Δικαστική απόφαση-ΒΟΜΒΑ επιβάλει να δημοσιοποιηθεί η διαδικασία αδειοδότησης του εμβολίου τώρα αντί για το 2096 (!!!)


 Εκεί όπου οι Δικαστές θυμούνται ακόμα ότι ασκούν κορυφαίο λειτούργημα.

Ακόμα δεν έχει κοπάσει καλά καλά ο σάλος με το αίτημα του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να πάρει παράταση μέχρι το μακρινό 2096 η δημοσίευση όλων των δεδομένων πάνω στα οποία βασίστηκε η αδειότηση του εμβολίου κατά του covid.


Οι νομικοί της φαρμακευτικής εταιρείας-κολοσσού έχουν να αντιμετωπίσουν την απόφαση ενός Ομοσπονδιακού Δικαστή στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Πολιτεία του Τέξας.


Ο λόγος για τον δικαστή Mark Pittman, ο οποίος είχε διοριστεί το 2019 από τον πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και που σήμερα απαιτεί από την Pfizer μέσα σε 8 μήνες να φέρει στο φως τα πολυπόθητα έγγραφα!


Στην απόφασή του, ο δικαστής Mark Pittman του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Τέξας, επικαλέστηκε λόγια του Προέδρου John F. Kennedy, γράφοντας:


«Ένα έθνος που φοβάται να αφήσει τον λαό του να κρίνει την αλήθεια και το ψέμα σε μια ανοιχτή αγορά είναι ένα έθνος που φοβάται τους ανθρώπους του».


Ο δικαστής Pittman απέρριψε τον ισχυρισμό του FDA ότι μπορούσε να δημοσιεύσει ανανεωμένες εκδόσεις εγγράφων με ρυθμό μόνο 500 σελίδων το μήνα, πράγμα που θα σήμαινε ότι η όλη διαδικασία δεν θα ολοκληρωνόταν πριν το 2096.


Αντ’αυτού ζήτησε ο ρυθμός αυτός να ανέβει στις 55.000/μήνα προκειμένου μέσα στο 8μηνο να δημοσιευτούν όλα τα ντοκουμέντα!


Την είδηση μεταδίδουν τα μερικά από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων του εξωτερικού όπως το Reuters και το Russia Today.


Πιο συγκεκριμένα στην 4σέλιδη διαταγή του, καλεί τον FDA «να παράγει περισσότερες από 12.000 σελίδες εγγράφων στις 31 Ιανουαρίου ή πριν από αυτήν και στη συνέχεια να παράγει τα υπόλοιπα έγγραφα με ρυθμό 55.000 σελίδων κάθε 30 ημέρες, με την πρώτη παραγωγή να είναι λήγει την ή πριν από την 1η Μαρτίου 2022, έως ότου ολοκληρωθεί η παραγωγή».


Με τον ρυθμό αυτό θα έχουν ελεγχθεί και δημοσιευθεί περίπου 400.000 σελίδες μέσα σε 8 μήνες και όχι σε 75 χρόνια που ήθελε ο FDA.


Μάλιστα ο ίδιος πολύ έξυπνα πέταξε το «μπαλάκι» στους αξιωματούχους του FDA και τους «κρατικούς ειδικούς» των ΗΠΑ (βλ. Φάουτσι) λέγοντας στην απόφασή του ότι η χρονική επίσπευση που ζητά θα καταπολεμήσει διάφορες «θεωρίες συνωμοσίας» αναφορικά με το εμβόλιο της Pfizer.


«Το υπερβολικό διοικητικό απόρρητο τροφοδοτεί τις θεωρίες συνωμοσίας και μειώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στην κυβέρνηση», σημειώνει ο ίδιος πολύ έξυπνα, προκαλώντας επί της ουσίας τον FDA να «τρέξει» τη δημοσίευση των εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :