Φινλανδή Βουλευτής και μητέρα πέντε παιδιών απειλείται με εξαετή κάθειρξη επειδή μίλησε για γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός!

 Η Φινλανδή βουλευτής Päivi Räsänen και πολύτεκνη μητέρα 5 παιδιών απειλείται με 6 χρόνια φυλάκιση!

Η εισαγγελία της Φιλανδίας διαπίστωσε ότι οι δηλώσεις της ταπεινώνουν και εισάγουν διακρίσεις εις βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και υποκινούν την μισαλλοδοξία!

Στις ομιλίες της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την θέση της ότι ο γάμος μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Εξαιτίας του γεγονότος αυτού υπέστη για περισσότερες από 13 ώρες ανάκριση σχετικά με την ερμηνεία που δίνει σε Επιστολές του Αποστόλου Παύλου! Κλήθηκε να εμφανιστεί στο δικαστήριο την ερχόμενη Δευτέρα!

Η ίδια δήλωσε: «Όταν εργαζόμουν ως υπουργός εσωτερικών δεν πίστευα ποτέ ότι θα με ανακρίνουν και θα μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις στο αστυνομικό τμήμα. Ήταν τιμή μου να έχω τέτοιες συζητήσεις με την αστυνομία. Είχα την ευκαιρία να τους πω όχι μόνο το κήρυγμα του Ευαγγελίου αλλά και τι διδάσκει η Βίβλος».

Σύμφωνα με την βουλευτή οι ανακρίσεις τις θύμιζαν την Σοβιετική Ένωση στον παραλογισμό τους…

Η αστυνομία την ρώτησε αν ήταν έτοιμη να αλλάξει την γνώμη της.

«Απάντησα ότι θα επιμείνω σε αυτά που πιστεύω και θα μιλάω και θα γράφω γι’ αυτά τα πράγματα και στο μέλλον, γιατί είναι θέμα πίστης και όχι απλώς γνώμης».

 

loading...