ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025 – ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και ο Καναδάς για παράδειγμα είναι οι χώρες που αφανίζετε ο λευκός πληθυσμός. Αυτές είναι οι χώρες όπου τα μέτρα για τον κορωνοϊό είναι κάτι παραπάνω από δρακόντεια και όπου οι άνθρωποι αναγκάζονται να εμβολιαστούν.

Ακολουθούν η Δυτική Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική, επίσης περιοχές με αρχικά λευκό πληθυσμό.

Μια οργάνωση που συνδέεται με αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία στα παρασκήνια είναι ο Deagel.
Εδώ και χρόνια προβλέπουν ότι μέχρι το 2025 θα υπάρξει έντονη μείωση του πληθυσμού σε αμέτρητες χώρες. Οι χώρες με την υψηλή μείωση σε αυτή τη λίστα είναι οι χώρες που αναφέρονται παραπάνω.

Στις χώρες που δεν πέφτει πολύ ο πληθυσμός δεν σημαίνει ότι κανένας δεν θα πεθάνει, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα φέρει πολλούς πρόσφυγες τα επόμενα χρόνια.

Το ότι γίνεται επίθεση στη λευκή φυλή είναι ΣΙΓΟΥΡΟ. Γιατί πιστεύετε ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένας εμβολιασμός στην Αφρική; Δεν είναι ότι δεν έχουν να πληρώσουν εφόσον όλα είναι τσάμπα και κόβουν όσο χρήμα θέλουν για να τους λαδώσουν ή να τους δολοφονήσουν όπως και έκαναν σε πολλές αφρικανικές χώρες. Δεν υπάρχει εμβόλιο γιατί δεν ζουν λευκοί εκεί. Το μόνο μέρος όπου γίνονται οι εμβολιασμοί είναι η Νότια Αφρική, συμπτωματικά και το μόνο μέρος στην Αφρική όπου ζουν λευκοί.

Μεγάλο μέρος της ζημιάς είναι ήδη ανεπανόρθωτο. Ακόμα τα ζόμπι παρατάσσονται για να πάρουν άλλη μια βολή επειδή νομίζουν ότι είναι «προστατευμένα». Και με κάθε σύριγγα είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τάφο, ακριβώς όπως προορίζεται.


KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια :