ΕΛΛΗΝΑ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΗΣ, Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

GEWKWN:

Κύριε Πρωθυπουργέ, της κατεχόμενης Ελλάδος, εάν υπάρχει μέσα σου και η ελάχιστη φωνή συνειδήσεως, δώσε την παραίτηση σου και φύγε τώρα σε άλλη χώρα, διότι πλησιάζει η στιγμή κατά την οποίαν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα  δικάσει, εσένα και όλους τους άλλους σαν εσένα για τα ανήκουστα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τα οποία διαπράξατε εις βάρος της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

Κύριε Πρωθυπουργέ …..αν ξέρεις γράμματα και μπορείς να διαβάσεις όποια ώρα θα είναι ήσυχο ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ , ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, και διάβασε την, είναι αδύνατο να μην ωφεληθείς, μέσα στις σελίδες αυτές θα βρεις το γιατρικό το οποίον θα θεραπευση την αρρώστια του μυαλού σου, και εκεί μέσα ( στις σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας ) τα μάτια σου θα ξαναβρούν το φως,( που δεν το πιστεύω) για να κατορθώσεις μαζί με τα αφεντικά σου να βρείτε τον δρόμο που θα σας σώσει.

Και ο δρόμος αυτός, ένας είναι, μόνον εκείνος ο οποίος σας οδηγεί έξω από την Ελλάδα, ακολουθηστε αυτόν τον δρόμο, μόνοι σας, διότι εάν δεν θελήσετε να φύγετε με το καλό, τότε Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΗ, διότι θα κατηγορηθείτε, μαζί με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις,  για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ……. ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Κύριε Πρωθυπουργέ, Ποιος από όλους εσάς τους πολιτικούς θα αναλάβει την ευθύνη για την δολοφονία χιλιάδων ελλήνων λόγο της προδοτικής πολιτικής που εφαρμόζετε ;  Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα θύματα των εμβολίων; Ποιοι είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά εγκλήματα; 

Εσείς είστε υπεύθυνος κύριε πρωθυπουργέ και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οι βουλευτές οι πρόεδροι της Δημοκρατίας και όλα τα πολιτικά κόμματα, διότι προδώσατε τον Ελληνικό λαό που σας εμπιστεύτηκε.

Δεν περιμένουμε τίποτα από εσάς τους πολιτικούς, δυστυχώς ούτε από τον στρατό,  ούτε από την Δικαιοσύνη αλλά ούτε και από την ιεραρχία διότι έχουν ξεπουληθεί, ότι μας κράτησε ενωμένους 400 χρόνια κάτω από τον τουρκικό ζυγό (ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, αξίες) τα έσβησαν μέσα σε λίγες δεκαετίες. Κάποτε οι άλλοι μας θαύμαζαν και μας φθονούσαν που ήμασταν Έλληνες, τώρα χαίρονται γιατί με την βοήθεια των πολιτικών και  των ιεραρχών κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα ένα βήμα πριν από την ολική καταστροφή…………τελικά πόσους Εφιάλτες μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;

Μόνο που ξέχασαν πως την ελληνική ψυχή δεν μπορούν να την ξεριζώσουν! Μια σπίθα αρκεί το μέλλον της Ελλάδος και του ελληνισμού είναι στα δικά μας χέρια…..  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν μας αφήνετε άλλην επιλογή , γι’αυτό …………

ΚΑΛΟΥΜΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ

ΚΑΛΟΥΜΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΤΟΥΣ….. Οι πρόγονοι μας είναι περισσότερο από ποτέ πιο κοντά μας…….Περιμένουν κι εκείνοι να τους δικαιώσουμε, σίγουροι πως θα πράξουμε το καθήκον μας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!  Στον  αγώνα μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε ,  τους προδότες ‘’ Έλληνες’’ πολιτικούς και όχι μόνον, τους προδοτες ιεράρχες, τους τούρκους, τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς,  και τους ‘’ συμμάχους ‘’  μας, που θα μας προδώσουν για ακόμα μια φορά , με την βοήθεια των άθεων και προδοτών πολιτικών μας, και τους Γερμανούς που δεν έχουν φύγει ποτέ από την Ελλάδα………

Δεν ησυχάσαμε ποτέ από τον εχθρό… Χιλιάδες είναι τα χρόνια ταλαιπωρίας. Το ένα κακό πίσω από το άλλο…Όλα αυτά τα χρόνια αντέξαμε πολλά και ανεχτήκαμε υπομονετικά την ασέβεια, την προσβολή και την προδοσία σε όλο της το μεγαλείο, εναντίον του Έθνους μας!

Ο δρόμος έχει χαραχτεί και καθαγιαστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, δεν μένει παρά να τον ακολουθήσουμε πιστά και  ακλόνητοι εις τας επάλξεις για τον υπέρ Πίστεως και Ελευθερίας αγώνα.

loading...