Κορίνα Φραγκιαδάκη Μικροβ. Επιμελήτρια με διδακτορικό και 8 μικρά παιδιά- σε αναστολή- ακουστε την – «ΠΥΡΑ» Ελληνίδας μικροβιολόγου: Για αυτό ΔΕΝ ΚΑΝΩ το εμβόλιο! – ΒΙΝΤΕΟ

 Έχουν απομακρύνει γιατρούς με σπουδές 15 ετών από το σύστημα Υγείας και τους καταντάνε επαίτες, αναφέρει η γιατρός με διδακτορικό στην Γερμανία και 8 παιδιά που πρέπει να συντηρήσει!!!

Η Κορίνα Φραγκιαδάκη είναι μικροβιολόγος, ανεμβολίαστη μητέρα 8 παιδιών!

Αποφάσισε να μιλήσει και εκείνη για όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση!

Καταγγέλλει την απομάκρυνση 20.000 υγειονομικών από τον ιδιωτικό και δημόσιο υγειονομικό τομέα, επειδή δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Από αυτούς ένας αριθμός νόσησε και ένας άλλος ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να κάνει το εμβόλιο για να μην πεθάνει της πείνας.

Όπως προσέθεσε η μικροβιολόγος, η οποία κατέχει διδακτορικό στην Γερμανία, δεν είναι κατά των εμβολίων αλλά ανησυχεί για το συγκεκριμένο γιατί «είναι κάτι πολύ καινούριο».

«Πόσο καιρό κυκλοφορεί το εμβόλιο», αναρωτιέται, «έναν χρόνο;;; Πόσο γρήγορα έγιναν οι μελέτες. Είναι επαρκείς;;; Καταγράφονται επαρκώς οι παρενέργειες;;; Δηλώνονται οι θάνατοι;;; Συσχετίζονται με το εμβόλιο;;;».

«Μας έβγαλαν όλους σε αναστολή. Ενώ το Σύνταγμα μεριμνά για τις πολύτεκνες οικογένειες. Τα παιδιά είναι το μέλλον της Ελλάδας. Πώς αφήνουμε αυτά τα παιδιά χωρίς κανέναν πόρο συντήρησης με γονείς άνεργους;;; Γιατρούς που έχουν σπουδάσει έως και 15 χρόνια τους καταντάμε επαίτες», υπογραμμίζει!

Δείτε το βίντεο:

loading...