Θ. Τζήμερος: «Τι έχει καταφέρει το ελληνικό αίμα τα τελευταία 2.000 χρόνια;» Ακόμα ένα «φάουλ» από τον αρχηγό του συνασπισμού Δημιουργία…

Μια ακόμη απαράδεκτη τοποθέτηση για αρχηγό σχηματισμού που θέλει να διεκδικήσει ψήφους στα δεξιά της ΝΔ έκανε ο Θάνος Τζήμερος.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας ανάρτηση σε διαδικτυακό λογαριασμό έγραψε πως «το ελληνικό αίμα δεν έχει καταφέρει τίποτα από την εποχή της μάχης της Πύδνας».

Κάποιος λοιπόν θα πρέπει πραγματικά να μάθει λίγη ιστορία στον Τζήμερο. Βυζάντιο, Μεσαιωνικός Ελληνισμός, Νεότεροι χρόνοι, Επανάσταση, Μικρασιατική Εκστρατεία, Έπος του 40. Επίσης διάσημοι λογοτέχνες, ζωγράφοι, ποιητές, αθλητές, μουσικοί. Κάποιος θα πρέπει να μιλήσει στον Τζήμερο γι αυτά.

Ας το κάνει ο συνεταίρος του στον συνασπισμό, ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Μπορεί κι εκείνος να έχει εκφραστεί απαράδεκτα για τους ανεμβολίαστους(οι οποίοι προέρχονται κατά μεγάλη πλειοψηφία από τα δεξιά της ΝΔ άρα από δεξαμενή πιθανών ψηφοφόρων) και να έχει προαναγγείλει συνεργασία με την ΝΔ αν μπουν στην βουλή, αλλά πάντως ιστορία γνωρίζει.

Ας του μάθει λοιπόν ή αλλιώς ας του πει να μην πετάει «κοτσάνες» γιατί έτσι όπως το πάνε δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους…

loading...