.ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΟΦΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

Να συμβάλλω και εγώ στη δημόσια υγεία, την ανοσία της αγέλης και την Επιχείρηση Ελευθερία. Να προστατέψω το συνάνθρωπό μου από τον φονικό ιό που μεταδίδεται από τους επικίνδυν

ους ασυμπτωματικούς ανεμβολίαστους. 

Να φερθώ ως υπεύθυνο blog προσηλωμένο στην επιστήμη και ευθυγραμμισμένο με τις απόψεις των ειδικών της τηλεόρασης.

Στην περίπτωση που θεωρείς τα εμβόλια ασφαλή και αποτελεσματικά.

Αν θεωρείς ότι η ελευθερία είναι κάτι το οποίο απολαμβάνουμε ως άνθρωποι αναλόγως των περιστάσεων και αναλόγως των ορέξεων της εκάστοτε κυβέρνησης.

Αν πιστεύεις ότι το σώμα μας ανήκει σε κάποια κυβέρνηση η οποία έχει το δικαίωμα να το κάνει οτιδήποτε θελήσει και όποτε το θελήσει.

Αν θεωρείς το πιστοποιητικού εμβολιασμού δρόμο προς την ελευθερία και το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (Covid Free GR Wallet) τεχνολογική καινοτομία και μεγάλη ευκολία για την καθημερινότητά σου.

Στην περίπτωση που πιστεύεις ότι η φυσική ανοσία είναι κάτι πρόσκαιρο και άνευ σημασίας. Αν πιστεύεις ότι τα επίπεδα βιταμίνης D, βιταμίνης C και ψευδαργύρου στο αίμα είναι ασήμαντοι παράγοντες για το ανοσοποιητικό ενός ανθρώπου. Αν θεωρείς ότι το ανοσοποιητικό ενός ανθρώπου ούτως ή άλλως είναι ελαττωματικό και ανίσχυρο κατά σημαντικών ιώσεων και λοιμώξεων.

Αν θεωρείς ότι θα ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με μάσκες στο πρόσωπό μας γεμάτες σάλια και βακτήρια. Αν μάλιστα θεωρείς έξυπνο να μάθεις τα παιδιά σου από μικρά να μη βλέπουν το ένα το πρόσωπο του άλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 



loading...