ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 50.000 ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ 1.400.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ TRYDEAU!!

ΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΤΩΝ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΔΩΝ ΠΥΚΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΤΑΒΑ…

17 BINTEO

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: 

Αγρότες και μαθητές προστίθενται στους 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατευθύνονται

στην Οτάβα να ρίξουν τ’ ανδρείκελο της Παγκόσμιας Αντικανονικότητας ”Πρωθυπουργό” του Καναδά,Trudeau! Το κίνημα διεθνοποιείται κάλεσμα για τις 7 Φλεβάρη στις Βρυξέλλες των Ευρωπαίων φορτηγατζήδων.

Στον Καναδά, 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατευθύνονται στο Κοινοβούλιο της Ottawa κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατευθύνονται στην Οτάβα για να ρίξουν το πιόνι της παγκόσμιας Aντικανονικότητας. Το κομβόι «είναι 70 χιλιόμετρα μήκος», είπε ο εκπρόσωπος των φορτηγατζήδων Μπέντζαμιν Ντίχτερ στην Toronto Sun. 

Η εφημερίδα γράφει ότι θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη αυτοκινητοπομπή που έχει σχηματιστεί ποτέ, απόδειξη της ευρείας υποστήριξης: «Χιλιάδες Καναδοί παρατάχθηκαν κατά μήκος του δρόμου για να τους χειροκροτήσουν και προσφέρθηκαν να ταΐσουν τους οδηγούς. 

Οι άνθρωποι στους δρόμους μοίρασαν επίσης τρόφιμα στους οδηγούς. Αναμένονται περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο διαδηλωτές. 

Επιπλέον, το Radio-Canada σημειώνει ότι φορτηγατζήδες από όλες τις περιοχές του Ατλαντικού, στα ανατολικά της χώρας, έχουν επίσης πάρει το δρόμο για να συγκλίνουν επίσης στην Οτάβα, «με μέλη ομάδων που αντιτίθενται στους υγειονομικούς περιορισμούς ». Προστίθενται οι αγρότες με κομβόι τρακτέρ…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...