Δημοσκόπηση «κόλαφος» για την κυβέρνηση: Στο 23,4% η ΝΔ – Τουλάχιστον οκτώ κόμματα μπαίνουν στη Βουλή

 Δύσκολα είναι τα πράγματα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς παρά τις χρυσοπληρωμένες δημοσκοπήσεις των συστημικών ΜΜΕ η πραγματικότητα είναι ότι το κυβερνών κόμμα έχει υποστεί μια απίστευτη κατάρρευση. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διέρρευσε από κυβερνητικούς κύκλους, η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως θέλει η κυβέρνηση να δείχνει, καθώς το ποσοστό της ΝΔ έχει συρρικνωθεί στο μόλις 23,4%! 

Πρόκειται για μια από τις πολλές κρυφές δημοσκοπήσεις που έχει στα συρτάρια της η κυβέρνηση και είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες. Η συγκεκριμένα δημοσκόπηση μάλιστα επιβεβαιώνει (περίπου) και τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που έκανα προσφάτως και δύο δυτικές πρεσβείες, οι οποίες έδιναν την ΝΔ στο 23%. 

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τα πρόστιμα, η αδυναμία την να ανταπεξέλθει απέναντι στις φυσικές καταστροφές, αλλά και η ακρίβεια που «μαστίζει» την ελληνική κοινωνία, φαίνεται πως έδιωξαν οριστικά χιλιάδες ψηφοφόρους από τη ΝΔ. 

Παρόλα αυτά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά του, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την κυβέρνηση της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει μόλις 18,7%. 

Όσον αφορά τον νεοφερμένο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, παρά τις προσπάθειες πολλών ΜΜΕ για αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να φέρει την ανατροπή, καθώς συγκεντρώνει 13,4%, ποσοστό που μάλιστα θεωρείται «ταβάνι». 

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι οκτώ κόμματα θα μπουν στη Βουλή, καθώς και η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 διατηρούν (ή και αυξάνουν λίγο) τα ποσοστά που είχαν το 2019, πάνω από 3% παίρνουν οι Έλληνες για την Πατρίδα, του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και το κίνημα Ελεύθεροι Ξανά, του Φαίδωνα Βόβολη. 

loading...