Ομολογία Δ.Σαρηγιάννη: Πιέζουν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό γιατί τελειώνει τον Απρίλιο η πανδημία! – Δείτε τι είπε

 Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, επιβεβαίωσε τις προβλέψεις του pronews.gr, καθώς είπε ότι τον Απρίλιο τελειώνουμε με τον Covid-19 γιατί σχεδόν όλοι θα έχουμε αποκτήσει φυσική ανοσία, λόγω της Όμικρον. 

Τρομοκρατούν και πιέζουν για μαζικό/υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους και με πολλές δόσεις είναι γιατί σε 3-4 μήνες ουσιαστικά θα τελειώσει η πανδημία, όπως τουλάχιστον την γνωρίζουμε γιατί πλέον θα έχουμε αποκτήσει όλοι φυσική νόσηση, λόγω της Όμικρον. 

Και τελικά ακόμα και ο «ειδικός» της κυβέρνηση, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, έκανε την ίδια πρόβλεψη, καθώς υποστήριξε ότι τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου θα έχουμε ξεμπερδέψει με την Όμικρον και άρα επί της ουσίας με τον κορωνοϊό, καθώς εάν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν κρούσματα αυτά θα είναι λίγα και άρα διαχειρίσιμα ακόμα και από το δικό μας ΕΣΥ. 

Συγκεκριμένα ο Δ.Σαρηγιάννης (ο οποίος να θυμίσουμε είχε υποστηρίξει ότι μέχρι μέσα Ιανουαρίου θα έχει μπει η χώρα σε lockdown και μέχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνεται) είπε ότι στις 20-22 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η ύφεση της πανδημίας. 

Ο ίδιος ανέφερε ότι «εκείνη την ημερομηνία ο μέσος εβδομαδιαίος όρος θα είναι 3.500 με 4.000 κρούσματα. Τότε θα έχουμε πια και το τέλος της Όμικρον με πάρα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας να έχει ανοσοποιηθεί».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν χρειάζεται εφησυχασμός, καθώς η πορεία της Όμικρον είναι ακόμη ανοδική και θα συνεχιστεί ακάθεκτη μέχρι τις 20 με 21 Ιανουαρίου, ημερομηνίες κατά τις οποίες ο μέσος εβδομαδιαίος όρος θα αγγίξει τις 66.000 κρούσματα.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν μέρες που θα καταγραφούν 80.000 ακόμα και 100.000 κρούσματα την ημέρα. Για τον Δ.Σαρηγιάννη αυτός θα είναι μάλλον και ο τελευταίος …βρυχηθμός του κορωνοϊού.

«Από τον Μάρτιο θα πάμε σε απόλυτη νίκη επί της Όμικρον, μέχρι τέλος Μαρτίου θα μιλάμε για αριθμούς της τάξης κάτω των 1.000 κρουσμάτων. Τον Απρίλιο θα έχουμε ξεμπερδέψει με την Όμικρον, καθώς θα έχουμε μετά θα έχουμε 1-2 κρούσματα». 

Δείτε όσα είπε ο Δ.Σαρηγιάννης μετά το 7ο λεπτό:

loading...