Η 26η Ιανουαρίου μπορεί να μην είναι μια καλή ημέρα για την παγκόσμια ειρήνη.

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Βρετανός πρωθυπουργός, ανατίναξε τον κόσμο με την ανακοίνωση ότι το τσίρκο της πανδημίας πρέπει να τελειώσει. Δεν είπε απευθείας το τσίρκο, φυσικά, αλλά κοντά στο περιεχόμενο. Ωστόσο, ενώ οι χώρες και τα έθνη δεν προσχώρησαν πολύ στον Μπόρις, σε ορισμένες πρωτεύουσες που έχουν γονατίσει, τα μέτρα μόνο εντάθηκαν, οπότε κανείς δεν ξέρει πώς να τα ερμηνεύσει όλα αυτά. Είναι λοιπόν αυτό ήδη το τέλος της πανδημίας ή είναι απλώς η αρχή για κάτι νέο;

Η Βρετανία είναι σίγουρα μια μικρή χώρα, που δεν συγκρίνεται σε ισχύ με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο η διαφορά είναι εμφανής και στην πραγματικότητα η Βρετανία έχει τεράστια επιρροή στον κόσμο:

Και ενώ η εικόνα είναι εντυπωσιακή, δεν είναι πολύ πλήρης, αφού η Βρετανία έχει κάποια επιρροή και στις ΗΠΑ, ακόμη και στη Ρωσία, η οποία, όπως πιστεύουν πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας, είναι κατά κάποιο τρόπο συρραμμένη βρετανική αποικία. Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, οι δηλώσεις του κ. Τζόνσον, και ακόμη περισσότερο για τις πανδημίες, φαίνονται πολύ σημαντικές. Γιατί;

Αρχικά, ως εισαγωγή, ας θυμηθούμε δύο ημερομηνίες-κλειδιά στη βιογραφία του Βρετανού πρωθυπουργού.

Η πρώτη ημερομηνία είναι η 24η Ιουλίου 2019, όταν ο Μπόρις Τζόνσον διαδέχθηκε την Τερέζα Μέι. Ανακοίνωσε επίσημα την παραίτησή της από την ηγεσία του κόμματος τον Μάιο του 2019, αλλά η ίδια η αλλαγή πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο:

Το δεύτερο συμβολικό ορόσημο στη βιογραφία του Τζόνσον είναι η 12η Δεκεμβρίου 2019. Πρόκειται για τις βρετανικές βουλευτικές εκλογές, όπου οι Συντηρητικοί κέρδισαν και πάλι την πλειοψηφία των εδρών και, κατά συνέπεια, ο ηγέτης του κόμματός τους Μπόρις Τζόνσον έλαβε εντολή για δεύτερη φορά, όπως θα λέγαμε:

Έτσι, ο Τζόνσον κήρυξε το τέλος της πανδημίας 911 ημέρες μετά την πρώτη ανάληψη των καθηκόντων του και η 26η Ιανουαρίου 2022 θα είναι και πάλι μια συμβολική ημερομηνία – 777 ημέρες από τη δεύτερη ανάληψη των καθηκόντων του Τζόνσον. Και ενώ η μαγεία του αριθμού 777 είναι προφανής, στις 26 Ιανουαρίου η μαγεία θα είναι διπλή, καθώς ο κ. Τζόνσον είναι ο 77ος πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Το τι θα συμβεί στις 26 Ιανουαρίου 2022 στη Βρετανία ή στον κόσμο γενικότερα, δεν το γνωρίζουμε ούτε εμείς ούτε οι άλλοι συνωμοσιολόγοι που αποκάλυψαν αυτή την περίεργη αριθμολογία. Δεδομένου ότι στις 9.11 ο κ. Τζόνσον καβάλησε τη Μεγάλη Πανδημία, την 777η ημέρα μπορεί και αυτός με κάποιο τρόπο να αγγίξει αυτό το θέμα. Αλλά αυτό είναι απλώς μια εικασία, καθώς θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, η Βρετανία δεν είναι, άλλωστε, η τελευταία πυρηνική δύναμη, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

loading...