του πει ότι η εκκκλησια σήμερα, δεν έχει καμιά σχέση με τον Χριστό. Δεν αφήνουμε τα παιδιά στην αγνότητα , αντίθετα τα εμβολιάζουμε. Τους λέμε ότι είναι άλλο η Πίστη στον Χριστό και άλλο το εμπόριο και η εκμετάλλευση των παπάδων. Δεν τους εμπιστευόμαστε ακόμα και οικογένειες να έχουν. Είναι πολλά από πίσω.

Συνήθως τα κορίτσια τα έχουν ως υπηρέτριες και τα αγόρια αν δεν τα εκμεταλλευτούν σωματικά, στην καλύτερη περίπτωση γίνονται με ψυχαναγκασμούς και ιδεοληψίες. Δεν έχουν ελεύθερη σκέψη, δεν σκέπτονται φυσιολογικά για το αντίθετο φύλο, δεν μπορούν να αυτοσχεδιάσουν επαγγελματικά.. Από τις 10 λέξεις που λένε, οι 8 είναι ο θεός.

Ρομποτακια της κοινωνίας έτοιμα προς εκμετάλλευση του κάθε παπά, εν αγνοία των γονέων που δεν ήταν αφυπνισμένοι, ίσως να ήταν πολύ αγνοί…

Για αυτό μακριά τα παιδιά μας από εκκλησίες και αιρέσεις .Μόνο τα εμπορεύονται (όπως και οι φαρμακευτικές τώρα αντίστοιχα)

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Master of Education

Κλινική ψυχολόγος εξαρτήσεων, παιδιού και εφήβου. Ε.Κ.Π.Α

loading...