ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!! Γιατροί φεύγουν, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ! ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» από τις Σέρρες


 Κάποιος να σταματήσει την κυβέρνηση, η οποία «σκοτώνει» την Υγεία, επιμένοντας ΜΟΝΟ στο να επιβάλλει τα εμβόλια με την ΒΙΑ!!!

Ο ένας μετά τον άλλο παραιτούνται οι γιατροί από το νοσοκομείο Σερρών, καθώς δεν αντέχουν άλλο την ΚΟΠΩΣΗ, με την κυβέρνηση να επιμένει «δαιμονικά» να μην επαναφέρει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς στην θέση τους.


Ήδη υπέβαλε παραίτηση ένας πνευμονολόγος καθώς υπάρχει εργασιακή κόπωση και οι συνθήκες εργασίας είναι απαράδεκτες, σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Σερρών, Βαγγέλη Παπαμιχάλη


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών 11 γιατροί παραιτήθηκαν και έπεται και συνέχεια. “Στις πόσες παραιτήσεις θα καταλάβουν ότι υπάρχει πρόβλημα”, διερωτάται ο πρόεδρος των γιατρών Σερρών


Πρόβλημα όμως αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και με τη νόσηση των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ γιατρών, καθώς μέχρι στιγμής 6 γιατροί και 11 νοσηλευτές είναι θετικοί στον κορωνοϊό, κλινικές κλείνουν, στη ΜΕΘ βρίσκονται μόνο 4 γιατροί, ενώ μαζί με τις αναστολές του ανεμβολίαστου προσωπικού, η κατάσταση είναι δραματική!


Δεν υπάρχουν σχόλια :