ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Αυτό το ΒΙΝΤΕΟ θα το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!! Δεν υπάρχει περίπτωση

 Ερευνήτρια που εργάστηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας φέρεται να ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ και για τα εμβόλια: «Είναι όλοι τους διεφθαρμένοι: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟI»!!!

Η Astrid Stuckelberger, Ελβετο-Νορβηγίδα ειδικός στη Δημόσια Υγεία και την Επιστήμη, έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας ως ερευνήτρια. Από το 2009 έως το 2013 εργάστηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπου ειδικεύτηκε στις πανδημίες. Έχει δημοσιεύσει 180 επιστημονικές εργασίες και 12 βιβλία.

Σε μια συνέντευξή της, η Stuckelberger είπε ότι ανησυχεί πολύ γιατί ισχυρίζεται πως οι ενέσεις δεν είναι εμβόλια, «αλλά ένα βιοτεχνολογικό και συνθετικό πείραμα». Να λέει την αλήθεια;;; Οι κρατικοί επιστήμονες, από την άλλη, επιμένουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή, και αποτελούν τον μόνο τρόπο αντιμετώπισης του COVID.

Η επιστήμων πάντως, σύμφωνα και με αγγλόφωνο δημοσίευμα, διατείνεται πως περιέχει γενετικές τροποποιήσεις, όπως γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ)και πως οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του λεγόμενου εμβολίου. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

«Το επικίνδυνο με το «εμβόλιο» είναι ότι προκαλεί μόλυνση. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η πρωτεΐνη ακίδας, αλλά ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο. Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά στοιχεία και το ξέρουμε», λέει.

Η Stuckelberger τόνισε επίσης ότι «ο ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας) δεν είναι ο ίδιος οργανισμός που ήταν». Υπήρξε μια αλλαγή το 2016, εξήγησε.

«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο: οργανισμοί όπως η GAVI (Συμμαχία για τα εμβόλια), η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολίων με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς, ήρθαν στον ΠΟΥ το 2006 με πολλά χρήματα. Από τότε, ο ΠΟΥ έχει γίνει ένα νέο είδος διεθνούς οργανισμού. Η GAVI είχε όλο και περισσότερη επιρροή και πλήρη ασυλία από τους διπλωμάτες στον ΟΗΕ. Η GAVI μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα», ισχυρίζεται η Stuckelberger.

«Όταν εργάστηκα για τις διεθνείς σχέσεις του ΠΟΥ το 2013, είδα την GAVI να έχει μεγαλύτερη επιρροή. Η GAVI παρουσίασε ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης για τον εμβολιασμό μεταξύ 2012 και 2020. Ήταν οκτώ χρόνια όταν η GAVI είχε τα πάντα στα χέρια της. Ο Μπιλ Γκέιτς νοιαζόταν για τον εμβολιασμό, νοιαζόταν για τα πάντα», προσθέτει και συνεχίζει:

«Ο ΠΟΥ κατέχει τεράστια δύναμη στις χώρες. Παλιότερα, όλες οι χώρες ήταν ελεύθερες. Αλλά τώρα, όταν κάνω συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο, βλέπω ότι κάθε χώρα είναι μέρος μιας ‘εταιρείας του ΠΟΥ’. Οι διάφορες κυβερνήσεις αποτελούν τη βάση της ‘επιχείρησης’. Είναι σαν τη σκλαβιά. Οι φόροι που πληρώνουμε πηγαίνουν σε υποτελείς κυβερνήσεις και μετά σε επιχειρήσεις, υπό πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως η GAVI».

«Η GAVI, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ συνήψαν μια σύμβαση που ονομάζεται IFFM: International Finance Facility for Immunization . Οι χώρες μας, οι λαοί μας, πληρώνουν τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την GAVI για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί. Αν κοιτάξετε το σχέδιο GAVI, θα δείτε ότι αυτός ο στόχος επιδιώκεται από το 2012 έως το 2020. Αλλά μετά δεν λειτούργησε, γι’ αυτό έπρεπε να δημιουργήσουν μια πανδημία»,  συμπληρώνει, ισχυριζόμενη στην συνέχεια πως η πανδημία ήταν προγραμματισμένη: «Μπορείτε να το δείτε σε όλα τα έγγραφα. Ο καθένας μπορεί να τα αναλύσει. είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.

Θέλουν να βάλουν ακόμη και νανοτεχνολογίες κάτω από το δέρμα, να κάνουν ταυτότητα -διαβατήριο με το εμβόλιο. Θέλουν να ελέγξουν τους πάντες με την τεχνολογία».

Η Stuckelberger είπε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της πληροφοριοδότη αλλά ειδικό στη δημόσια υγεία, την ιατρική και την επιστήμη. Αλλά οι συνεργάτες του Γκέιτς της έχουν πλέον κηρύξει πόλεμο, όπως σημειώνει: «Θέλουν να μου αφαιρέσουν την ιατρική άδεια, προσπαθούν να πουν ότι δεν είμαι ικανή, ότι λέω ψέματα. Αλλά υπάρχουν όλο και περισσότεροι ερευνητές και γιατροί που προειδοποιούν για θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Δεν είμαι μόνη».

Η πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ στηλίτευσε τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στην «διασπορά ψεμάτων», όπως το θέτει: «Πολυεθνικές «εταιρίες πληρώνουν τα μέσα ενημέρωσης». Τους αποκαλώ διεθνείς πειρατές για αυτόν τον λόγο. Και τα ΜΜΕ ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα, πρέπει να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ενημερώνονται δωρεάν».

Πιστεύει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να σταματήσει αμέσως: «Λόγω του περιεχομένου των εμβολίων. Μετά από 30 χρόνια έρευνας, ξέρω ότι δεν χρειάζεται να κάνετε περισσότερη έρευνα εάν έχετε μία, δύο ή τρεις περιπτωσιολογικές μελέτες και κοιτάξετε κάτω από το μικροσκόπιο για εννοιολογικά στοιχεία. Αυτό που βλέπετε στο μικροσκόπιο είναι αρκετά στοιχεία. Αν μέχρι και δέκα ειδικοί από όλο τον κόσμο δουν το ίδιο πράγμα στο μικροσκόπιο, είναι αρκετό. Βλέπουν στα εμβόλια γραφένιο, παράσιτα, μέταλλα… Γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουμε τον εμβολιασμό και να απαγορεύσουμε όλες τις ενέσεις. Όσοι συνεχίζουν θα πρέπει να διωχθούν», είπε.

Σύμφωνα με τον Stuckelberger, τα αναφερόμενα ποσοστά θνησιμότητας και οι παρενέργειες των ενέσεων αντιπροσωπεύουν μόνο το 1 έως 10 τοις εκατό της πραγματικότητας.

«Δεν είναι εύκολο να μάθεις γιατί δεν υπάρχουν αυτοψίες. Υπάρχει πολύ ψέμα και εξαπάτηση στην επιστήμη. Ένα παράδειγμα είναι το τεστ PCR, το οποίο οι γιατροί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν διάγνωση. Οι γιατροί πληρώνονται για να εξηγήσουν ότι οι θάνατοι οφείλονται σε Covid βάσει μιας διαδικασίας PCR που δεν λειτουργεί. Πολύ συχνά αυτό γίνεται χωρίς αυτοψία. Ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στον Covid, παρόλο που αυτό δεν συμβαίνει», διατείνεται και υπογραμμίζει:

«Είναι τρομερό να μην κάνεις κλινική έρευνα, αλλά να παίρνεις πληροφορίες από νοσοκομεία. Είναι πρωτοφανές στην ιστορία μιας πανδημίας να μην υπάρχουν δεδομένα. Στις ΗΠΑ, έχουν αναφερθεί 17.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και βρεφών. Είναι ανήθικο να συνεχίσουμε. Μέχρι σήμερα, ο αριθμός των θανάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από ενέσεις Covid είναι τριπλάσιος του συνολικού αριθμού όλων των εμβολιασμών τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτοί είναι επίσημοι αριθμοί που δεν έχουν μελετηθεί ή επικυρωθεί κλινικά. Η έρευνα συνεχίζεται, αλλά συνεχίζεται μαζί της και ο εμβολιασμός. Αυτό είναι τρομερό, πραγματικά εγκληματικό».

Η Stuckelberger καταλήγει: «Ήταν μια πανδημία PCR, προπαγάνδας και φόβου… Υπάρχει τεράστια διαφθορά και σύγκρουση συμφερόντων. Η επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης διεφθαρμένα, ολόκληρο το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Οι (τηλέ)ειδικοί αγοράζονται με μετοχές σε εταιρείες εμβολίων. Η βιομηχανία ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης, τους γιατρούς… Ο κόσμος έχει εξαπατηθεί. Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι προπαγάνδα».

Η επιστήμονας μίλησε για κάποια πράγματα και στα αγγλικά, σε βίντεο, εξασφάλισε το el.gr, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ. Παρατίθεται δημοσιογραφικά, περιμένοντας απαντήσεις:

loading...