Ο Θ.Βασιλακόπουλος ζητά να μπουν στο «γύψο» οι ανεμβολίαστοι: «Θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο μέχρι να βάλετε μυαλό» – ΒΙΝΤΕΟ

«Ξεχειλίζουν» από δημοκρατία οι δηλώσεις του…

Αδιανόητες δηλώσεις από τον καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρο Βασιλακόπολο, ο οποίος κάλεσε τους ανεμβολίαστους να βάλουν… «μυαλό» για το «καλό τους» και να περιοριστούν μέχρι να εμβολιαστούν! 

Λόγια που μας θυμίζουν χούντα, τότε που ο ασθενείς έπρεπε να μπει στο γύψο προκειμένου να προστατευτεί και να μπορέσει να περπατήσει. 

Ο Θ.Βασιλακόπουλος μετά τα… επιστημονικά που έλεγε για τα self test και τον στειλεό που πρέπει να «χώσουμε πιο βαθιά» είπε: 

«Θα έλεγα στους ανεμβολίαστους, “αγαπητοί συμπολίτες ανεμβολίαστοi, επειδή κινδυνεύετε τώρα που υπάρχει κύμα θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο για να προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε”». 

Και πρόσθεσε ότι «η μοναδική λύση να για φύγουμε από το κακό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες είναι ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα τα αλλά δεν είναι απλώς ημίμετρα, είναι για να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας».

Πλέον τα όσα ακούγονται από τους «ειδικούς» ξεπερνούν κάθε όριο και μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε (υποτίθεται) σε δημοκρατία. 

Μάλιστα δεν έμεινε σε αυτές τις δηλώσεις, καθώς υποστήριξε ότι τα 100 ευρώ θα πρέπει να κρατούνται από τη σύνταξη των ανεμβολίαστων. 

Ο κ. Βασιλακόπουλος θέλησε να προκαλέσει ακόμα περισσότερο, τονίζοντας πως αν το πρόστιμο δεν πληρώνεται και πηγαίνει στην εφορία για δέκα χρόνια, δεν θα απασχολήσει όσους είναι άνω των 80 ετών. «Αν είμαι και 84 ετών δεν θα με πολυνοιάζει», τόνισε.

«Το πρόστιμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν έχει επιβληθεί, είναι θεωρητικό. Δεν είμαι νομικός, αλλά υπάρχουν υποχρεωτικότητες και υποχρεωτικότητες. Να σας το πω διαφορετικά, αν έμενα μου επιβάλετε ένα πρόστιμο το οποίο μου έρθει στο τέλος του χρόνου και θα μου λέει ότι θα πληρώσω 100 ευρώ αλλά εγώ δεν το κάνω, ούτε την επόμενη χρονιά, ούτε τη μεθεπόμενη σε δέκα χρόνια θα αθροιστεί ένα ποσό», τόνισε αρχικά ο κ. Βασιλακόπουλος. «Αν είμαι και 84 ετών δεν θα με πολυνοιάζει», πρόσθεσε, προκλητικά.

Ενώ στη συνέχεια έριξε και τη «βόμβα»: «Είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή; Για να έλεγε η κυβέρνηση ότι θα παρακρατείται από τη σύνταξή σου ένα ποσό της τάξεως των 100 ευρώ τον μήνα, θα δείτε πόσοι θα εμβολιάζονταν αύριο. Το πρόστιμο θα επιβληθεί αλλά δεν θα εισπραχθεί», κατέληξε.

loading...